Viop 30 oraya giderse garanda pay 10.30 tekrar görür.
Viop 30 oraya giderse garanda pay 10.30 tekrar görür.
Sayın Sağlık Bakanımız açıkladı
Çin'den gönderilecek Sinovac Çin aşısının gelişi ertelenmiş
• Ertelenme sebebi olarak Pekinde ve Pekin gümrüğündeki
Coronavirüs vakalarının artması..
—///
Kutularda virüs tehlikesinden kuşkulanılıyor sanırım
Toplumsal depresyon, umutsuzluk, çaresizlik ve güvensizlik hissi... Travmayı uzun yıllar atlatamayacağız. En kötüsü de evin içine yansıması. Çocuk hissediyor.
Evladımın güvende huzurlu bir yerde olduğunu bilerek gözlerimi sonsuzluğa kapamak tek dileğim oldu.
Kalan ömrüm adına hiç bir beklentim yok.
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
açılış hafif eksi yada artı olabilir, yurtdışına paralel.. ama sonra biraz satış yiyeceğini tahmin ederim, zira 2 gündür açık poz sayısı azaldı, -bi kısım shortçu pes etmiş gibi görünüyor.. satışın fazla derinleşmesi pek ihtimal dahilinde değil, biraz shortçu toplayıp yine yukarı döner
henüz poz taşıma tam başlamadı, yarından itibaren 3 gün poz taşıma günleri.. vadelide poz taşınırken volatilite olmaz, dünya yıkılsa umrunda olmaz vadelinin, çarşamba öğlene kadar taşınma tamamlanmış olur, çarşamba öğlenden itibaren ve perşembe her şey olabilir, vade sonu ve yıl sonu.. sert yukarı yapar diye tahnmin ediyorum
Güzel duaymış.
Covid ilk başladığında din adamları İtalya'da dua etmişti. Sonradan din adamları bu işden geri çekildi. Gerçi geçen aşı caizdir demişler. TV'lerde genelde sağlıkçılar, doktorlar, siyasetçiler, iş insanları konuşuyor. İş uzar ise toplu dua edelim gibi şeyler olabilir seneye, din adamları genelde felaket sever oluyor vatandaşın kucaklarına gönüllü gelmesini bekliyor olabilirler.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
1,3 milyar nüfuslu çin doğru dürüst vaka bile açıklamıyor...nasıl olmuş tam da bizim aşılar gelecek gümrükte birden virüs alarmı...ne garip...
Yer İmleri