Sayfa 147/996 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Hocam yenge hanım öğretmense eğer Milli Eğitim bu ek ders işini sorunsuza yakın yapıyor. Akademik personel ise üniversitesini tebrik etmek lazım. Her üniversitede ek ders konusu bireysel. Tüm birimler genel sisteme işliyor sonra yatıyor. Birimin bir tanesi girmediyse sistem kilitleniyor hiç kimseye yatmıyor.

Şimdi uzaktan eğitim sürecinde denetim mekanizması kurdular her akademik birimde. Görevli hocalar tek tek kayıtlı derslerin işlenip işlenmediğine bakıyor sonra mutemetlere bilgi veriyor vs vs. Hal böyle olunca işler normalden çok uzuyor. Diyorum ya 10-12 gün var 2020 bütçesi kapanacak daha ek ders falan yok ortada. Sonra 2021 bütçesine aktarım bekle falan filan Mart ayını bulur 2020 den kalan ek derslerin yatması.

Tabi ilginç işler de olmuyor değil. Koca Dekan aramış geçen gün hoca falanca Perşembe dersi yapmamışsın neden diyor. E hocam 29 Ekim resmi tatil diyince haa öylemi diyor. Yani işte aylak bakkal .... tartar hesabı işler güçler.
    Erciyes üniversitesinde doçent. Evet geriden geliyor ama kasımı yatırdılar. Belki üniversitelerin alt yapılarından kaynaklı olabilir bu online sistemden dolayı. Belkide tahakkuktaki elemanlarin is bilmezligide olabilir. Mesela Q1 yada Q2 yayın yapıyor hanım üniversite bu yayınlara teşvik ücreti ödüyor bunlarda da herhangi bir gecikme yaşamadık. Akademik teşvikleri maaşla birlikte hicbir aksama olmadan yatıyorlar.

fakültede ki mutemetlerin ve hocaların boş vermişliği 3-4 ay öncesinin bildirimlerini yapmayan hoca vardır eminim
    bir halt olacağı yok.

https://eksisozluk.com/14-aralik-202...i--6764573?p=1

bugün uşak merkez’de meydana gelen patlamadır. dün yapılan kazı çalışmasında meydana gelen hasar sonucu şehrin bütün doğal gazı kesildi. 80.000 hane kışın ortasında doğalgazsız kaldı. bugün ise arıza giderilirken büyük çapta bir patlama meydana geldi. şimdilik 2 farklı patlamada 5 yaralı olduğu biliniyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by demir ceyhan Yazıyı Oku
    Evet Dimitris. Bakınız, şuradaki gibi:
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28974&page=883
    Sen de bilgi cümlesi olmadığını anlayıp sonradan mesajının içine link eklemişsin bu biiiir.

Çanlar dolar için çalıyor demek yorumdur bu ikiiii.

Yaptırım yiyip açamadıki diye sevinmek ayrı bir onursuzluktur üüüüç.

Ben de doların düşmesini istiyorum ama gelip insanları sinir edecek şekilde söylemem, severler , silerler adamı burada . Bu da döört .

Tekrar askerlik yapmak için 37 bin gayme bayılacak, sidiği koyulmamış arkadaş var mı?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

https://eksisozluk.com/turkiyeyi-sur...?a=popular&p=1

O egeli ben değilim

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    https://eksisozluk.com/turkiyeyi-sur...?a=popular&p=1

Fatih nasıl böyle döndü ve sert muhalefet yapmaya başladı.

Dönekler döndükleri fikrin en azılısı olurmuş, Fatih de azılı bir muhalif oldu. Yalnız hiçbir şekilde saygı duymuyorum.

Gül, Babacan, Davutoğlu gibi yıllarca susup işine gelmeyince konuşan insanlar benim nazarımda saygın değildir. Doğru davranış ahlakı günden güne değişmez çünkü.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Tekrar askerlik yapmak için 37 bin gayme bayılacak, sidiği koyulmamış arkadaş var mı?
    Bisiklet hırsızlığını 1 hafta konuşan ülkede askerlik yapmaya ne var, kendine güveniyorsa gelsin Ortadoğu ' da 1 hafta askerlik yapsın bakalım, hatta yapmasın şöyle bir bakıp çıkmayı denesin .

Sayfa 147/996 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •