Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Reza salak biri değil ki. Adam uzunun 180 dereceyi yarım saniyede döndüğünü adı gibi biliyor. Şimdi uzun oldu ya rezayı ABD den hadi kurtardı diyelim, reza Türkiyeye geri dönecek kadar aptal biri mi ?
Buraya dönse canına karşılık donuna kadar neyi varsa alınacağını bilmiyor mu ?
Bizimkiler rezayı kara kaşına kara gözüne hayran oldukları için kurtarmaya çalışmıyorlar halkbanka ceza döşenmesin diye yırtınıyorlar ama o ceza kesilecek kaçarları hiçbir şekilde yok ama 1 yıl sonra kesilecek ama 2 yıl sonra ABD ve Rusya kendine yapılan hiçbir şeyi cezasız bırakmaz.
Ek olarak şekil 2A rusyanın uçağını düşürdüğümüz tarihin yıl dönümüne bakın Rusya suriyede bizim askerlere bomba yağdırdı sonrada pardon dedi. Badem tayfasını gıkı çıkmadı.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Katar borsasına bakıyorum, bu haberlerden sonra ne oldu diye, hepi topu %10 değer kaybetmiş. Yani bir ülkenin başına daha ne kötü ne gelebilir bilmiyorum savaşa girmesi hariç. Böyle bir durumda bile %10 düşmüş sadece, ilginç. Sanırım serbest piyasa yok, müdahale ediliyor olabilir düşmesin diye.
Sayet Turkiye STK'lar araciligi ile PKK saldirilarilarinda ve FETO darbesinde sehit ve yaralilarin aileleri hem TC mahkemelerinde hemde uluslararasi mahkemelerde bu iki teror orgutune acikca destek ve himaye saglayan ABD ve Almanya aleyhinde onlarca milyar dolarlik tazminat davasi acsalardi diplomasi savasinda eline buyuk bir koz gecirirdi.
Euro öyle hayvan gibi çıkarsan hergün olacağı bu birader daha genele yayılmadı bu düşüş.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer İmleri