Sayfa 15/1001 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Viop - XXIX

Ne oldu aşı ile ilgili gelişmemi var çinden hangi ülke neden iptal etmiş
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Yıllardır grip aşıları teknolojik ilerleme ve birikimlere rağmen mutasyona uğramış bir viruse faydası olmadı. Bizler mecut aşının normal virüs salgınını önleyemeyabiceğinini düşünürken; Sizler corona aşısının mutasyona uğramış irüse faydası olacağıyla ilgili nasıl böyle kesin bir yargıya varabiliyorsunuz?
    Bir önceki paylaşımimda izahı var. Ben en iyimser tahmin ile çöp değil kısmen de olsbilir anlamında ifade ettim.

3. xu100 aylık logaritmil lira grafik....

[IMG][/IMG]

xu030 aylık logaritmik lira grafik

[IMG][/IMG]

garan aylık logaritmil lira grafik

[IMG][/IMG]

endeks100 büyük resimde hem bolinger hemde trend tepesinde

ancak endeks 30 ve garan henüz trend tepesine vurmamış

eğer bir süre daha yükseliş devam edecekse bankalar iyi performasn gösterir sanayiler durulur diye düşünüyorum
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Bir süredir görmüyordum foruma. Birkaç sayfa okudum ve kanaatim şu; teknik analizden hic ama hiç anlamayan arkadaşlarım var. Harekete haber daima çanak olmuştur. Aynı şimdi olduğu gibi. Endeks zaten kopmuştu ki eninde sonunda kopacakti.

Yıl 2013 Sabancı 11 yıl 2021 Sabancı 11. Dolar 1.5 dolar 8... Taş olsa dayanmaz... Nitekim dayanmadı da...

Kafanızı fazla yormayın asi şöyle antartikadaki buzlar böyle diye günü gelir trend döner bu sefer de bu haberlerle cukkalariz paracıkları
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

5. [IMG][/IMG]

buda endeks100 usd aylık linear

lira grafikle usd grafik birbirinden çok farklı

lira grafikte trend tepesindeyken aylıkta usd grafikte düşen trendde yatay bir alanda
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

6.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Bir süredir görmüyordum foruma. Birkaç sayfa okudum ve kanaatim şu; teknik analizden hic ama hiç anlamayan arkadaşlarım var. Harekete haber daima çanak olmuştur. Aynı şimdi olduğu gibi. Endeks zaten kopmuştu ki eninde sonunda kopacakti.

Yıl 2013 Sabancı 11 yıl 2021 Sabancı 11. Dolar 1.5 dolar 8... Taş olsa dayanmaz... Nitekim dayanmadı da...

Kafanızı fazla yormayın asi şöyle antartikadaki buzlar böyle diye günü gelir trend döner bu sefer de bu haberlerle cukkalariz paracıkları
    Teknik analizden anlamadığı için çoğu sabah akşam başka hikayeler anlatıyor topikte ,
    Arka sayfada adam teknikten anlamadığını yazıp birde yorumlama yapıyor , tekniği çizgi ve iki indikatör olarak gören her zaman kaybeder önemli olan grafta oyunu okumaktır yapabilenler için.

7.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    İngiltere'de ortaya çıkan yeni Kovid-19 mutasyonunun ardından Belçika, Hollanda, Almanya, İsrail ve Fransa İngiltere’den gelen uçuşları askıya almayı planlıyor, bazıları başladı bile.

DSÖ’ye göre yeni mutasyonun görüldüğü diğer ülkeler: Danimarka,Hollanda,Avustralya ve G.Afrika.

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Belçika, Hollanda ve İtalya askıya almış. Türkiye ne yapacak bakalım, bari erken davranıp hemen askıya alsalar. Virüsün ilk döneminde İran'da yoğundu ama turist geliyor diye kapıları, uçuşları geç kapatmıştık. Umarım bu defa öyle olmaz.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Teknik analizden anlamadığı için çoğu sabah akşam başka hikayeler anlatıyor topikte ,
    Arka sayfada adam teknikten anlamadığını yazıp birde yorumlama yapıyor , tekniği çizgi ve iki indikatör olarak gören her zaman kaybeder önemli olan grafta oyunu okumaktır yapabilenler için.
    gerçekten yapıcı biçimde öğrenmek istiyorum. nasıl okuyorsun. yılların birikimini burada bir iki satırda veremezsin elbet ama mesela son "2-3 aylık çıkışta teknik sayesinde ben para kazandım" diyorsun sanırım.. eğer böyleyse öğrenmek isterim özet halinde.. ben teknik ile değil tamamen göreceli değerlemeler ile al sat yapıyorum, yani ortalamalar kesmiş birbirini veya rsi bilmem kaç olmuş hiç umrumda olmuyor. o nedenle bu göreceli değerlemelerde (enstrümanların birbirine karşı) maks ve min yönelimleri tesbit etmek bana yeterli oluyor..birazda üstüne temel analiz: o da ne dersen haber takibi bazı şirketlerin, mesela garan, kchol, eregl gibi veya faiz kararları piyasa demeçleri vb..

şu örnek grafiğe bakabiliriz..

endeksin son dönem grafiği. burada teknik nasıl çalışıyor ?

It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 15/1001 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •