Sayfa 251/1001 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    hocam sizdiniz herhalde soran değil mi..!!11,57 den short diye..!!!
    tam 1 hafta önce çizmiştim eski topikte kaldı..!!
    11,57 den sonra ki hareketin de o hafta sokm için 11,87 günlük 12,10 haftalık yani o hafta ki yüksek fiyat ort üstüne atarsa güçlenir demiştik..!!!
    bu analiz aralık ayı içinde geçerli idi..!!şöyle12,10 değeri ilke hedef üstünde trende girer demiştik..nasiptir ki siz sorunca ben bu hisse de diğer perakndecilerle kıyaslayınca spot mal almıştım..!!
    nasip..!!

aralık ayı içinde ki hareketi bu..!!
    şimdi asıl mesele de öenmli değer 12,64 değeridi..yeni ay yani ocak ayı 12,64 bandı ve üstü senaryo kurulmalı..!!
    ocak ayında net 12,64 kırılırsa ki
    geniş resim de şu üçgeni göstermeme gerek var mı bilmiyorum.!! temkinli olunuz aralık ayında ki çanak düzeltme seviye si yeni ay da 12,64 altında net başlar..!!
    daha önce de 11,57 de short demiştiniz işte burada ki gibi bir durum söz konusu..!! bu hisse 12,64 üstünde kaldıkça short yönlü hareket biraz sıkıntı..!!gitmeyen nadir perakendelerden..siz gene de dikkatlş olun..!!
    sistem duruşu da bu..!!
    unutmayınız gitmeyen tek market şok..!!!
    tek gıda ülker..!! dikkatli olun derim..!!

sistem sinyallerine bakarsanız 12,10 üstünde şiddetli iki defa al verdiğini görürsünüz..!!

kardemire gelirsekte 4h ta sistem ısrarla al dese de ben bunu ereğli etkisi olarak görüyorum..!!
    olay bu kadar net..!! ikili tepeye dikkat sistem kısa da oluşan bu tepe çalışır mı izlemek gerek sarı çizgi üstünde yani 5,23 seviyesi üstünde kaldıkça sıkıntı yok long pozda 5,13 long stoptur..!!!sistem bunu der.!!
    yanlış anlamayın aslında tam yerinde long olmuşsunuz ama ben olsam bir teyit daha beklerdim..!!

teyit için bir hamle daha kısa da düzeltme yaptığı an burada çoğu insnanın sevmediği bir kelime olan boğa oluşur.!!!
    güzel risk tebrikler.!!
    ama sokm te dikkatli olunuz..!!
    benim çok farklı bir sistemim var. ben sadece destek ve dirençlere balıyorum. sokm ilk sorduğumda 11.87 üstüne çıkınca ilk geri dönüşte stop olmuştum dün tekrar dirence gelince short girdim krdmd burayı geçerse önü açık ve ben geçeceğini düşünüyorum.

2. tıpkı dün kü gibi 1577 değerini güç koruma adına 1584 e çekiyor ve diyoruz ki bu değer üstünde gücünü oluşturduğu ivmeyi korur
    artık ilk geri çekilme seviyesi saatlikte 1577 diyor ve stratejiyi kuruyoruz...!!
    saatlik te de trend yönü hafta içi işlemde 1562 de değişir bu ayrıca haftalık sefviye olduğu için sonraki aynı etkileyebilir..
    yani özetle yön değişti diyebilmek için net 1562 kapanışlar lazım..!!1529 da ki yalancı ihlal gibi değil bant altında kırmızı bar..!!

yeşil olması saatlikte de oluşan bir trendi daha net gösterir

3. Bir tane hisse vadeli tahtasında 2-3 gündür zengin olma hayali kuran şebekleri avladılar gene.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    benim çok farklı bir sistemim var. ben sadece destek ve dirençlere balıyorum. sokm ilk sorduğumda 11.87 üstüne çıkınca ilk geri dönüşte stop olmuştum dün tekrar dirence gelince short girdim krdmd burayı geçerse önü açık ve ben geçeceğini düşünüyorum.
    emeğinize sağlık hocam dikkat ediniz gene de vadelisi de sıkıntı çakallığı diz boyu ..!!
    sisteminiz varsa ne mutlu..!!
    başarılar..!!

5.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    hocam sizdiniz herhalde soran değil mi..!!11,57 den short diye..!!!
    tam 1 hafta önce çizmiştim eski topikte kaldı..!!
    11,57 den sonra ki hareketin de o hafta sokm için 11,87 günlük 12,10 haftalık yani o hafta ki yüksek fiyat ort üstüne atarsa güçlenir demiştik..!!!
    !
    bu arada tektu bende de var yaz sezonuna kadar girdiğim bir hisse aşı hayatımızı normale döndürdükten sonra turizm patlaması olacağını düşünüyorum.

6. piyasa yapıcılığı yerine piyasanın içine yapıyorsa varyantçılar, alıcan yetkisini.
    sen beceremiyon bu işi kenarda dur dicen.
    beceriksizliklerinden olsa başım üstüne,
    at hırsızları sarmış dört bir yanı.
    yazık.
    korkutmaya mı çalışıyonuz milleti?
    zatmıyorum , bakalım sene sonuna dek ne fişkı yiceniz. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    emeğinize sağlık hocam dikkat ediniz gene de vadelisi de sıkıntı çakallığı diz boyu ..!!
    sisteminiz varsa ne mutlu..!!
    başarılar..!!
    short ve long beraber girdiğim için batma riskim minimum oluyor ve direncinde ciddi satış yemiş hissede geri gelmese bile gidemeyecek hissede short girip destekte ciddi alınan hissede de long giriyorum. şimdilik işe yarıyor bakalım her zaman viopta değilim fırsat olunca geliyorum genelde spottayım.

8.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    short ve long beraber girdiğim için batma riskim minimum oluyor ve direncinde ciddi satış yemiş hissede geri gelmese bile gidemeyecek hissede short girip destekte ciddi alınan hissede de long giriyorum. şimdilik işe yarıyor bakalım her zaman viopta değilim fırsat olunca geliyorum genelde spottayım.
    başarılar..!!
    altı dolu olsun taktiğiniz olsun yeter sırtınız yere gelmez hocam..farkındayım hedge gibi yapıyorsunuz..!!

Sayfa 251/1001 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •