Sayfa 320/1001 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Viop - XXIX

Viop 30 oraya giderse garanda pay 10.30 tekrar görür.

2. Sayın Sağlık Bakanımız açıkladı

Çin'den gönderilecek Sinovac Çin aşısının gelişi ertelenmiş

• Ertelenme sebebi olarak Pekinde ve Pekin gümrüğündeki
    Coronavirüs vakalarının artması..

—///

Kutularda virüs tehlikesinden kuşkulanılıyor sanırım

3. Aylardir gunluk aciklanan rakamlari 20 yi gecmiyor Ama gumruklerinde Covid 19 alarmi veriliyor ,yoksa acikladiklari 20 covid hastasi sadece pekin gumrugundemi ?

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı : Pekin’deki COVID-19 alarmı ve Pekin gümrüğünde görülen COVID-19 vakası sebebiyle gümrük hareketliliğine geçici olarak ara verilmiştir. Bu nedenle gümrük işlemlerinden sonra yola çıkması beklenen aşılarımızın gelişi bir iki gün ertelenmiştir. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı : Pekin’deki COVID-19 alarmı ve Pekin gümrüğünde görülen COVID-19 vakası sebebiyle gümrük hareketliliğine geçici olarak ara verilmiştir. Bu nedenle gümrük işlemlerinden sonra yola çıkması beklenen aşılarımızın gelişi bir iki gün ertelenmiştir. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.
    Toplumsal depresyon, umutsuzluk, çaresizlik ve güvensizlik hissi... Travmayı uzun yıllar atlatamayacağız. En kötüsü de evin içine yansıması. Çocuk hissediyor.

Evladımın güvende huzurlu bir yerde olduğunu bilerek gözlerimi sonsuzluğa kapamak tek dileğim oldu.

Kalan ömrüm adına hiç bir beklentim yok.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    sağa bakıyorum, sola bakıyorum, tüm üstad lar kafasını yorganın altına sokmuşlar sabah açılış şöyle olur diyen hiç kimse yok. oraya giderse buraya gelirse, hikayesi. onu ebemde görüyor. bankalar biraz strese girdiler onu görüyoruz ama endekslerde bu böyle bi sıkıntı göremedim. dolayısıyla eksi açılış gavurlar yokken alım için değerlendirilebilir. artı açılışta ise hemen zıplamadan biraz salmasını beklenilmeli. ben artı açılış olacağını tahmin ediyorum. varmı artıran
    açılış hafif eksi yada artı olabilir, yurtdışına paralel.. ama sonra biraz satış yiyeceğini tahmin ederim, zira 2 gündür açık poz sayısı azaldı, -bi kısım shortçu pes etmiş gibi görünüyor.. satışın fazla derinleşmesi pek ihtimal dahilinde değil, biraz shortçu toplayıp yine yukarı döner

henüz poz taşıma tam başlamadı, yarından itibaren 3 gün poz taşıma günleri.. vadelide poz taşınırken volatilite olmaz, dünya yıkılsa umrunda olmaz vadelinin, çarşamba öğlene kadar taşınma tamamlanmış olur, çarşamba öğlenden itibaren ve perşembe her şey olabilir, vade sonu ve yıl sonu.. sert yukarı yapar diye tahnmin ediyorum

6.  Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Toplumsal depresyon, umutsuzluk, çaresizlik ve güvensizlik hissi... Travmayı uzun yıllar atlatamayacağız. En kötüsü de evin içine yansıması. Çocuk hissediyor.

Evladımın güvende huzurlu bir yerde olduğunu bilerek gözlerimi sonsuzluğa kapamak tek dileğim oldu.

Kalan ömrüm adına hiç bir beklentim yok.
    Güzel duaymış.

Covid ilk başladığında din adamları İtalya'da dua etmişti. Sonradan din adamları bu işden geri çekildi. Gerçi geçen aşı caizdir demişler. TV'lerde genelde sağlıkçılar, doktorlar, siyasetçiler, iş insanları konuşuyor. İş uzar ise toplu dua edelim gibi şeyler olabilir seneye, din adamları genelde felaket sever oluyor vatandaşın kucaklarına gönüllü gelmesini bekliyor olabilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Güzel duaymış.

Covid ilk başladığında din adamları İtalya'da dua etmişti. Sonradan din adamları bu işden geri çekildi. Gerçi geçen aşı caizdir demişler. TV'lerde genelde sağlıkçılar, doktorlar, siyasetçiler, iş insanları konuşuyor. İş uzar ise toplu dua edelim gibi şeyler olabilir seneye, din adamları genelde felaket sever oluyor vatandaşın kucaklarına gönüllü gelmesini bekliyor olabilirler.
    İtalyada dua eden rahipler aynı tastan ve aynı kaşıktan yüzlerce insana okunmuş su içirtip coronayı herkese bulaştırmışlardı.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    1,3 milyar nüfuslu çin doğru dürüst vaka bile açıklamıyor...nasıl olmuş tam da bizim aşılar gelecek gümrükte birden virüs alarmı...ne garip...

Sayfa 320/1001 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •