Sayfa 766/996 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    140 binge dayanınca endeks ülkede hiçbir sorun kalmadı catsa ab yaptırım felan hepsi bitti.. yol açık yol
    Bugün hulku izledim, ulaa dedim bunuda bunlar bize 7 liralardan aldırmasınlar 3 lirayı beklerken, içimden geçti üüüle bişii, biraz alsak mı ki beşbucuktan Mehmet abi zaten sistem 6 olunca al der sanırsam, ne diyon graf ne diyo teknik ne diyo temel ve Fadime ne der
    Hamdım Piştim Yandım

2. Dün yazmıştım 5.37 20 gram aldık diye trade de ettirdi. Bak mesela ben garanda hep dayak yiyorum ama boynuzlu, halk bunlarda hep kazanıyorum gerçi kazandım dediğim daha önce topla 4 gün tuttum bu elindekini de yarın versem 6 gün 12 senede cok bile aslında
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün hulku izledim, ulaa dedim bunuda bunlar bize 7 liralardan aldırmasınlar 3 lirayı beklerken, içimden geçti üüüle bişii, biraz alsak mı ki beşbucuktan Mehmet abi zaten sistem 6 olunca al der sanırsam, ne diyon graf ne diyo teknik ne diyo temel ve Fadime ne der
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    teknik analiz diye birşey yoktur... fadimeyi tanımıyorum. temel olarak çok sağlam galiba ümraniye tarafında baya temel kazmışlar binaya

4. yarış arabası bist lineeri tamamladı..
    sıra log grafikte..
    duman çıkartarak gidiyor..
    log da hedef 147 ; yükselen tepeler direnci..
    sonra 100-105 ; yükselen dipler desteği (orta vade potansiyel hedef)

5. Mehmet abi konu dışı olucak ama bişii soracam. Dikkatini çektimi bilmiyorum, yeni halka arz olan senetler çok hareketli oluyor, hatırladığım en son kervn gıda arzdan sonra bikaç gün tavan yaptırdılar bugün baktım tavan olmamış, kızartmışlar. yani demek istediğim soru şu; yeni halka arzlar daha mı iskontolu oluyo, 2 gün sonra arzumu halka arz edecekler aynı kervn gıda daki gibi olur mu
    Hamdım Piştim Yandım

Kim ister kaybetmek..
    Bas parite okyanusu aşağı, iki taraflı da vururuz belki sanki öylece..

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Kim ister kaybetmek..
    Bas parite okyanusu aşağı, iki taraflı da vururuz belki sanki öylece..
    bayım bu 139 140 ı herkes öğrendi trene biniyor galiba ahali.. sentiment olarak herkesler çizgi çekiyor şak diye..

8. 5 dk da bile long poz shorttan daha çok kazandırmış..
    5 dk de çanak tamamlamış..!!!
    stratejiye uymuş..!!
    son dakika satışta bile sistem hala long poza kar al ya da iz sürene uy dememiş..!!!!
    1533 üstünde devam eder...1550 üstünde de güçlenir tıpkı 1533 üstünde yaptığı gibi..!!

garanda kısa periyot eşiğine rağmen stop olmadı...

bist 1393 üstü kapatmış...

kavurmacının kavurmasına ekmek banmaya devam....

Sayfa 766/996 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •