Originally Posted by EMEKDAR Günaydınlar, Kasap yağlı olsun.... Cons bu deyimin karşılığını bilebilecekmisin bakalım... Ben izliyorum... Du bakalın n'olcek!. Temkünlü Ayu... )) e bizede kalsın yağdan..
1. bölük cortladı, maliyeti 1541.
Originally Posted by ConSenSus SenSor )) e bizede kalsın yağdan.. Yok,ele deel... Düşmanın bağlı olsun... Doğru cevap olcekti...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
F_TUPRS1220 Satış / G. İçi Yok Piyasa / Gerçekleşmezse İptal Et 14/12/2020 - Gerçekleşti --- masaya çıkarıp vurduk.. 5 dolara giderse endeks iflas edecez gene..
Originally Posted by Mehmet Sevki F_TUPRS1220 Satış / G. İçi Yok Piyasa / Gerçekleşmezse İptal Et 14/12/2020 - Gerçekleşti --- masaya çıkarıp vurduk.. 5 dolara giderse endeks iflas edecez gene.. cortlaya cortlaya koca oğlanı mı cortladın, en ucuz kalan kağıt şu rallide
Originally Posted by nosfecagri cortlaya cortlaya koca oğlanı mı cortladın, en ucuz kalan kağıt şu rallide aynen abi iflas etmenin kısa yolu bende.. bu işin piriyim..
Originally Posted by ConSenSus SenSor 2/3 pozu taşımış olduk yeni yakın vadeye 1,217X isabetle. Maliyetimizden 1,219X dahil serpme reShort emirler verdik orti ortalasın tarz..
Originally Posted by Asal31 Longcularin sevilen adamı ben geldim. şimdi yine sortlayacam en az 3000 puan yukarı gidecek. Fazla shortlayın bari
Forum Rules
Yer İmleri