Sayfa 284/1001 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben de baktım, gülüş tasarımı bile varmış. Zaten duvardan endişe ettiğin tek o olsun sorun değil diye mesaj geliyor.

Carpe Diem yani akışına bırak da bir strateji.

Litle litle litle, everything into the middle da güzel strateji.

https://www.youtube.com/watch?v=oZh73EKHvbU
    Look. Little Little, in to the middle!
    Hemen yaptırmanızda fayda var,ilerleyen yaşlarda alttaki hastalıklar oluşabilir implant yaptırmanıza engel olabilir,lütfen geç kalmayın.

İmplant zararlı mıdır?
    İmplant tedavisinin vücuda bilinen hiçbir zararı mevcut değildir. Vücutla uyumlu olduğu için tercih edilen titanyum bileşikleri herhangi bir yan etkiye ya da alerjik reaksiyonlara sebep olmayan maddelerdir. Buna rağmen implant tedavisinin tercih edilmesini engelleyen kimi faktörler mevcut olabilir.

İmplant Uygulaması Hangi Durumlarda Risklidir?
    İmplant uygulamasının belli durumlarda riskli olduğu bilinmelidir. Bu durumlar;

Diyabet ve kronik kardiyovasküler rahatsızlıklar
    Kemik gelişimi tamamlanmayan gençler
    Hamilelik
    Sigara tüketimi fazla olan kişiler
    Alkol ve uyuşturucu madde bağımlıları
    Baş ve boyun bölgesinde yüksek doz radyoterapi uygulananlar
    Yüksek tansiyon ve bağ dokusu sorunları
    Hemofili ve bağışıklık sistemi sorunları gibi durumlarda implant tedavisi riskli bir müdahale olacaktır.

2. Sağlık malesef çok önemli öte yandan da en son tuzak alanı.

Kişinin illa değer verdiği bir şeyler oluyor ve onunla imtihan ediliyorsun. Her şeye eşit değer vermeye başlayınca mecburi insanın sağlığına da sıra geliyor.

Kendi hayatım dışında herkesin hayatı bana gerçekten zor görünüyor.

Umut ve korku arasında bir nokta denge noktası.

Bu arada eski ölmüşlere neden genç muamelesi yaptığımın farkına vardım. Benden önce öldükleri için olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Sağlık en,en,en,en önemli...

Ben pek dizi film seyretmezdim,hatun masumlar apartmanını izlerken bende onunla beraber izlemeye başladım.
    Bu dizi gerçek hayat hikayesinden filme alınmış.
    Akıl sağlığının ne kadar önemli olduğunu çok iyi anlatan film.
    Bu dizi film tüm dünyada en büyük ödülü almalı bence.

4.  Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku
    Sağlık en,en,en,en önemli...

Ben pek dizi seyretmezdim,hatun masumlar apartmanını izlerken bende onunla beraber izlemeye başladım.
    Bu dizi gerçek hayat hikayesinden filme alınmış.
    Akıl sağlığının ne kadar önemli olduğunu çok iyi anlatan film.
    Bu dizi film tüm dünyada en büyük ödülü almalı bence.
    Herkese ayrı ayrı mesaj var, uygun olanını bulmak lazım.

Akıl oyunları, Bay Evet, Truman Şov vs bana hitap ediyor. Ama kahramanlar ile aynı şekilde davranmak zorunda değilim. Bir şekilde kendi oyun planını kurmak gerek.

İnsan özünde bencildir ama bir şekilde gizleyebilmek lazım. Sağlık sorunları vs insanı kendini daha fazla düşünmeye iten bir konu, bir şey diyemeyeceğim. Kişinin kendisini düşünmesi de öte yandan hakdır.

Tarihte yeterince büyük insan var, o yüzden ortalamayı hedeflemek bana mantıklı geliyor.

Bu arada RTE bana mantıklı gelmedi yerine bana inandırıcı gelmedi sözünü kullanıyor, strateji de olabilir. Mantık biraz lanetlenmiş gibi.

5. Gerçek hayat hikayesinin roman haline getirilmesi yani gerçek hayatta yaşanmış olması,iyi yapımcılarla filme çekilmesi beni çok etkiledi.
    İstanbul'da zengin bir ailenin dramını çok iyi anlatmışlar.

Saat 4 olmuş.
    Herkese sağlıklı mus mutlu iyi geceler,iyi uykular dilerim.

6.  Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku
    Gerçek hayat hikayesinin roman haline getirilmesi yani gerçek hayatta yaşanmış olması,iyi yapımla filme çekilmesi beni çok etkiledi.
    İstanbul'da zengin bir ailenin dramını çok iyi anlatmışlar.

Saat 4 olmuş.
    Herkese sağlıklı mus mutlu iyi geceler,iyi uykular dilerim.
    İnsan kendi için iyi gördüğü şeyi başkası için de isteyebilmeli, sadece bir kişilik pozisyonları da hedeflememeli.
    Tabi ben iyice şeytanlaştığım için benim sözlerim iki kere değerlendirilmeli.

7. Internet bir nimet. İnsanlar ancak kendi kendine söyleyebileceği konuları ortaya yazıyor. Münker meleği olsan öğrenemeyeceğin şeyleri okuyabiliyorsun. En yakının olsa bile bu benim özelim der geçer.

Filmler, kitaplar hep bir yönlendirme veya bir sansür içeriyor ve genele hitap ediyor.

Youtube'da bir çok sayfaya ilk defa ben girmişim, bir kitap indirdim sadece 15 adet basılmıştır diye yazınca sevindim vs. Kişiye özel bir muameleye mazhar olduğumu hissettim.

8. Bu adam da ıskalanmış biri olabilir. Son zamanda önüme çok çıkıyor. Güzel bir Mesnevi yorumu da var gibi. Bir şeyi yorumlamak da kaabiliyet gerektiriyor. Köylünün odasındaki sobayı yorumlayamayanların da hikayesi meşhur.

Sayfası varmış en azından.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/A._Kadir

Sabah Türküsü

Bir deniz üstündeyim, ne ucu var ne bucağı
    Bir rüzgâr önündeyim, gel keyfim gel…
    Bir deniz üstündeyim, ne ucu var ne bucağı
    Bir sevda içindeyim, başım dumanlı…
    Ağzımda bal gibi tatlı bir türkü
    Bir iner bir çıkarım bu yokuşu
    Ağzımda bal gibi tatlı bir türkü
    Kazanırım çocuklarıma ekmek parası.
    Ben deniz üstünde, rüzgâr önünde
    Ben sevda içinde, tatlı türküde
    İnişte, yokuşta, ekmek parasında
    İki oğlum var, Mehmet’le Ali
    Gönlümde bir dünya, pamuk gibi…
    A. Kadir (Abdülkadir Meriçboyu)

https://www.youtube.com/watch?v=OZhNKyAa4OY
    sabah türküsü - Ezginin Günlüğü

Sayfa 284/1001 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •