Biden a bırakacak muhtemelen.......temsilciler meclisi tatile giriyormuş 18 inde....
Ali cinar twitter biseyler diyor. Şimdi ağa bilgimiz sıfır. Karanliktayiz. Çatsa var mı yok mu belli değil. Reuter ortaya bişey attı huzurumuz kaçtı ekrandayız hahahaha
usd/try elliot dalgalarını gösteren grafiği paylaşıyorum.
tvc_24dd91feb46a872fb81f5462858c698e.jpg
Dün düşünürken bilgisayarda 1-0 yerine 0-1-2 olsa daha iyi mi olur diye düşündüm. Kapı açık ise 1 kapalı ise 0 şeklinde mantık zinciri bilgisayarların temeli gibi. Matrix'de de kapılara ve anahtarlara atıf vardı. Bir kararı alırken kabul, red ve çekinser seçenekleri 3 hal, kişi bilmediği konuda bir karara zorlanmamalı normalde. Borsada da short, long, flat 3 temel seçenek gibi.
O arada 10 luk düzenin aslında 9 luk olduğunu sonradan 10 luk olduğunu kafadan attım, tahminim doğru gibi. İnsanın 9 ayda dünyaya gelmesi ile ilgili olabilir. Internete göre Hindistan'da dokuzluk sistem varmış, Araplar sonradan sıfır ekledi demişler.
Burada da tüm sayı sistemleri var, listeye göre eski Mısır'da ilk 10 luk düzen başlamış.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_numeral_systems
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yasa zaten var
Var olan yasayı kısa sürede uygulaması için (bir aylık süre) bütçe yasasına madde eklediler
Yoksa caatsa yasası yürütlükte
Ruters haberi
Trump pompeonun önerilerini dikkate olarak yaptırımları imzaladı şeklinde idi
Yanı
Bütçe yasasını veto etmesi
Yaprırımları imzalamaz anlamına gelmiyor
Zaten Rutersin haberi imzaladı şeklinde idi
Şahsen "pompeonun önerileri doğrultusunda" cümlesi hoşuma gitmemiştir SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri