Sayfa 259/1003 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by Ugur0101 Yazıyı Oku
    Takas dağılımlarına baktığımda tacirleri hep satan kısmında görüyorum yerine ne alıyorlar neye hazırlık yapıyorlar bilemedim.
    Tacirler kendi adına satmıyor olabilir onları.
    Şirket aracı kurum.
    Müşterileri satıyordur belkide.

2. OSD, YSU, IPB ve (SUC veya SUB) defansif anlamda aylık %2-4 arasında getiri amaçlı fonlar nasıl. Yorumda bulunabilir misiniz.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ozgur7481 Yazıyı Oku
    OSD, YSU, IPB ve (SUC veya SUB) defansif anlamda aylık %2-4 arasında getiri amaçlı fonlar nasıl. Yorumda bulunabilir misiniz.

IPB son derece agresif, volatilitesi yüksek bir fon, bahsettiğiniz diğer fonlarla aynı kategoride değil.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    IPB son derece agresif, volatilitesi yüksek bir fon, bahsettiğiniz diğer fonlarla aynı kategoride değil.
    Üstad teşekkür ederim. O zaman son izahname değişiklikleri de dikkate alındığında SUC ve SUB hakkındaki görüşleriniz nedir

5.  Alıntı Originally Posted by ozgur7481 Yazıyı Oku
    Üstad teşekkür ederim. O zaman son izahname değişiklikleri de dikkate alındığında SUC ve SUB hakkındaki görüşleriniz nedir

sub hakkında çok bilgim yok. ost ağırlıklı bir portföyü vardı en son baktığımda. Ünlü fonlarının yapıları da yeni izahname ile değişecek sanırım bu arada. Ben suc taşıyorum, geçmişte sua taşıdım. O kategoride eib de taşıyorum. Ünlü ve qinvest fonlarının defansif değişkenlerde diğerlerien göre bir tık önde ve başarılı olduğunu düşünüyorum şahsen.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6. Tefasa girebilen var mi?

7.  Alıntı Originally Posted by Kullanici41 Yazıyı Oku
    Tefasa girebilen var mi?
    bende sorun yok

8. https://twitter.com/realDonaldTrump/...205550086?s=19
    Veto edecekmiş -_-

İyi mi kötü mü oldu bakalım. Piyasa kabullenmisti hâlbuki.
     Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Veto mümkünmüş sanırım.

Bir zamanlar bizim parlamenter sistemimizde de öyleydi CB veto edip gonderir meclis tekrar onaylarsa onaylamak durumunda kalıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Uzak bir gecmis gibi.

Sayfa 259/1003 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •