Sayfa 798/996 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,377 - 6,384 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    akKeMal paçal etmiyoz anca pozisyona giriyoz.. Hissetmi$ olman lazım bunca zamandır..

Konuşmadan başka icraat yok sizinKilerde zati ne biticek )..
    gumarın ayıbı olmaz conso kardeş
    herkes kendi parasıynan oynuyo

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    katar devlet başkanına danışman oldu diye duymuştum...
    Prag'da Egemen Bağı$sız'ın kâtibi mi oldu yoksa..

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    gumarın ayıbı olmaz conso kardeş
    herkes kendi parasıynan oynuyo
    Gumarhane ba$ka yanda..

Daha ne hem.. Biz ne diyoz.. Sen ve gibiler bizim paramızlaymı$ınız gibi yazıyonuz ya..

Aklınız kaldı galiba vedala$tıklarınızla )

4. Konuşmasında RTE ile ilgili kısmında o akıcı konuşma gitti. Kem kum demeye başladı benim dikkatimi çekti.

Garan pay short devam.
    Daha heasap patlamadı

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Gumarhane ba$ka yanda..

Daha ne hem.. Biz ne diyoz.. Sen ve gibiler bizim paramızlaymı$ınız gibi yazıyonuz ya..

Aklınız kaldı galiba vedala$tıklarınızla )
    Slm bayım. Kolay gelsin gidebir mi dedik gitmeye çalışıyo. Dikkatli hızlı sabırlı olmak lazım. Şort için vakit kolluyorum. Beraber kazanırız inşallah. Kalbimiz seninle.

Mehmet Sevki Guest
    Bence bir haber gelecek tekniklere baktığım da..

Teknik analiz önden gelir huber asdasasdas

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Yabancılar gelecekmiş şirketler yabancıların getirdiği dövizi alacakmış, gerçek kişilerde tl varlıklara yatırım yapacakmış. Enflasyon %9.4 olacakmış. Merkez bankası bağımızmış, kanunda yazıyormuş.
    1) Bu hukuksuzluk sistemine yabancı gelmez, gelse gelse hırsız fonlar gelir ki o da çok sınırlı olur
    2) Yabancı maskesi altında gelenin çoğu bıyıklı yabancıdır (çoğu da bu badem bıyıklı). Bunlar da gelmeden önce mutlaka kur garantisi ile gelirler. 7.85 e kurulan baraj bunun göstergesidir. (Bundan 1.5 ay önce bir bankacı ile görüştüm, abi ülkeye döviz sokulacak, 3-4 ay dövizden bir hayır yok demişti, kendilerine de tepeden bildirilmiş, görünüşe göre bu süreçteyiz)
    3) Gerçek kişiler bu kurdan TLye dönmez, zaten son bir haftada yapılan 2.2 milyar dolarlık alım bunu gösteriyor. Döviz mevduatı rekor üstüne rekor kırıyor.
    4) Enflasyon %9.4 olabilir mi, olur, %5 de olur, TUİK'in bir kalem hareketine bakar. Ama reel piyasaya bakan son iki yılın ortalama enflasyonunun %40 olduğunu görür, göremiyorsa aşırı a-haber zehirlenmesi altındadır.
    5) Merkez bankası bağımsız imiş, buna gülünür, ama ağızla değil.
    6) Bu koşullarda borsa ne olur, bunun muhasebesini 1.5 aydır yapıyordum. Grafiklerde yeni kanal zirvesine gidileceği belliydi yanlız çizilen kanallara göre zirve rakamı hakkında farklı değerler vardı, Vadeli için 1650-1950 arasında değişen. Her ne kadar 1950 değerini abartı olarak görsem de hesapları ona göre yaptım.
    7) Olay bundan ibarettir.
    8) Bol kazançlar sayı esnafı.
    Nisan vade 1600 e kadar tekrar yazmaya gerek yok. Geldiğinde toplam 7 adet short toplamış olurum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 798/996 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •