Sayfa 8/1001 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Viop - XXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Mehdilik mesihlik esasında Hıristiyanlık kültüründe var olan bir olgu. İslamın temel kaynaklarına baktığınızda yoktur. Şüpheli hadislerde olduğu iddia edilir ama Kur'an'da asla öyle bir şey yoktur. Kim olursa olsun bu ahlaksız teklifler de bulunamaz zaten Mehdi olmak demek yaşantın tevazu lüks kaçman Nefsin isteklerini uyumamakla örnek olmaktır.. Takva dedikleri kavramin zirve yaptığı kişidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bizim toplumda kutsal yerlerde ölmek ,mübarek kişinin oğlu olmak peygamberin soyundan gelmek gibi doğuştan avantajlı şeyler önemsenir.. İslamiyette kisinin sadece iradesi ile yaptığı önemlidir peygamberin oğlu olmak hiçbir anlam ifade etmez. Kutsal topraklarda ölmek diye bir şey yoktur ..peygamberin pekçok düşmanı Mekke topraklarında ölmüştür

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Cübbeli ise Anasının gözü.tarikatlardaki rezillikler ortaya çıkınca kamunun kendi üzerine gelmemesi için değişik hedefler gösterdi.. büyük ihtimalle moderatörle önceden anlaşıyor dur ..Bana kasetleri sormayın ,yanmayan kefen sormayın terlik sormayın diye

4. İnsanın iyisi çok iyi, kötüsü de çok kötü oluyor. Bipolar bozukluk diye bir psikolojik hastalık var, çoşkunluk halinde malını mülkünü saçanlar vs oluyormuş, çöküntü halinde de depresyona giriyormuş.

Bence önemli olan kişinin dengeli olması. Bunun için sağlam prensipler edinmekte fayda var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

İlginç buldum da

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Mehdilik mesihlik esasında Hıristiyanlık kültüründe var olan bir olgu. İslamın temel kaynaklarına baktığınızda yoktur. Şüpheli hadislerde olduğu iddia edilir ama Kur'an'da asla öyle bir şey yoktur. Kim olursa olsun bu ahlaksız teklifler de bulunamaz zaten Mehdi olmak demek yaşantın tevazu lüks kaçman Nefsin isteklerini uyumamakla örnek olmaktır.. Takva dedikleri kavramin zirve yaptığı kişidir.
    mesihlik kavramı vardır.
    Ve hz. İsanın gelişine inanmak, inanç düzeyinde değerlendirilmiştir.
    İşareten Kuranda geçer ,
    ve çokça hadisler mevcuttur.
    mehdilik kavramı biraz daha muğlak.
    mehdi şuan hayatta olabilir veya bikaç sene içinde doğacak.
    anladığım,
    feci bir kuraklık sonucu nufüsun yarısından fazlası gidecek, deccalinde katkısı olacak gibi bunda.
    hemen peşinden Yecüc ve mecüc istilası sonrasında da 15-20 milyon insan anca hayatta kalır gibi ve bence..
    gerekli hazırlıklar için 1 milyar lira kazanmam lazım. henüz 40 bin liradayım. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Sigortacı mesaj atmış, kendi şirketi 800 TL rakip firma 400 TL civarında fiyat vermış.

Bir seçim yapmam gerekiyor.

Haberim olmasa zaten ona gidecektim, şimdi kasten mi gitim, dürüstlüğünü ödüllendirmek için mi gittim, yoksa kadın da gözüm var onun için mi gittim şüphesi oluşacak.

Kapitalist dünyada damping genelde yasak ama rekabet serbest, belli ki bir şirket pazar kapmak içn kampanya yapmış, onun tuzağına düşme durumu da olabilir, genelde abonelik sistemlerinde insanlar yenileme zamanı değiştiremiyor (telekom, paytv, sigorta, hoş geldin faizi bir kısım örnekler) şirketler de bunu kullanıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İnsanın iyisi çok iyi, kötüsü de çok kötü oluyor. Bipolar bozukluk diye bir psikolojik hastalık var, çoşkunluk halinde malını mülkünü saçanlar vs oluyormuş, çöküntü halinde de depresyona giriyormuş.

Bence önemli olan kişinin dengeli olması. Bunun için sağlam prensipler edinmekte fayda var.
    https://youtu.be/wdOYo-KgsO4
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Sayfa 8/1001 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •