Sayfa 812/928 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by osman1 Yazıyı Oku
    ky dostu REX bende ky yim artık sıkıldım senin yorumlarından artık beni düşünme yazmızsın ki altını cıkarmak için para lazım diye adamlar deniz filosunu sattılar 500 milyonlira kapta haberi var araştırırsan görürsün ama senin niyetin ne kadar kişiyi panikleterek sattırırım 3 , 5 kuruşa bende ucuzdan malı toplarım diye ha bu arada Bursalıyada laf söyleyip durma adamın sayesinde bu fiyatlara geldi kağıt adam salakmı 29 milyon adet toplamış sen olsan onun yerinde satarmıydın 100 tl den satarmıydın ben olsam en az 1000 tl cıkamadan satmayı düşünmem satacak kaccak diye milleti panikletme vebal alırsın bu dünyanın öbür tarafıda var inanıyorsan tabii
    Onu da cok guzel soyledin..gecmis sirket haberleri ortada yalanlar sinsilesi ...21 milyona satisa cikardiklari negmar denizcilik sirketini ...sonra vazgectiler tam 75 milyon dolara sattilar....21 milyon oldu 75 milyon dolar..saka degil 4 veya 5 gemi 21 milyon tl den oldu 75 milyon dolar..sen bu dersaneciyi bu kadar niye savunuyorsun hayirdir..ben almak isteseydim 15 tl de altin madeni kesinlesti o zaman alirdim...cigerini biliyorum bu sirketin 4 mudur 40 bilanco gordum yuksek bedelsizini gordum....

Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    %100 katiliyorum...1 ton cevherde 9 gr altin demesi zaten art niyetli imkansiz bir sey...ben maden muhendisiyim ortalama ton basi 9 gr altin imkansiz arastirin....altin miktarini fazla gosterip milleti kaziklama derdindeler...bilimsel degil...ayrica masa basinda rezerv artmaz...ucu acik rezerv konusunun...
    Ovacık Maden sahası, 13.3 g/t Au tenörlü 561.000 ton kesin ve mümkün (proven+probable) mineral rezervi (bir başka ifadeyle 239.000 troy ons altın muhteviyatını) içeren açık maden ocağı ile 12.5 g/t Au tenörlü yer altı madenciliğine dönüştürülebilir 655.000 ton (bir başka ifadeyle 263.000 troy ons altın muhteviyatını) muhtemel mineral kaynağını bünyesinde barındırmaktadır. Bu rakamları, Ulusal Politika 43-101 ana ilkelerine uygun olarak, Toronto/Kanada’da bulunan Roscoe Postle Associates Inc. firmasında yüksek mühendis olarak çalışan Bay Graham G. Clow hazırlamıştır.

http://www.metalurji.org.tr/index.ph...i-degistiriyor

--diplomanı çöpe at....

3.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    Ovacık Maden sahası, 13.3 g/t Au tenörlü 561.000 ton kesin ve mümkün (proven+probable) mineral rezervi (bir başka ifadeyle 239.000 troy ons altın muhteviyatını) içeren açık maden ocağı ile 12.5 g/t Au tenörlü yer altı madenciliğine dönüştürülebilir 655.000 ton (bir başka ifadeyle 263.000 troy ons altın muhteviyatını) muhtemel mineral kaynağını bünyesinde barındırmaktadır. Bu rakamları, Ulusal Politika 43-101 ana ilkelerine uygun olarak, Toronto/Kanada’da bulunan Roscoe Postle Associates Inc. firmasında yüksek mühendis olarak çalışan Bay Graham G. Clow hazırlamıştır.

http://www.metalurji.org.tr/index.ph...i-degistiriyor

--diplomanı çöpe at....
    Madde 4 oku..

--bir daha

Madde 4 oku..
    getir de okuyalım

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku

Muhtemel Rezerv: (Ek: 4/2/2015-6592/2 md.) Sürekliliği görünür rezervde olduğu kadar tarif edilemeyen, ekonomik işletilebilirliği jeolojik, madencilik, metalürjik, ekonomik, pazarlama, hukuki, çevresel, sosyal ve mali etkenler ile ilgili belirsizlikler içeren cevher miktarı.
    https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?M...evzuatTertip=5

............
    ..."Borsaya bildirdiğimiz raporda da sahada yaklaşık 3,5 milyon ons kaynak olduğu ortaya konuldu. Bunun
    da 1 milyon 920 bin onsunun kesinleşmiş, şu anda çıkarılmaya hazır altın rezervi olduğu ortaya konuyor.
    Ayrıca 1,6 milyon onsun da kaynak olarak yüzde 83 oranında rezerve dönüşeceğinin tespiti yapılıyor. Bu
    miktarı da hesaba katınca Söğüt altın madeni sahasında yaklaşık 3,2 milyon ons civarında altın varlığından
    bahsedebiliriz.....
    Madde 4 hersey acik...hala %9 ton basi altin deyip altin miktarini yuksek gostermenin anlami yok...%1.5 civari altin var 1 ton cevherde...hep yuvarlak laflar ucu acik..3.2 milyon civarinda diyor bir ara 980 bin ons civariydi ...
    senin dediğin gibi değil...yanlış yönlendirme...o değerler cut off değeri-- eşik tenör altın değeri

Cut-off grade: Bir cevher yatağında bulunan kıymetli metalin ekonomik olarak
    değerlendirilebileceği en küçük metal içeriği
    dir.
    Tabloya bak 10 gr ton basi altin...madde 4 e bak ton basi 1.5 gr altin...sen acikla bakalim..ortalama 9 gr altin 1 ton cevher icin diyor bu ancak gok tasinda olabilir bu cok yuksek oran....altin genelde %1-1.5 civarinda olur 1 ton cevherde..
    normal....hatta kozal ın mastrasında tonda 15 gram idi....
    --dün rezil oldun....hala utanmıyorsun....

--bu kadar cahillik ancak metkep okuyarak elde edilir....

7.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --dün rezil oldun....hala utanmıyorsun....

--bu kadar cahillik ancak metkep okuyarak elde edilir....
    Bunlari niye paylasiyorsun hakaret etmek icin mi et bende sana ederim ne olacak sonra..madde 4 acik anlamak isteyen icin...akkastepe yeralti 1 ton cevherde 2.5 gr altin..acik ocak 1 ton cevherde 1.5 gr altin...korundalikta yer alti 1 ton cevherde 1.6 gr altin. Birde madde 6 yi okuyun...

8. Sayın R-E-X, Ben kimseye alın yada almayın demiyorum.gaz da vermiyorum ama sizin gibi kotulemiyorum da.ben yatırım danışmanı değilim milleti uyarayım.siz yatırım danışmanımisiniz??
    Bu telasiniz nedir??
    Borsada yatırım yapanın sanırım hesabını yapabilecek kadra aklı da vardır

Sayfa 812/928 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •