Sayfa 248/1001 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku

X100 Yıllık.

En düşük 819,364
    En yüksek 1432,28
    Kapanış 1426,00

ytd
    Güzel grafik, çizgi çok net. Bazı arkadaşlar 1-2 önce 133-136 bin arasını kati çizgi değeri olarak görüyordu ve hatta geçmiş torpillerde bu resimler duruyordur, çizgi ihlalini kabul etmemişlerdi. Zaman çabuk geçiyor savunulanlar unutulup yeni savunma araçları bulunuyor. Seyis hocada kapıya bakıyor demiş. Sayın casaubun bu yıllık grafiği çok izler önem verirdi . Hisse net, ne kıymetli insanlar geldi geçti şu sayfalardan. Her birini saygı ve sevgi ile anıyoruz. (1-2 ay önce bu grafiği yanlış çizenler bir kez daha baksın diye alıntı yaptım. )

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Güzel grafik, çizgi çok net. Bazı arkadaşlar 1-2 önce 133-136 bin arasını kati çizgi değeri olarak görüyordu ve hatta geçmiş torpillerde bu resimler duruyordur, çizgi ihlalini kabul etmemişlerdi. Zaman çabuk geçiyor savunulanlar unutulup yeni savunma araçları bulunuyor. Seyis hocada kapıya bakıyor demiş. Sayın casaubun bu yıllık grafiği çok izler önem verirdi . Hisse net, ne kıymetli insanlar geldi geçti şu sayfalardan. Her birini saygı ve sevgi ile anıyoruz. (1-2 ay önce bu grafiği yanlış çizenler bir kez daha baksın diye alıntı yaptım. )
    bim için yakın vade hedefin var mı?
    yoksa orta vade mi girdin bime?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    daha iyi bir fikrim geldi.
    mevzu para iyiyse, ben lisans alıyim, ben ilgileniyim.
    kuzu postu giyinmiş boz gurtlara yem olma. asdas.
    ya hocam süpersin demek istedigim aracı kurum ismi vermekte dogru olmaz bulundugum aracı kurumun profisyonel fon yöneticilerinden bahsetmiştim

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    sn Kızıldağ 1 ay önce Ereğli DKP saç 600 dolar/ton fiyatından alıyorduk geçen hafta 1000 dolar/ton fiyat verdiler,üstelik malı yok satıyorlar.
    Bu ne kadar daha devam eder,fiyat ne zaman normale döner sizce?

ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    ya hocam süpersin demek istedigim aracı kurum ismi vermekte dogru olmaz bulundugum aracı kurumun profisyonel fon yöneticilerinden bahsetmiştim
    fark etmez,
    prosedürü öğrenirsin.
    hafta içi meşguldür, haftasonu sen yapış ona.
    aradığın soruların cevaplarını bulursun onda, bence.

6.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bim için yakın vade hedefin var mı?
    yoksa orta vade mi girdin bime?
    Şuraya son 1 yıldır sırf sizi okumak için giriyorum. Emeğiniz için sesiz çoğunluk adına teşekkür ederim. Küçük senetlerde kırılım yanıltıcı olabilir. Teknik hedef 84 lira belki Ocak temettü hikayesi bu değeri gösterir . Olurda büyüklerde 140 küsür bin endeks düzeltme yaparsa bim gibi senetlerle vadeliyi dengelemek adına ters ayakta kullandıklarını çok gördük. Umut diyelim.bim küçük senet değil yaşanan kırılımın doğru olduğuna güveniyorum .

7.  Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku
    sn Kızıldağ 1 ay önce Ereğli DKP saç 600 dolar/ton fiyatından alıyorduk geçen hafta 1000 dolar/ton fiyat verdiler,üstelik malı yok satıyorlar.
    Bu ne kadar daha devam eder,fiyat ne zaman normale döner sizce?

ytd
    Hrc sıcak sac düz bir mal, fırına hurdayı at hrc al. 780 dolar oldu. Katma değerli Dkp ve galveniz 1000 doları dün geçti. Şimdilik Dkp 1000-1050 arası 3 ay devam eder. Ukrayna zaporictel (metinvest firması) Nisan’dan sonra daha hızlı üretim yaparsa Dkp sakinleşir . Günlük işlemek için mecbur alınacak ama Nisan sonrasına bu fiyatlar 200 dolar geriler. Temmuz gibi tekrar hrc 600 Dkp 680 dolar gibi düşünmek yanlış olmaz. Ereğli’de ikinci kalite Dkp 100-150 dolar saha ucuz tüccar eli ile ulaşılabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Şuraya son 1 yıldır sırf sizi okumak için giriyorum. Emeğiniz için sesiz çoğunluk adına teşekkür ederim. Küçük senetlerde kırılım yanıltıcı olabilir. Teknik hedef 84 lira belki Ocak temettü hikayesi bu değeri gösterir . Olurda büyüklerde 140 küsür bin endeks düzeltme yaparsa bim gibi senetlerle vadeliyi dengelemek adına ters ayakta kullandıklarını çok gördük. Umut diyelim.
    üstad çırağı okumaya mı geliyor?
    pek gururlandım.

yakın vade benim de benzer rakamlara gitmesi beklentim mevcut.
    lakin ben onda asıl rakamdan ziyade, sene sonu kapanış fiyatını bekliyorum.
    oradan kaçarım, çünkü aşağı ciddi bir salınım daha yapabilir gibi sanki..

ayrıca 2021 in flaş kağıtlarından olma ihtimali de mevcut.
    beklediğim hareketleri yaparsa tekrar dönmeye çalışırım.

Sayfa 248/1001 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •