Sayfa 268/1003 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Arkadaşlar günaydın, mac ve banka endeksi hariç banka hisseleri ağırlıklı olan hangi fonlar bildiğiniz? Takdir edersiniz ki bunu tefasta tek tek araştırmam çok zor iş bu yüzden soruyorum belki bilen vardır.

2.  Alıntı Originally Posted by eren8002 Yazıyı Oku
    ditaş ve celha hacimsiz tahtalar haydar bey fonda türev işlem yapmadığı için bu iki hisseyi hedge amaçlı kullanıyor.endeksin ve fonun negatif olduğu günlerde celha ve ditaşla fonun endeksten daha az düşmesini sağlıyor.endeksin ve fonun pozitif olduğu günlerde ise iki hisse negatif ayrışıyor.benim düşüncem bu yönde.fon iyi yönetilsede bu iki hisse hiç bir zaman pörtföyüme girmeyeceği için bende fonu satmıştım.hisse senedi fonlarında şuan için tkf bana göre hepsinden bir adım önde.

Sm-j710fq cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bende celha ve ditaş konusunda sizin gibi düşünüyorum ama borsanın düştüğü zamanlarda bu hisseler fonu fazla düşmekten koruyor mantığı,süreç böyle devam ettiği sürece olumlu gördüğüm için mac fonunu satmak istemiyorum.haydar beyin vardır bir bildiği ki bu taktiği izliyor

3.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Bugün getirisini bir yana koyarsak tartışılır performansı.

Bugünkü getirinin sebebini anlayamadım sizin fikriniz ve bilginiz var mi?
    Performansı fondan ne beklediğinize bağlı olarak değişir aslında. Bu fon benim hedge fonum, krizlerde, çalkantılı dönemlerde içerisinde hisse bulundurmaması açısından elimde olmasını istediğim bir fon. O yüzden ben gayet memnunum.

Son dönemdeki hareketi ile ilgili birlgim yok ama tahminlerim var, bir kısmı faizlerin yükselmesinden, bir kısmı eurobondlardan geliyor gibi. Faiz kısmı en önemli faktör olmalı, en son %65 repo-ters repo oranı vardı sanırım. Ama nihayetinde dediğim gibi içinde "değişken" ibaresi geçiyor diye de TCD, OPB performansı beklemem, tam tersi PPZ,FIL,SUC'un biraz daha risklisi olarak tercih ediyorum sadece.

4. Ünlü'nün uph'ını inceledim.
    Başarılı hisse seçimleri var.Biraz daha gözlemleyeceğim.
    Saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Bugün getirisini bir yana koyarsak tartışılır performansı.

Bugünkü getirinin sebebini anlayamadım sizin fikriniz ve bilginiz var mi?
    kaç günlük hesaplanmış getiri o ? bir günlük mü ? değil ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

6. Yatırım fonu işlemlerinizden, işlem hacmi ve kanalından bağımsız olarak milyonda 5 + BSMV oranında komisyon alınmaktadır.

Kuveytturkun sitesinde bu yaziyor. Diger banka veya araci kurumlarda boyle bir komisyon var mi bildiginiz?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

7.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Kullanıcının profiline girerseniz orada "Ret Listesine Ekle" var
    Bilgi için çok teşekkürler sn yuji. Bir trolden daha böylelikle kurtulmuş olduk.
    Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8. Sn Sutbiyik haftasonu getirisi olarak düşününce bile çok iyi. Yani bu tarz standart sapması düşük fona göre epey iyi.

Yukarı çıkarken de sorgulamazsak düştüğünde ne olduğunu anlayamayız o yüzden merak ettim.

Başarılı bir fon. EIB'e alternatif olabilir.
     Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    kaç günlük hesaplanmış getiri o ? bir günlük mü ? değil ...

Sayfa 268/1003 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •