Sayfa 911/996 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    dow

günlük

dow'a artik ekran yetersiz kaliyor [emoji846]

2. gercenkten islem yapan bir insan 1.19 dan actigi shortlarin ustune 1.22 ye kadar ilave short yapmaz . yapan kisi zaten batmis bitmis gitmis insandir.
    daha once 1 kerede dow 28 binlerde iken short actigini okumustum ozamanda yazmistim bu adam 28binde short acip 23.600 lere kadar takviye yapmisti . gazoz kapaginin verdigi cesaret var !!! bende engelli zaten goremiyorum alinti yapmasa oyunagelenadam zaten goremiyecegiz ama alinti yapilinca mecburen goruyoruz

Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    Adam her bin point aldıgında sensorde torosların zirvesinden ohh mis gibi tertemiz kar alıyor üstüne özel şerbetini döküp yiyor...sende ye yersen yani...
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. mert,
    bu consun ya çok değişik bir sistemi var,
    veya gazoz kapağı bükücü.
    katlamalı gitse, katlarlar adamı özellikle foreksde nefes aldırmazlar.
    katlamasız gitse, maliyeti düşüremez.
    senin aran iyiyse şunun ilmini bi öğrensen.
    peşinen söz, kimseye söylemem. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Kons Kar alir 1.19xx lerden parite shortladi 1.21xx lere kadar pozisyon arttirdi ustune birde kar al yapti

hatta parite 1.2250 olmus aksam sabah gene kar al yapar 1.190 dan acilan pozisyon 1.2250 den nasil kar alir onu anlamak
    zor
    Last in first out.. Son giren ilk cikar. Sürekli al sat yapabilirsen bu sayede maliyetin iyileşir. Hatta bilemezsin belki en tepede en yuksek lotu açmıştır. O noktada al sat yaparak maliyeti çok düşürebilir. Teminat meselesi. Ağırlıklı ortalama yapıp pozisyonun tamamını kapatmıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Abka ya yazdım alıntı yaptın ,cons a yazdım alıntı yaptın ,koç a yazdım alıntı yaptın .halbuki ben senin hiç bir yazından alıntı yapmadım

Dengim değilsin ..akıllı ol..
    sen kimsin ya tanışmadan etmeden bir de arkadaşlık yollamısın madem denk değilsin amacın ne kardeş..!!!
    neyin artistliği bu..!!havalara bak pozlara bak..!!!
    madem bir derdin var başkasıyla da yaz adam akıllı gitsin..!!ne laf dolandırıyorsun delikanlı adamsın da..!!!

6.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    mert,
    bu consun ya çok değişik bir sistemi var,
    veya gazoz kapağı bükücü.
    katlamalı gitse, katlarlar adamı özellikle foreksde nefes aldırmazlar.
    katlamasız gitse, maliyeti düşüremez.
    senin aran iyiyse şunun ilmini bi öğrensen.
    peşinen söz, kimseye söylemem. asdas.
    Önce hitap şeklini düzelt ki seni adam yerine koyup cevap vereyim...
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    gercenkten islem yapan bir insan 1.19 dan actigi shortlarin ustune 1.22 ye kadar ilave short yapmaz . yapan kisi zaten batmis bitmis gitmis insandir.
    daha once 1 kerede dow 28 binlerde iken short actigini okumustum ozamanda yazmistim bu adam 28binde short acip 23.600 lere kadar takviye yapmisti . gazoz kapaginin verdigi cesaret var !!! bende engelli zaten goremiyorum alinti yapmasa oyunagelenadam zaten goremiyecegiz ama alinti yapilinca mecburen goruyoruz
    sallayan sallayana özellikle stopsuz işlem yapıyorum diyen külliyen yalan..!! gör bunları çalı arkası..!!!

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    dow'a artik ekran yetersiz kaliyor [emoji846]
    Şip şak değişir herşey

Sayfa 911/996 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •