Sayfa 752/996 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Tam tersine, en kısa periyota çalıştıracağım sistemi.

Düzenli getiri eğrisi istiyorum, aylık 30 bin komisyon ödemeye razıyım yeter ki getiri eğrisi düzenli olsun.
    bahsettiğiniz bu grafikteki çizgiler gibi bir icat olabilir mi _?

2. bist arabasında geri vitesi iptal etmişler..
    hep gaz hep gaz..demekki dönüş takla atarak olacak..

3. garan 9,64 ..!!!!!

vakbn 4,63

yapı kredi 3,07

iş bankası 6,69

halkbank 5,43

akbank 6,4
    bunlar gün içi çok önemli seviyeler..
    bu gün içi seviyeleri bozan tek hisse akbanktır ki o da benim formasyon sistemine göre kırmızı alan içinde destek aranarak long yönlü bakılması gerekliliği ..neden uzun yönlü periyotlar hala 6,29 üstünde güvende..!!!

4. akşam kapanış kaç olacak onu söyleyin hele.

5. selamlar.forumdakı ilk yazım.arakadaslar uzun zmandır okurum forumu dıkkat ettıgım husus cekememezlık haset kıskannclık var.ne gerk basarılı fınans gucu olan kendı parasıyla iş yapan kendı kendıne yetebılen arkadaslar var.halbukı burdanda bıseyler ogrensem deyıp yapıcı yaklasımda bulunulsa ne kaybeılır.gecmıs olsun akcay arkadas conss ve bıgsort ornekler 3 u de kendınce farklı teknık ama sonuc gordugum basarı yuksek.bu rada sanal yada gercek herkes kendı parasıyla burda bu pıyasa tamamen dumen teknık falan robot hepsı duzmece haber işv tamamen pıyasa yapıcının keyfı.burdakı mesele sabırsızın parasını sabırlıya hedıyesıbende kemdımce bı tarz deneme yanılma sıstemı ıçınde mınumum hatayla iş yapmaya çalıstıgım platform olarak cabalıyorum.trend yukarı gorunurde sunuda unutmuyorum u100 1220 ortalamyı ılkkez bu nedenlı astı illakı orayı ugramak ısteyecek ama ne zaman? buda son olarak long yada şort şartlanmaya gerek yok trend neyse o.

6.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    selamlar.forumdakı ilk yazım.arakadaslar uzun zmandır okurum forumu dıkkat ettıgım husus cekememezlık haset kıskannclık var.ne gerk basarılı fınans gucu olan kendı parasıyla iş yapan kendı kendıne yetebılen arkadaslar var.halbukı burdanda bıseyler ogrensem deyıp yapıcı yaklasımda bulunulsa ne kaybeılır.gecmıs olsun akcay arkadas conss ve bıgsort ornekler 3 u de kendınce farklı teknık ama sonuc gordugum basarı yuksek.bu rada sanal yada gercek herkes kendı parasıyla burda bu pıyasa tamamen dumen teknık falan robot hepsı duzmece haber işv tamamen pıyasa yapıcının keyfı.burdakı mesele sabırsızın parasını sabırlıya hedıyesıbende kemdımce bı tarz deneme yanılma sıstemı ıçınde mınumum hatayla iş yapmaya çalıstıgım platform olarak cabalıyorum.trend yukarı gorunurde sunuda unutmuyorum u100 1220 ortalamyı ılkkez bu nedenlı astı illakı orayı ugramak ısteyecek ama ne zaman? buda son olarak long yada şort şartlanmaya gerek yok trend neyse o.
    Arkadaşlar ne olursa olsun borsa her geçen gün değer kazanmaya ve fırsat yaratmaya devam ediyor. Borsa da fırsat hiç bir zaman bitmez
    https://www.menemenhaber.com.tr/bors...gi-oldu/32952/

7. AB, BioNTech'in COVID-19 aşısını 23 Aralık'ta onaylayacak - Alman kaynak
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8. 18 aralık cuma s&p 500'de büyük düzeltme başlayabilir.

Sayfa 752/996 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •