Sayfa 680/996 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Sayın karaduman;bu bahsettiğin konuda haklısın.Benim tek tesellimde bu.Ancak teknik bilgim çok zayif.Ekranda görebildiğim xutum tarzı hisselerde de parayı katlayan çok olmuştur.Bu sayfalarda keşke olumsuz yazılar olmasaydı.Buradaki keşkeden ben dahil bir çok kişi benim gibi ralliyi kaçırdı diye düşünüyorum.Tek açık kapı xu30 kaldı.Tesellim olsun.Bu arada arada bir bana Sayın Karaduman gibi kardeşlerim yardımcı oldu.(teknik konularda)Teşekkür ediyorum.Her şeyin başı sağlık..YTD

2. ciddi yükselişler oldu, olur da ayağı tökezlerse fena can yakar, diyerekten endişe var..
    risk fazla..getiride fazla..
    mesela dov ve snp de gelebilecek satış dalgasının akıbeti ne olur kimse bilemez..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    dow, bb da yol ayırımı çizgisine değmiş..önceleri bu çizgi altında ne olmuş görebiliyoruz..

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Alan da satan da aynı olunca dolar çıkarken de düşerken de borsaya etki etmiyor. Borsadan daha öncü bir gösterge yok maalesef..,öyle dolara bakıp ya da faize bakıp işlem yapayım yok maalesef...onlar hareket edene kadar borsada atı alan Üsküdarı geçiyor.
    Abi bu hareketi tek kişinin yaptırması çok zor değil mi sence de?

Tahvil kafamı karıştırıyor. Çok yüksek. Bilanço değerlemelerimde, 4 5 şirket uygun çıkıyor artık yavaştan şişmeye başlıyor, ama ilginç şekilde bist30 şirketleri HALA ucuz...

Küçüklerde, öyle 20 30 a katlamadık ama ralliyi yakaladık diyebilirim çok şükür. Temeli sağlam, taş gibi kar eden şirketler bence, çöp olanlara göre çok çok az gitti. Öyle değişik bir sene oldu 2020, bakalım 21 neler getirecek.

4. haklı olarak herkeste endişe devam ediyor..longum diyenler gönül rahatlığı ile bir banka bir Tüpraş alabiliyor musunuz..kendiniz kandırmayın alamazsınız..neden alamazsınız..çünkü ralli küçük kağıtlarla başladı ve ağır banklar birkaç haftadır yeni yeni yükseliyor..neden bu zamana kadar bekledi peki bunlar..verin cevabı..para yok değil mi..o yüzden faiz lobisinin kucağına oturduk..yarın kucaktan kalkmayacağımızın garantisini kim veriyor..

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    haklı olarak herkeste endişe devam ediyor..longum diyenler gönül rahatlığı ile bir banka bir Tüpraş alabiliyor musunuz..kendiniz kandırmayın alamazsınız..neden alamazsınız..çünkü ralli küçük kağıtlarla başladı ve ağır banklar birkaç haftadır yeni yeni yükseliyor..neden bu zamana kadar bekledi peki bunlar..verin cevabı..para yok değil mi..o yüzden faiz lobisinein kucağına oturduk..yarın kucaktan kalkmayacağımzın garantisini kim veriyor..
    tl bakıyorsun kağıtların hepsi 2009 döviz diplerinde..

6. 3. Bölük 1545 - 6 arası cort. Maliyet 1543 oldu.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi bu hareketi tek kişinin yaptırması çok zor değil mi sence de?

Tahvil kafamı karıştırıyor. Çok yüksek. Bilanço değerlemelerimde, 4 5 şirket uygun çıkıyor artık yavaştan şişmeye başlıyor, ama ilginç şekilde bist30 şirketleri HALA ucuz...

Küçüklerde, öyle 20 30 a katlamadık ama ralliyi yakaladık diyebilirim çok şükür. Temeli sağlam, taş gibi kar eden şirketler bence, çöp olanlara göre çok çok az gitti. Öyle değişik bir sene oldu 2020, bakalım 21 neler getirecek.
    Endeks 30 tarihsel olarak da Endeks 100'ün gerisinde kalmış durumda.

30/100 endeks oranı haftalık grafikte tarihi yüksek 1,31, tarihi düşük 1,09 olmuş. 1,09'a inerken haftalıkda PU vermiş. 1,12 üzerine atabilirse hedefi 1,20 diyebiliriz. Vade 1 yıl belki 1,5 yıl olmalı. Analiz doğru çıkarsa 1 yılda 30 endeksin 100 endekse göre %8 daha güçlü durması gerekir.

8. dolar bazlı 2009 seviyesinde diye mi faiz lobisiyle anlaştık diyorsunuz..
     Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    tl bakıyorsun kağıtların hepsi 2009 döviz diplerinde..

Sayfa 680/996 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •