Konuşmasında RTE ile ilgili kısmında o akıcı konuşma gitti. Kem kum demeye başladı benim dikkatimi çekti.
Garan pay short devam.
Daha heasap patlamadı
Bence bir haber gelecek tekniklere baktığım da..
Teknik analiz önden gelir huber asdasasdas
1) Bu hukuksuzluk sistemine yabancı gelmez, gelse gelse hırsız fonlar gelir ki o da çok sınırlı olur
2) Yabancı maskesi altında gelenin çoğu bıyıklı yabancıdır (çoğu da bu badem bıyıklı). Bunlar da gelmeden önce mutlaka kur garantisi ile gelirler. 7.85 e kurulan baraj bunun göstergesidir. (Bundan 1.5 ay önce bir bankacı ile görüştüm, abi ülkeye döviz sokulacak, 3-4 ay dövizden bir hayır yok demişti, kendilerine de tepeden bildirilmiş, görünüşe göre bu süreçteyiz)
3) Gerçek kişiler bu kurdan TLye dönmez, zaten son bir haftada yapılan 2.2 milyar dolarlık alım bunu gösteriyor. Döviz mevduatı rekor üstüne rekor kırıyor.
4) Enflasyon %9.4 olabilir mi, olur, %5 de olur, TUİK'in bir kalem hareketine bakar. Ama reel piyasaya bakan son iki yılın ortalama enflasyonunun %40 olduğunu görür, göremiyorsa aşırı a-haber zehirlenmesi altındadır.
5) Merkez bankası bağımsız imiş, buna gülünür, ama ağızla değil.
6) Bu koşullarda borsa ne olur, bunun muhasebesini 1.5 aydır yapıyordum. Grafiklerde yeni kanal zirvesine gidileceği belliydi yanlız çizilen kanallara göre zirve rakamı hakkında farklı değerler vardı, Vadeli için 1650-1950 arasında değişen. Her ne kadar 1950 değerini abartı olarak görsem de hesapları ona göre yaptım.
7) Olay bundan ibarettir.
8) Bol kazançlar sayı esnafı.
Nisan vade 1600 e kadar tekrar yazmaya gerek yok. Geldiğinde toplam 7 adet short toplamış olurum.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri