Sayfa 278/919 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by 51TARIMDUNYAM Yazıyı Oku
    Bir yerdeki sorun biziz sanırım. Yıllardır düşmedik hissenin yakasından kene gibi yapıştık.
    Bizde bir sorun olduğunu düşünmüyorum Sn.51tarımdunyam. Şirket hakkında bilgi almak isteyen şu forumu okusa yeterli olur. Yatırımcısınız sonuçta elinizden gelen reklamıda yapıyorsunuz.

Neyse bir grafik paylaşalım.

Turuncu Logo , Bordo Ardyz mavi kront buralardan bakalım.

Boyle birşey işte.

Bu arada Sn.Lionnes ile Sn.Gucan yazmıyor. Benden ötürü yazmıyorsanız ve kalbinizi kırdıysam özür dilerim.

YTD.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

2.  Alıntı Originally Posted by 51TARIMDUNYAM Yazıyı Oku
    Hafta sonu bilgisayar açmıyordum. Cuma da bakmamıştım. Geç oldu özür.(tedavi haftamdı bir de...)
    Özür ne demek Sn.51TARIMDUNYAM. Zaten yeterince paylaşım yapıyorsunuz. Sağolun. Tedaviniz iyi gidiyordur umarım.

3. Sayın Yıldız Tozu, özür dileyecek bir şey yok ,sizle alakalı değil benim yazmamam .. bıktı usandırdı bu spek beni ondan böyle tavır aldım..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kendi milli siber güvenlik teknolojilerimizi geliştirmek suretiyle güçlü ve caydırıcı bir altyapı oluşturuyoruz. Mavi Vatan'dan Siber Uzay'a kadar her sahada egemenlik haklarımıza sahip çıkacağız.

https://twitter.com/trthabercanli/st...77241159163905

Cumhurbaşkanı 2 saat önce yaptı bu konuşmaları..

Başka hisse olsa kim bilir kaç gün tavan tavan gider..

Bakalım kront yarın ne yapacak..

4. Blişimlerlerin fksı en düşük 25 oldu hemde bunlar yüzde 20-30 brüt kar marjıyla çalışıp , Satışlarının çok azının arge ve pazarlamaya ayırıyorlar..

Daha önce defalarca kez yazdım zaten bu hesaplamaları , üstelik şu an hem değerlemeler yükseldi hem de siber güvenlik çok önemli halde geldi.. ki Buna rağmen hala 28 tl ve 27-28 fk da kront..

5.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Özür ne demek Sn.51TARIMDUNYAM. Zaten yeterince paylaşım yapıyorsunuz. Sağolun. Tedaviniz iyi gidiyordur umarım.
    Çok şükür iyi gidiyor. Sağol

6. Cumhurbaşkanının konuşması bizim için artık çıpadir yarın ne halt ederse etsin sabir katsayimiz artmıştır tangoya devam... ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    Sayın Yıldız Tozu, özür dileyecek bir şey yok ,sizle alakalı değil benim yazmamam .. bıktı usandırdı bu spek beni ondan böyle tavır aldım..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kendi milli siber güvenlik teknolojilerimizi geliştirmek suretiyle güçlü ve caydırıcı bir altyapı oluşturuyoruz. Mavi Vatan'dan Siber Uzay'a kadar her sahada egemenlik haklarımıza sahip çıkacağız.

https://twitter.com/trthabercanli/st...77241159163905

Cumhurbaşkanı 2 saat önce yaptı bu konuşmaları..

Başka hisse olsa kim bilir kaç gün tavan tavan gider..

Bakalım kront yarın ne yapacak..

Yarın 30.46 kapasın mesela de mi ama? YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by 51TARIMDUNYAM Yazıyı Oku
    Yarın 30.46 kapasın mesela de mi ama? YTD.
    inşallah öyle olur

Sayfa 278/919 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •