Sayfa 830/996 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Ben çektim her harekette kilitlenir kod ekrani yok o yok bu yok. Iq sürümü güzel olmuş ama. 5 senemiz çöpe gitmiş, malesef.
     Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    Matriks kullanıyoruz diye naptık ki :D suçumuz nedir :D varsa cezamız çekelim :D
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Abiler kardeşler biraz sakin birbirimizi kırmadan dökmeden biraz sabır biraz hoşgörülü olalım.

3.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    adamın önünde 4 tane ekran var.. he bura tepe b tepesi şelale şır şır diye hayal görüyor mis gibi tv den izliyorum 2 dakkada bir fiyat geçiyor mis
    [IMG][/IMG]
    aman hocam dikkat et bak bu gann fann..ne demek thy 2018 mart ayından bu yana düşüş yönlü trendini kırıyor demek sırasıyla bu olay 10,57 12,5 de başladı..!!! 45 derecenin altında ki ivme ile düşen hisse bu açıyı kırdı..
    ne yönlü poz alacağına dikkat et derim..!!!!alacağın pozun vadesine de dikkat et derim..!!!
    13,11 çok çok önemli seviye daha önce de bu seviye 12,34 şimdi 1394 lere doğru bu kırılrısa ivmelenir...,
    BİZİM KONSA SORARSAN SHORT DER AMA BAK..!!!

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    başkan sen değilmiydin uzun vade candır gerisi heyecan diyen..!!
    ayrıca burada olası uzun vadeli pozları hedge etme adına bistike short mu kovalıyorsunuz...sizin gibi bir görüşte ki adamın bu forumu çoktan bırakması lazımdı..kendi sitesini açması lazımdı...
    BAKINIZ LATTEDEN BORSAYA...!!!!
    21 senedir bu forumdayım, açıldığından beri de bu başlıkta ara ara yazarım, 15 sene olmuş burası da...benimkisi bir çeşit alışkanlık..ama özellikle son yıllarda günde 1-2 mesaj ya yazıyorum ya da onu bile yazmıyorum..özelden, sevdiğim arkadaşlara da fazla takılmayın diyorum...azı karar, fazlası zarar çünkü.

şurası bir gerçek, en bilgililer de burada...ama, yazdığım gibi, her çeşit adam da var...bu nedenle fazla takılmadan, pozisyon detayına girmeden, polemikten uzak bir şekilde takılmak en iyisi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Onlar inek değil, Ayasofya nın bizonları, yine delecek boynuzları kırılmamış yaw daha zamanı var sanırım
    Bu bizonlarin çobanı dikecem. Yav pantolondaki deliğe yorganı soksam ancak kapatıyor.

Öyle kolay cort var mı, ne arar bazarda.. MefrU$atçı mı burası ABKA ??..

Son daha taze cortlarını stoplamış saydıydık güya ki zarar az gibi diye mi hepten yoktan sayıyon epeydir ??..

7.  Alıntı Originally Posted by cautionary Yazıyı Oku
    21 senedir bu forumdayım, açıldığından beri de bu başlıkta ara ara yazarım, 15 sene olmuş burası da...benimkisi bir çeşit alışkanlık..ama özellikle son yıllarda günde 1-2 mesaj ya yazıyorum ya da onu bile yazmıyorum..özelden, sevdiğim arkadaşlara da fazla takılmayın diyorum...azı karar, fazlası zarar çünkü.

şurası bir gerçek, en bilgililer de burada...ama, yazdığım gibi, her çeşit adam da var...bu nedenle fazla takılmadan, pozisyon detayına girmeden, polemikten uzak bir şekilde takılmak en iyisi.
    saygı duyoyor ve seviliyorsunuz emeğiniz çok bakış açısı bakımından..!!!

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu bizonlarin çobanı dikecem. Yav pantolondaki deliğe yorganı soksam ancak kapatıyor.
    Totosu yiyen matodor bizonun buynuzuna krem sürermiş, benim sözüm
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 830/996 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •