Sayfa 67/1013 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    STAGFLASYON TÜM HIZIYLA YOLDA...
    ÖZEL SEKTÖR'ün DÖviz borçları rekor düzeyde...!!
    Sistemdeki Sıcak para hızla uçup buharlaşıyor..!!
    Fed sürekli faiz artırmak zorunda...
    Fed faizleri arttırdıkça TL 'de çöküş devam edecektir..
    Beton Mafyası. Yerle bir olacaktır..
    Krizle gelenler krizle gidecektir..!!
    CRASH TÜM HIZIYLA YOLDA...
    KRAL ÇIPLAK..!!!!
    bravo.. aynen katılıyorum.. çok güzel bi yorum, her şeyden öte tamamen objektif ve tarafsız bir yorum..

Fed sürekli faiz artırmak zorunda- ama Fed'in bu zorunluluktan haberi olmayabilir.. öğlenden sonra Fed'i arayıp bunu hatırlatacağım kendilerini, ABD mesaisinin başlamasını bekliyorum, hemen arayacaam

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    hayal görüyorsun sen, norveçte falanmı yaşıyorsun? o dediğini yapanlar kamuda müdür oluyor artık, hiç bir şey bilmelerinede gerek yok. Kamunun için boş beleş yatıcı ama bu dediklerini uygulayanlar ile dolduruldu, adam ateist ama bakıyorsun hacca gidiyor.daha neler neler.
    Olmaz öyle şey onlar hep mağdur olacaklar, mağdurumda mağdur; o kadar suçsuz insanı hapse atıp, o kadar soru çalıp hak yediler, hala her türlü sahtekarlık bunlarda ama hala mağdurlar...

Sakal uzatma hakkı yok diye fevaren ediyor insanların yaşam hakkı özgürlükleri ellerinden alınırken bir kez olsun "yazık bu insanlara" dedin mi ...????

Sorunların çalındığı ortaya çıktığında "kul hakkını yemiş bunlar" dedin mi...??

Onca ana "analar ağlamasın" diye söylenen "barış süreci" yüzünden ağladığında "Allah buna vesile olanların belasını versin" dedin mi...???

Yok demedin ben biliyorum merak etme sen mağdursun zaten böyle devam....
    Son düzenleme : lutfu001; 28-02-2017 saat: 13:13.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by uthmani Yazıyı Oku
    Sakal bırakmak isteyen, başörtü takan, namaz kılmak isteyene sanki baskı yok? Sen nerede yaşıyorsun?

Çalıştığım şirkete başötrülü almıyorlar, namazını kılmak isteyene engel çıkartıyorlar.

Batıda görülmeyen baskıyı Müslüman ülkede görüyorum.
    Kırılmazsanız bir şey söylemek durumundayım...

Eğer gece vardiyasında çalışan birisi değilseniz, mesai saatinde internette bu şekilde dolaşıp yaşışabilmek için ya devlet memuru olmalısınız ya da çok özgür bir şirkette...

Ben bu kadar gencin mesai saatlerinde internette bu sıklıkta görünmelerine doğrusu hayret ediyorum.

Bu durum benim danışmanlık yaptığım şirkette olsun derhal iş akdine son verirler. Bundan eminim...

İnanmış biriydim o nedenle işime son verdiler demek artık doğaldır.
    Son düzenleme : BORA YAŞAR; 28-02-2017 saat: 14:02.

4. Evrim teorisi ders kitablarıdan çıkartıldı.

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bravo.. aynen katılıyorum.. çok güzel bi yorum, her şeyden öte tamamen objektif ve tarafsız bir yorum..

Fed sürekli faiz artırmak zorunda- ama Fed'in bu zorunluluktan haberi olmayabilir.. öğlenden sonra Fed'i arayıp bunu hatırlatacağım kendilerini, ABD mesaisinin başlamasını bekliyorum, hemen arayacaam
    önce T.c merkez Bankasını bi ara..!!
    Eti'n budun nedir diye sor.???
    Havanda su dövüyorsun de...!!!
    Bak Reis tulumbada su kalmadi diyerek..!!
    KRAL ÇIPLAK dedi...!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    önce T.c merkez Bankasını bi ara..!!
    Eti'n budun nedir diye sor.???
    Havanda su dövüyorsun de...!!!
    Bak Reis tulumbada su kalmadi diyerek..!!
    KRAL ÇIPLAK dedi...!!!

TC MERKEZ BANKASI DOLARI KONTROL ALTINA ALDI. ANCAK ..........................

7.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Olmaz öyle şey onlar hep mağdur olacaklar, mağdurumda mağdur; o kadar suçsuz insanı hapse atıp, o kadar soru çalıp hak yediler, hala her türlü sahtekarlık bunlarda ama hala mağdurlar...
    Bunlarla Cennete gitsen rahat durmazlar, "Mağdurum da mağdurum" deyü kafa beyin bırakmazlar....
    Niran Ünsal da "ticari kayıp yaşadım" deyip başını tekrar açmış,
    Artık Ednan hocamın kedisi olacak ticareti canlanacak!...

8.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Bunlarla Cennete gitsen rahat durmazlar, "Mağdurum da mağdurum" deyü kafa beyin bırakmazlar....
    Niran Ünsal da "ticari kayıp yaşadım" deyip başını tekrar açmış,
    Artık Ednan hocamın kedisi olacak ticareti canlanacak!...
    Mete bey, zaten ticari kazanç beklentisi ile kapanmıştır umduğunu bulamayınca çark ediyordur memlekette dönek çok sürekli bir döngü var Allah'tan "beni kandırdılar" diye klişe bir laf kullanmamış
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 67/1013 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •