Sayfa 80/1001 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Bak grafı gördü ogünleri hatırladı çalı arkasından çıktı , gerçi yine inkar edicek topik ahalisi biliyor ozamanı

Bu atışmaya bir son verin silmekten yorulduk daha uzun bir ceza vermek zorunda kalacağım .. İnsanlar sizin bu atışmanızı okumaya gelmiyor ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bu atışmaya bir son verin silmekten yorulduk daha uzun bir ceza vermek zorunda kalacağım .. İnsanlar sizin bu atışmanızı okumaya gelmiyor ..
    Şu hakkımdaki trade’lerimdeki adice iftira ve yalan dolan kelamları da sil madem ??.

Dolar günlükte tobo oluştu

dow endeks bu hizla giderse sabaha 31000 varmasada az kalir..birileri piyasalarlar dalga geciyor

url=https://hizliresim.com/1gtyrb][/url

6. Aynen bu tartışma ve atismalara son verelim..
    Dow yeni corona virüs açıklaması yapmış..
    Dikkatli olunuz..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Hocam işte bu dünya çapında manipülasyondur.. İyi oynadılar iyi yazdılar ama Twitter alemine de baktım söyle gün içinde enle paralel çok düşünen var
    . Bu düşüş hisse fiyatlarına sert yansımayan bir düşüştu Dow gazı aldı darısı bize [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
    Vadeli 1538 saatlik te de 1554 hadi bakalım
     Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    dow endeks bu hizla giderse sabaha 31000 varmasada az kalir..birileri piyasalarlar dalga geciyor

url=https://hizliresim.com/1gtyrb][/url
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Ben söyleyeceğimi söyleyip grafiği verip çekildim kenara. Şu anda bu zayıflayan göstergelerin en sonunda bizi götürdüğü realizasyon şimdilik. Bu zayıflamayı gördüğüm için fasulyeden short açmıştım. Pazar masrafı çıktı, kapattım. Grafta verdiğim üstteki 3 göstergenin 3 ü de negatife geçerse (yani mavi kırmızıyı aşağı keserse) bu kez kalıcı ve kalın short açarım ve hedef en az 12-13 bin puanlık (120-130 yani) bir düşüş olur. Ama şu anda böyle bir durum yok.

Aslında kabak gibi ortada da yeni zirve gelir mi? Kârda oturmaya çok alıştırdı yabancı pala... Hangi tarafı silkeleyecek gelecek vadeye mi bırakacak? Bugün döviz vadeliler çok baskılandı. Ne düşünüyorsunuz?
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Sayfa 80/1001 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •