Sayfa 679/996 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Daha hiç kimseyi şikayet bile etmedik, sen dahil.. Dü$ün yani halini..

$eyi dinle youtube'den "Sana yalan söylemi$ler", bulabilirsen tabi..
    Çizgi film kahramanı işine bak dedim

2.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    yani reutersin dedii gibi cuma akşamı fişi çekselerdi farklı şey konuşuyorduk şuan öyle birşey olmadığına göre aylıkta düşen mikro yapı kırılmış görünüyor.. tavan olmaması için bir sebep yok..

tabi ne haber gelir bilmiyoruz abi zar atıyoruz.. bu hareket çok farklı bir dümen oldu reuters ile böyle operasyon daha önce olmuşmuydu hatırlamıyorum...
    Ekrana bak sadece, kapat haberleri boşver.

Hisse tarafindaki rallide 10-15 yılda gelen bir fırsattı.Kendi adıma değerlendiremedim.Ralli olduğunu kabullenmek gerekiyor.Başarılı olanları tebrik ederim.YTD

Mehmet Sevki Guest
    yani tutup birşey çıkar akşam bilemeyiz. bilme diye birşey yok kasa her zaman kazanır. belki adamlar bir haber hazırlıyor bir gelişme bu iş iş değil yol yakınken asdasdasdas...

5. büyük banka ve eneji şirketleri borsanın geneli kadar yol almadılar..
    yani hala potansiyel var inananlar için..küçük hisselerden para çekilip büyüklere giriyor gibi şuan..neden böyle oluyor diye sorgulamak lazım..

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın oyunagelenadam;amacim kimse ile tartişma yapmak değil,yaşimda sağliğimda musait değil.Ama bu sayfalarda aylarca korku pompalandı.Öyle böyle değil.İsmi bende kalsın mart ayindaki düşüş frangmanmış asıl düşuş 3.ceyrekten sonraymış vs.vs..e kardeşim atiyom çöküş oldu..Ama 7 ay boyunca parayı kazananda kazandı.��Yani kısaca yüzde 95 herkes yanıldı.Bu sayfadakilerdekilerin çoğuda ha şurdan donecek diye diye endeks 140 oldu.Bu saatten sonra ben bildimciler çikarsada ne diyelim..Atı alan üsküdarı geçti kimisi de eşeğini niğdeye sürüyo��YTD

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Doları alanla borsayı alan aynı adamlar. Desperado sen misin 😅

Cuma günü sabah deli gibi dolar alıp, öğleden sonra deli gibi satmışlardı. Dolara bakıp borsada işlem yapmayın bence, bir süre ilişki kopuk gider bence.
    Alan da satan da aynı olunca dolar çıkarken de düşerken de borsaya etki etmiyor. Borsadan daha öncü bir gösterge yok maalesef..,öyle dolara bakıp ya da faize bakıp işlem yapayım yok maalesef...onlar hareket edene kadar borsada atı alan Üsküdarı geçiyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Abi sen bizimle açık açık billur geçiyorsun.

1- Buraya aynı mesajları bazen 2 bazen 10 kere yapıştırıp gidiyorsun.
    2- Gelen hiç bir cevapla muhatap olmuyorsun. Mesajı yapıştırıp gittikten sonra forumu okumadığını gösteriyor.
    3- Yapıştırdığın hisselerin nerdeyse hiç birisinin vadelisi yok. Dolayısıyla bu topikle ilgisi yok
    4- Yıllardır bedelsiz vermeyen hisse Kartonsan yazmışsın. %2500 bedelsiz verdiğinden bile haberin yok. Diğer hisseleri takip etmediğim için verdiğin bilgi doğru mu yanlış mı bilmiyorum.
    robot o robot
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Cem in tahta bi kere o..
    Sen yoksa Ceme badem mi diyorsun
    Petkm tahtasında şuanda Azerlerin haberi olmadan kimse at koşturamazdı , müjde çoraplarından önce tahta badem spora geçti ,
    Bu tahta gırtlağına kadar sahipli , Cem araç bu yüzden oyunu kuralına göre oynadığı sürece sıkıntı yok , yoksa Harun gibi oynarsa GAME OVER olur.

Sayfa 679/996 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •