Sayfa 279/1001 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    şimdi 12188
    tl yi geçti bu asdas.
    Geçen içindeki sesi dinle ama duvarlara da kulak ver demiştim.

Ben de yanıp sönen yılbaşı ışığı var, cama asarsam millet iyice kıl olur. Adam şatosuna kurulmuş rahat içinde yaşıyor diyorlarmış.
    Komşunun ışığı yok ona vereyim dedim, hediye paketi yaptım, onun katına gittim zili çalışmıyor, kapıyı tıklattım duymadı ben de vaz geçtim.

Muhtemelen olay ışık ile sınırlı kalmayacaktı.

Sigorta işinde de telefon ile aradım cevap gelmeyince bir saat bekleyip ucuz olana internetten yaptım. işlem onaylanınca sigortacı kadın aradı ben de yapabilirdim bana sormadan sanaldan yaptın onlar ilgilensin artık deyip azarladı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Evet
    Xe de 1.2245 görünüyor.
    Ama onsda hareket yok

3. hizmet ve inşaat sektörü
    enerji sektörü,cam sektörü ve çimento.
    enerji önemli,
    kale kapı borsada mı?
    internet hizmet sektörü, özelde sigorta.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    hizmet ve inşaat sektörü
    enerji önemli,
    kale kapı borsada mı?
    Bu sigorta işinin geleceği çok büyük. Diğerleri insanların heveslerini umutlarını alıp satıyor, bunlar ise korkuları alıp satıyor. Korku daha güçlü bir duygu.

Tarikatlar ikisini birleştirdiği için çok büyük imkanlar elde ediyor muhtemelen. Siyaset ve kısmen fan da aynı olabilir.

Fan deyince, fan arapça imiş. Hatta bir ayette geçiyor olabilir. Her şey fani diye söz de var gibi. Fanatik de oradan geliyor olabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A
    Cyndi Lauper - Girls Just Want To Have Fun (Official Video)

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu sigorta işinin geleceği çok büyük. Diğerleri insanların heveslerini umutlarını alıp satıyor, bunlar ise korkuları alıp satıyor. Korku daha güçlü bir duygu.
    satışı internet/telefon üzerinden yapan ilk sektörlerden biriydi.
    bilmem durumu nicedir şimdilerde.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    hizmet ve inşaat sektörü
    enerji önemli,
    kale kapı borsada mı?
    Hisseler dolar bazında ucuz görünüyor gibi...
    Bankalar düşük faiz oranları ile uzun vadeli krediler verdiler....

Kale kilit halka açmaz şirketini,paraya hiç ihtiyacı olmayan şirketlerden biri,Baba öldü,evlat(Sedat bey) belki,belki komple satabilir.

ytd

7.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    satışı internet/telefon üzerinden yapan ilk sektörlerden biriydi.
    bilmem durumu nicedir şimdilerde.
    İşi standartlaştırdıkça hem maliyet düşüyor hem de doğru fiyat verilebiliyor. Veri madenciliği, iş zekası vs sokabilmek işde gerekli ve önemli.

Bana düşük teklif veren belki TUVTURK'den vs km bilgisi alıyordur, ya da KKB'den kredi skoru ya da başka yerlerden başka bilgi alıyordur ya da oturduğun adresden bir çıkarım yapıyordur.

Zamanında Almanya'da ilk ve orta okulu okumuş bir arkadaşım, bazı kişiler kasten trafikde birden bire duruyor arkadaki pahalı arabanın sahibinden o da olmazsa sigortadan para alıyor demişti. Geçen yıllarda da bir ara iş yeri yangınları çoğalmıştı, sonra sigorta uzmanı yok öyle şey deyip konuyu kapadı.

Bunları ayıklayabilen sigorta şirketi uzun vadede karlı olur.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen içindeki sesi dinle ama duvarlara da kulak ver demiştim.

Ben de yanıp sönen yılbaşı ışığı var, cama asarsam millet iyice kıl olur. Adam şatosuna kurulmuş rahat içinde yaşıyor diyorlarmış.
    Komşunun ışığı yok ona vereyim dedim, hediye paketi yaptım, onun katına gittim zili çalışmıyor, kapıyı tıklattım duymadı ben de vaz geçtim.

Muhtemelen olay ışık ile sınırlı kalmayacaktı.

Sigorta işinde de telefon ile aradım cevap gelmeyince bir saat bekleyip ucuz olana internetten yaptım. işlem onaylanınca sigortacı kadın aradı ben de yapabilirdim bana sormadan sanaldan yaptın onlar ilgilensin artık deyip azarladı.
    nasip olayına inanan birisiyim.
    Bazan hayattaki tesadüfler fırsat için sinyal oluyor,

Çalıştığım yerde arkadaşımın biri yıllardır birikimini gram altın alarak değerlendiriyor, 2 ay önce araba almak için bayii ile anlaşmış demişler ki elimizde yok bir ay sonra gelicek, kaporayı vermiş bekliyor. aradan zaman geçiyor tarih 1 Kasım öğleden sonra telefon geliyor bayiiden, parayı getir arabayı götür denmiş. abi dedi altın yükseliyor az beklesek mi, bende dedim ki bu arabayı almak istiyormusun, evet dedi. o zaman bozdur altınlarını al dedim, beni dinlemedi. ertesi gün altın düşüşe geçince 505 den bozdurdu gitti arabasını aldı...
    bugün laf açıldı nasıl memnunmusun arabadan dedim, abi dedi altın Bayaa düştü iyi ki bozdurmuşum, Saol dedi

Şimdi dönüp baktığımızda, o telefon bir sinyalmiş aslında o anda anlam veremesekte sonradan anlam kazanıyor
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 279/1001 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •