Sayfa 811/996 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    faiz artırımı meselesi tamamen yerlilerin dolarizasyonunu çözmek için kurulan tezgahtır bana göre..
    çünkü yabancı faizler düştü diye kaçmadılardı..bunu görmek lazım..yabancı kaçışı, abd ile ilişkilerin kopmasıyla yani Suriye meselesinden sonra başladı..şimdi bir avuç tepkici tefeciyle dolarizasyonun çözülmesi hedefleniyor..yazık..1 yılda %50 den fazla enflasyon olmuş, millet salak değil tabiki pozisyonunu koruyacak..
    faizi daha fazla arttıracaklarını da sanmıyorum.. arttırma, eğer olursa, reel faiz vermeyecek şekilde ve hep arkadan takip şeklinde olur..neticede iktidarın en yetkili ağzı faiz vs enflasyon konusundaki düşüncelerini söyledi, biliniyor..

diğer yandan, bugün kaç defa "ters dolarizasyon" deyimini kullandığını sayamadım ama epey fazla.. tek gündemleri o.. dolarların bozulması..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    şort açan hergün ekmegi yiyor bayat mayat yedi yedi çabuk yoksa hemen dayak var

şort açtınmı veriyor küsküyü :D halen akıllanmadınızmı diyor
    Hakkaten bu pala şortcuyu düşünüyor, rallide Bile şortcuyu kolluyor namıssız
    1571 - 1562 yaklaşık 1000 puan verdi tepeden şort giyene
    Hamdım Piştim Yandım

3. atıyorum çanak manak bende ay sonu 1420 bitecek...varmı arttıran azaltan...

1420 dedik diye şort açıp ütülmeyin ha...

yanına birde 1650 koyayımda millet gaza gelcek sonra ... bizden bulmasın kimse...

şort açmadıgım halde şu an teste kalan şortçular parasını kurtarsın isteriz gönlümüzden geçen odur.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hakkaten bu pala şortcuyu düşünüyor, rallide Bile şortcuyu kolluyor namıssız
    1571 - 1562 yaklaşık 1000 puan verdi tepeden şort giyene
    :D acayip kolluyor hiç sorma fakir fukara dostu tam :D mesele o tepelerde bugun 1000 puan verdi öteki gün 3000 le bi anda geri alıveriyor sorun orda...

Gün bitmeden Garan'ı 9,5X basabilen malı cukkalar..

Kıllık hesabı bile değil kemiksiz her kontrattan vurur..

BilekRakı'mız derinden sever böylesi muhabbetleri gezegen çapında..

6. geçen paylaştık siz short peşine koşarken bu da gidecek ttkom dan daha umutluyum dedim bu datepki vermiş..!!
    eğer doğru ise ftse de şişe satılıp tcell alıncak söylentisi var shortçular..
    ülke batacak diye short yapılmz..
    akışa uyulur

7. Koç kanalın dibindeyiz , 9.72 altı taça çıkmadığı sürece 9.87 üzeri formasyon 10.15-20 bandı

akKiranın shortları stoplatıp stoplattırıp zarar ettirdi ya BistekA artık süzülebilir hazır Garan'cılar da maldaykene..

Sayfa 811/996 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •