Arkadaşlar günaydın, mac ve banka endeksi hariç banka hisseleri ağırlıklı olan hangi fonlar bildiğiniz? Takdir edersiniz ki bunu tefasta tek tek araştırmam çok zor iş bu yüzden soruyorum belki bilen vardır.
Arkadaşlar günaydın, mac ve banka endeksi hariç banka hisseleri ağırlıklı olan hangi fonlar bildiğiniz? Takdir edersiniz ki bunu tefasta tek tek araştırmam çok zor iş bu yüzden soruyorum belki bilen vardır.
bende celha ve ditaş konusunda sizin gibi düşünüyorum ama borsanın düştüğü zamanlarda bu hisseler fonu fazla düşmekten koruyor mantığı,süreç böyle devam ettiği sürece olumlu gördüğüm için mac fonunu satmak istemiyorum.haydar beyin vardır bir bildiği ki bu taktiği izliyor
Performansı fondan ne beklediğinize bağlı olarak değişir aslında. Bu fon benim hedge fonum, krizlerde, çalkantılı dönemlerde içerisinde hisse bulundurmaması açısından elimde olmasını istediğim bir fon. O yüzden ben gayet memnunum.
Son dönemdeki hareketi ile ilgili birlgim yok ama tahminlerim var, bir kısmı faizlerin yükselmesinden, bir kısmı eurobondlardan geliyor gibi. Faiz kısmı en önemli faktör olmalı, en son %65 repo-ters repo oranı vardı sanırım. Ama nihayetinde dediğim gibi içinde "değişken" ibaresi geçiyor diye de TCD, OPB performansı beklemem, tam tersi PPZ,FIL,SUC'un biraz daha risklisi olarak tercih ediyorum sadece.
Ünlü'nün uph'ını inceledim.
Başarılı hisse seçimleri var.Biraz daha gözlemleyeceğim.
Saygılar.
Yatırım fonu işlemlerinizden, işlem hacmi ve kanalından bağımsız olarak milyonda 5 + BSMV oranında komisyon alınmaktadır.
Kuveytturkun sitesinde bu yaziyor. Diger banka veya araci kurumlarda boyle bir komisyon var mi bildiginiz?
yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
Yer İmleri