ben piyasayı iyi görmüyorum. son görüşüm olsun bari. bu arada küstüğüm darıldığım kim varsa olmayan hakkını helal etsinböyle şeylere öyle gülüyorumki. adamın hayatta yüzünü görmemiş hakkını helal et
hadi eyvallah
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
conses sus sensur bayım ben senden yanayım tebrık edıyorum. yerı geldıgınde long olmayıda bildigini bizzat 1 yıldır ızleyerek gordum.bazı arkadasları anlamak gercekten zor elın acık ilan etmen neden bukadar rahatsızlık verır anlamak zor.dunde burda yazdım herkes free lıne bıreysel kımsenın bır baskasına baskı koymasıda saçma martta 98000 goren vıop bugun 157800 gormüs durumda buralardan ongmu yapılır yerı geldımı tabıkı yapacan şort temkınlı bi şekıl giden bana gore 3 adım hısse bazlı değil soylemım endeks olarak.sonuc faiz esittır enflasyon gıbı demıs unlu dusunur.
başkan 1 s altında olabilir ama aynı bizim endeks gibi maalesef dow vadeli spot vs de de emare yok şuan için....
güç kayıplarını short lehine kullanmak bilemiyorum ne kadar doğru...
diyorum ya yataya sararsa tüm shortçular longcular kadar asla kazanamayacak maalesef.!!ki silkeleyecek...shortta emin olunamadığı gibi longtanda emin olunamayan bir durum var..peki silkelediğinde ne olacaksın ...tren kaçmış olacak iki yöne de ..yatay sarmadan dünya dahil shortçuya ekmek yok..yatay da zaten kaanamayacak..!!
Yer İmleri