Sayfa 294/602 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

kağıt 10 sene önce, 3USD den halk ARZ edilmiş, aradan 10 sene geçmiş, uzun bir süre kötü yönetilmiş.

şimdi yurt dışına açılmış, ihracat yapan, döviz girdisi olan; yani all the time, en iyi döneminde olan kağıda 1 dolar fiyat biçilemiyor.

neyse burada tekkeyi bekleyen, çorbayı içer.

ayrıca arkadaşlar, algılarınızla oynatmayın...

tek sıkıntı şeker oğlan, ben onun dışında bir sıkıntı görmiyorum..

3.  Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku
    kağıt 10 sene önce, 3USD den halk ARZ edilmiş, aradan 10 sene geçmiş, uzun bir süre kötü yönetilmiş.

şimdi yurt dışına açılmış, ihracat yapan, döviz girdisi olan; yani all the time, en iyi döneminde olan kağıda 1 dolar fiyat biçilemiyor.

Eskilerden arada yazan bir neva var gördüğüm, arada nadir yazan 1-2 kişi daha; çalı arkasında bekleyenler de vardır herhalde.. benim ve muhtemelen o arkadaşların da maliyet 3 civarı zaten.. Şahsi düşüncem satışa o lotu yazanlar, çapları büyük olsa da "ky" konumunda burada. Onlarda da tahtayı kaldıracak gt yok, patron kaldırsın diye bekliyorlar.. Bu arada da ortalıkta dolaştırdıkları rspu malla otlanıyorlar işte.. Yanılıyor olabilirim tabi, ama hayatın olağan akışı bu sonuca ulaştırıyor. Endeksin yönünü iyi süzüyorlar ve ona göre üstten satıp alttan yerine koyuyorlar.. Trade yerine malı alıp parkedenler arttıkça işleri zorlaşıyor.. Ama görünen, büyük ağanın keyfini bekliyoruz..
    "tekkeyi bekleyen, çorbayı içer" muhtemelen satışa o lotları koyanlardan olup burada yazan birinin sık kullandığı ifadeydi; senin o kişiyle alakan olduğunu düşünmüyorum tabi )

Twitter da 1-2 gün önce paylaşmıştım uv fiyat görüntüsünü..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

4.  Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku
    ayrıca arkadaşlar, algılarınızla oynatmayın...

tek sıkıntı şeker oğlan, ben onun dışında bir sıkıntı görmiyorum..
    Geçen gün ki harekete göre malın en az yarısının da bunlarda olduğu düşünülürse o tek sıkıntı çok büyük bir sıkıntıya dönüşüyor... Üstelik adam kademelerde bangır bangır bağırıyor bu tahtayı kimse götüremez diye... Buna ek olarak patronun da bu duruma hisse geri alımı gibi her hangi bir müdahalede bulunmayacağını biliyoruz. Bu durumda adam 5 e de çekebilir 15 e de götürebilir yada çok uzun bir süre yataya da bağlayabilir. Bu döngüyü gelecek iyi bilançolar veya savaşı göze alacak başka gruplar kırabilir... Ben şahsen ikinci seçeneği daha yakın buluyorum...

5.  Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    Eskilerden arada yazan bir neva var gördüğüm, arada nadir yazan 1-2 kişi daha; çalı arkasında bekleyenler de vardır herhalde.. benim ve muhtemelen o arkadaşların da maliyet 3 civarı zaten.. Şahsi düşüncem satışa o lotu yazanlar, çapları büyük olsa da "ky" konumunda burada. Onlarda da tahtayı kaldıracak gt yok, patron kaldırsın diye bekliyorlar.. Bu arada da ortalıkta dolaştırdıkları rspu malla otlanıyorlar işte.. Yanılıyor olabilirim tabi, ama hayatın olağan akışı bu sonuca ulaştırıyor. Endeksin yönünü iyi süzüyorlar ve ona göre üstten satıp alttan yerine koyuyorlar.. Trade yerine malı alıp parkedenler arttıkça işleri zorlaşıyor.. Ama görünen, büyük ağanın keyfini bekliyoruz..
    "tekkeyi bekleyen, çorbayı içer" muhtemelen satışa o lotları koyanlardan olup burada yazan birinin sık kullandığı ifadeydi; senin o kişiyle alakan olduğunu düşünmüyorum tabi )

Twitter da 1-2 gün önce paylaşmıştım uv fiyat görüntüsünü..
    Fikirlerine ve Aksen deki geçmişine saygı duyuyorum. Affına sığınarak "Şahsi düşüncem satışa o lotu yazanlar, çapları büyük olsa da "ky" konumunda burada. Onlarda da tahtayı kaldıracak gt yok, patron kaldırsın diye bekliyorlar.." kısmında çok yanılıyor olabilirsin...

6.  Alıntı Originally Posted by Baturalpi Yazıyı Oku
    Fikirlerine ve Aksen deki geçmişine saygı duyuyorum. Affına sığınarak "Şahsi düşüncem satışa o lotu yazanlar, çapları büyük olsa da "ky" konumunda burada. Onlarda da tahtayı kaldıracak gt yok, patron kaldırsın diye bekliyorlar.." kısmında çok yanılıyor olabilirsin...
    Estağfurullah; kendim de belirttim, kesinlikle yanılıyor olabilirim! Grafik tek bir terzinin elinden çıkmış gibi, ancak hisse hareketlerinde hep hatalı bilançolarla gelen tabanların tırsaklığı var hissine kapılıyorum.. Yaklaşık 3 yıldır az veya çok taşıyorum, üzerine para verilebilecek süper analiz kabiliyetim yok maalesef O sebeple yanılıyor olma ihtimalim de yüksektir..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

7. Söylediğim gibi satış artışı çok iyi. Grafiği de kötü değil, teknikci değilim iddialı değilim ama güzel bir çıkış ve konsolidasyon görünüyor. Kademeye yazan lota filan takılmıyorum, ne tahtalar gördüm tekfende ortak tam dipte 100 milyon lot verdi neler neler oralarda neler yazılıyordu, bilanço olarak gelecek vadediyor bozmazsa izlemek yeterli diye düşünüyorum.

Borsada iddia olmaz, zaman da verilemez, yön de bilinemez. Bilanço olarak evet inanılmaz kelepir degil ama Sn. Sonli nin maliyetlendigi yerler gerçekten kelepirmis, ancak beklersek 2 3 bilanco sonra buralar da ayni şekilde kelepir görünebilir. Hayırlısı olsun herkese bol kazançlar.
     Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    Estağfurullah; kendim de belirttim, kesinlikle yanılıyor olabilirim! Grafik tek bir terzinin elinden çıkmış gibi, ancak hisse hareketlerinde hep hatalı bilançolarla gelen tabanların tırsaklığı var hissine kapılıyorum.. Yaklaşık 3 yıldır az veya çok taşıyorum, üzerine para verilebilecek süper analiz kabiliyetim yok maalesef O sebeple yanılıyor olma ihtimalim de yüksektir..
    Ahhhh ahhhh malesef bazı şeylere de kader deyip geçmek lazım... Nede olsa Allah herkese üstüne para verebileceğin süper analiz yeteneği verip, aslında 3,5 lira olan malı 7 liradan almayı nasip etmiyor. Bazı şeylerde kısmet be hocam... Zaten garibanın yüzü ne zaman gülmüş ki...

Sayfa 294/602 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •