Sayfa 771/996 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,161 - 6,168 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    O fıkra öyle değil

Sayın akira
    30 sene öncesinden kalma. Bazen hakkını gidip açık net anlatıp istemek gerekiyor.

O zaman da büyü bozuluyor belki.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    O fıkra öyle değil

Sayın akira
    Ben yazmadımki fıkrayı ariston yazmış :D hatlar karıştı heralde...Yazdıgın fıkra güzeldi :D

3. Merak ettim şimdi nasıldı fıkra, ders almadık ondan oldu.

4. Consensus bayım bu sabah oldu mu açılışta biraz daha şahlanabilir ha ona göre hesabını yap yine de şahlanıyor biliyon gerçi sen ayarliyondur onu da işte
    Dur bir söyliyem:
    Yine e de şah la nı ı yor am man
     Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    1.555 - 1.555,50 epey yazılı azı gidik falan ek$ına devam..
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Temel yeni bir ayakkabı almak için ayakkabıcıya gitmiş. Beğendiği ayakkabının parasını ödeyip tam çıkacakken satıcı, aklınızda bulunsun Temel bey, ayakkabı yeni olduğu için ilk hafta biraz sıkabilir der. Bunun üzerine Temel : iyi o zaman ben de ilk hafta giymem daaa
    Demiş
    Hamdım Piştim Yandım

6. Ben her zaman bir 1000 puan şahlanma payı koyarım , tanıyom bunu biliyom

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Temel yeni bir ayakkabı almak için ayakkabıcıya gitmiş. Beğendiği ayakkabının parasını ödeyip tam çıkacakken satıcı, aklınızda bulunsun Temel bey, ayakkabı yeni olduğu için ilk hafta biraz sıkabilir der. Bunun üzerine Temel : iyi o zaman ben de ilk hafta giymem daaa
    Demiş
    Bu dünyada bize her yer Trabzon felsefesi ile yaşamak lazım. Ama illa birileri biz Rizelüyuk diyor ya da bir Trabzonlu kalkıp biz Ofluyuk diyor.

Geçen Vakfıkebir ekmeği tartışması vardı. İki ilçe en iyi Trabzon ekmeğini kendilerinin ürettiğini savunuyordu.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    30 sene öncesinden kalma. Bazen hakkını gidip açık net anlatıp istemek gerekiyor.

O zaman da büyü bozuluyor belki.
    Kekemenin biri bir gün Beşiktaş'ta kekeme okulunu ararken okulun yerini bulamamış, en yakınındakı bir bakkala girip
    -KakakakarrdeşHH, bubububurraaalarrrrdaddadadad bbbi kekekemememe okukukukuluuu varmış, nenenenerededede bibibiliyor musususun? diye sormuş.

Bakkal cevap vermiş:

-Okulun yerini bilmiyorum ama kardeşim, senin okula hiç ihtiyacın yok! Bence gayet iyi kekeliyorsun!.

Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    Ben yazmadımki fıkrayı ariston yazmış :D hatlar karıştı heralde...Yazdıgın fıkra güzeldi :D
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 771/996 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •