Sayfa 648/996 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Yılbaşında, halka açıklık oranı %5'ten düşük şirketler kottan çıkarılarak
    Piyasa Öncesi Platformu na atılacak. Firmalar buna dair kararlarını KAP bildirimleriyle iletiyor.

Muhtemelen #BİST'ten çıkacak 4 meşhurun toplam (hayali) piyasa değeri = 402 milyar TL (piyasanın %24'ü)
    https://twitter.com/e507/status/1338061066887106560

KENT Gıda,QNBF, KLNMA yarın taban mı???

[IMG][/IMG]

2. Sabahları karanlık odanın bir mantığı var, devre kesicide de anlamlı, ancak akşam karanlık odasının piyasanın şeffaf adil ve herkesin gözü önünde işlemesi açısından sakıncalı görüyorum.

Son işlem fiyatından işlem yapmak isteyenler için devam etmesi ise sorun olmaz gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    Ali cinar twitter biseyler diyor. Şimdi ağa bilgimiz sıfır. Karanliktayiz. Çatsa var mı yok mu belli değil. Reuter ortaya bişey attı huzurumuz kaçtı ekrandayız hahahaha
    kardeşim bi maç seyrettirmedin, illa açıklama istiyon : bu fatsa yaptırımları geçen senenin bütçesinde de varmış, o yüzden başkan seçebilirmiş 5 tane her an, bu veto bizim fatsaları bağlamıyor

zaten bu fatsa işi de, ab yaptırımları da cuma günü gerçekleşmiş gibi fiyatlandı piyasada, daha ney umuyosun ey şortör ??

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yılbaşında, halka açıklık oranı %5'ten düşük şirketler kottan çıkarılarak
    Piyasa Öncesi Platformu na atılacak. Firmalar buna dair kararlarını KAP bildirimleriyle iletiyor.

Muhtemelen #BİST'ten çıkacak 4 meşhurun toplam (hayali) piyasa değeri = 402 milyar TL (piyasanın %24'ü)
    https://twitter.com/e507/status/1338061066887106560

KENT Gıda,QNBF, KLNMA yarın taban mı???
    borsamız %24 ucuzlayacak yani.
    ne güzel memleket.
    endeks puanından %24 silinecek

5. KAP'da her şirketin vizyonu, misyonu, değerleri yazılması gerekir normalde. Kim neden var belli değil. Bir nevi şirket ahlakı ve ülküsü ortaya konur, hem de toplum için fırsat mı tehdit mi olduğu apaçık görülür. Şirket sözleşmesi şirket ortaklarına yönelik bir taahhüt ama tam yeterli değil gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Altınlarda Çıkış beklentim devam ediyor.
    Muhtemel ikili tepe olacak.
    [B][I]Garan shortta stopum yok.

Vay be kAMİkazeyim diyorsun.
    Bu msj sakla zamanı gelince konuşuruz.

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    kardeşim bi maç seyrettirmedin, illa açıklama istiyon : bu fatsa yaptırımları geçen senenin bütçesinde de varmış, o yüzden başkan seçebilirmiş 5 tane her an, bu veto bizim fatsaları bağlamıyor

zaten bu fatsa işi de, ab yaptırımları da cuma günü gerçekleşmiş gibi fiyatlandı piyasada, daha ney umuyosun ey şortör ??
    Fatsa da 2 sene kaldım iyi bilirim. Siz galiba abd hukuk uzmansınız saygılar asdasasdas

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    herifi, yarın bankalara bekliyoruz.olmadı CEM gelsin...

Sayfa 648/996 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •