Originally Posted by
Desperado
o otel için verilen krediye karşılık ayrılmış önceki dönemlerde... pandemi de ilelebet sürecek değil, 2021'de bitecek er geç... sonrasında bir noktada satarlar oteli, kaça satarlarsa da o kadarı kar yazacaklar...
Bu icin karsilik ayrılmış olmasi iyi olmus... yine de unutmamakta yarar var ki 2008de bankalar hic bir ise yaramayan tasinmazlarin sahibi olup paralarini batırmıştı... bu yüzden tasinmaz teminatlarina cok da güvenmemek lazım diye dusunuyorum...
Bir de mesela Allah korusun onumuzdeki surecte bir devaluasyonla karsilasirsak dolar bazinda taşınmazların degerleri dusecektir iyice...
Dediginiz gibi pandemi mutlaka bitecektir ancak biz çin aşısından baska aşı alamadık ... onun da nisanda gelip gelmeyecegi belli degil henüz.... turizme bir kac yil cok güvenmemek gerekiyor gibi geliyor bana...
belki de ben taşınmaz konusuna cok soğuk oldugum icin hep menkulü öne koyduğum için bu durum bana verimli gelmiyordur mutlu saglikli gunler dilerim saygılar
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Yer İmleri