Sayfa 489/897 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. Az önce Telegramda TURGG ye göz gezdirdim. Bist yatırımcı profili içler acısı.

Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Az önce Telegramda TURGG ye göz gezdirdim. Bist yatırımcı profili içler acısı.
    Gurubu açan vatandaş şirketin kime ait olduğunu bile bilmiyor. Ankara'daki Türkerler inşaatı TURGG sahibi sanıyor. Yatırımcı işte bunlar.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. https://i.hizliresim.com/CLUG2j.png

Şu resmî koymakta fayda var. Büyük hatıralar var burada...

Herkese hayırlı kazançlar, sağlıkla...

4. Telegramdaki guruptayim bende.bu hissenin önceligi imar ,ne bedelsizi dedim.2 sandelye bir masa sirket dedim.bir anda kac kisi birden yazmaya basladi.atin sunu guruptan diye

5. gün nasıl biter bilinmez. ama şimdilik dayanabilenlere selam olsun
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

6.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    gün nasıl biter bilinmez. ama şimdilik dayanabilenlere selam olsun
    dınamık cıktı gunlukcu demıstım 37bın lot cıktı bence bu kadar gıdecegı yer meclıs ayagına

7.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    dınamık cıktı gunlukcu demıstım 37bın lot cıktı bence bu kadar gıdecegı yer meclıs ayagına
    gider -döner bilinmez. ama dinamik ekiptendir büyük ihtimal. öyle bu tahtaya tavandan 30 bin gir ertesi gün çık falan.. zor iş
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

8.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    gider -döner bilinmez. ama dinamik ekiptendir büyük ihtimal. öyle bu tahtaya tavandan 30 bin gir ertesi gün çık falan.. zor iş
    D M K. YTRIM. BUĞÜN 37 SATIŞDA ADAMLAR GİRİYO İNCİTMEDENDE CIKIYO...

ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 489/897 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •