Sayfa 94/1001 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Aşının mtasyona uğrayan virüste de etkili olamayacağını sokaktaki çocukta bilirken
    Bugün sn dk ya kadar yapılan short sıkıştırmadır
    Sokaktaki çocuk aklı ile iş yapmayın siz yine de. Virüsün RNA dizilimindeki her değişiklik mutasyondur. Binlerce mutasyon da geçirdi şimdiye kadar. Aşı geliştirilirken de biliniyordu bu. Ama her değişiklik anlamlı değildir. Asıl önemli nokta ise daha olası ve yüksek ihtimal olan aşının mutasyon geçirmiş virüslere karşı da etkili olmasıdır.

koc dow 29900 nereyi isaret ediyor bunu grafiklerinde anlarsan gerisini anlatmaya gerek yok

3.  Alıntı Originally Posted by Berdog Yazıyı Oku
    Corona sürecinde en garip enstrüman şu bizim ons.Normalde bu kadar fahiş para arzında en az 3000 dolar olmalıydı.Belki seneye olur ,bakalım.
    bugun şu ortamda bile geçtim ralliyi artı kapayamayan onstan 3000 filan olmaz artık... geçmiş ola...
    amerikan 10 yıllıkları %1'i yukarı zorluyor, reel faiz oluştu mu zaten hayır gelmez artık onstan... geçtim 3000, 2000 ümidim bile bitti bitecek...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Yıllarca grip aşısı oldum.
    Baktım aşı olsamda yine grip oluyorum.
    Yaptırmıyorum 5 senedir.
    Bir farkı yok.
    Hatta hiç farkı yok.
    Bu iş bu virüsün iyi huylu mutasyonu ile biter ancak

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Yıllarca grip aşısı oldum.
    Baktım aşı olsamda yine grip oluyorum.
    Yaptırmıyorum 5 senedir.
    Bir farkı yok.
    Hatta hiç farkı yok.
    Ben de 25 yıl evvela ömrümde ilk sefer grip oldum, sonraki sene bir defa aşı yaptırdım, bir daha grip olmadım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben de 25 Yıl evvel ömrümde 1 kere grip oldum, sonraki sene bir defa aşı yaptırdım, bir daha grip olmadım.
    Sen aşı olmasanda fark etmezmiş.
    Bağışıklığın yüksek

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Sen aşı olmasanda fark etmezmiş.
    Bağışıklığın yüksek
    Doktor yerine, mezarlığa seni gömmeye gidiyoruz deseler giderdim o derecede yani, o döt korkusu geçmemişti daha.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Virüs çıktığından beri asi bulundu haberleri geldi hep çoğu fos çıktı 9 ay böyle geçirdik .şimdide aşıyı bulduk diye geçti 2_3 ay.2_3 ayda mutasyona da etkili denir asi öyle geçer değilse de etkilisini bulduk derler.yaz gelir virüs yaz gelince fazla yayilamiyor.uzun yaz döneminde biseyler bulunur diyor piyasa oyuncuları.

Sayfa 94/1001 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •