Sayfa 362/1001 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: Viop - XXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    2019 2 cent'e kafa attık, 2020 2 cent'e kafa attık, nasipse 2021 2 cent'e bir kafa daha geliyor. bizim taş kafa betonu kırar mı kıramaz mı göreceğiz. durum 2002-2003-2005 gibi sanki. orada da 1 cent'e kafa atıp durmuşuz. kırdığında da kendimizi 3.5 cent'te bulmuşuz.

bence 2.1 cent ile 2 cent arası bi yerden yine çakacaklar. bakalım haber ne olacak. ama döndüğünde bence hakiki ralli orada olacak.
    garan almak için birbirini ezen teyzeler görüyorum. bilezik bozdurup işctr alan ablalar görüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    2009-2010 dolar bazlı ralli olmuş hisselerde...endeks 5 cente gitmiş...peki o zaman dolar ne yapmış...1,5 tl de sürünmüş 2 sene...sonra 2012-2013 yıllarında yine dolar bazlı zirve bu seferde dolar 1,80 - 2, tl arasında sürünmüş...gitmeyen dolarla dolar bazında ralli nasıl iş bu? dolarla bakmak saçmalık...burada alışveriş TL ile yapılıyor...

buyursun şimdi hızına yetişilmeyen dolarla yapsın dolar bazında rallisini...7-8 tl dolar ile kırsın dolar bazlı zirvesini...

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    dolar bazında bakmadıkça TL bazlı nominal rekorlar kırmaya devam eder endex, short24 de şaşırıp durur devamlı...

burdada altınci hiss güçlü olan varmı? vardır tabiki öylesine soruyorum. bizim piyasa valla tiyatro arada twıtırda varant sayfasına bakıyorum. yeminle söylüyoırum adam daha seçeceği varantı bilmiyor peşinde binlerce takip hocalarından feyz almaya çalışıyor
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    burdada altınci hiss güçlü olan varmı? vardır tabiki öylesine soruyorum. bizim piyasa valla tiyatro arada twıtırda varant sayfasına bakıyorum. yeminle söylüyoırum adam daha seçeceği varantı bilmiyor peşinde binlerce takip hocalarından feyz almaya çalışıyor
    Bir şeyin nasıl yapıldığını bilmek, onu yapabilmek için şartttır ama yeterli değildir.

Borsada para, cesaret, ilgi, takip, disiplin, beceri vs gerekir ama kastım o değil.

Burada borsada oynamayı bilen, oynayan ve kazanan çok çok iyi kişiler var ama lak lak yapmadıkları için onlardan bilgi alamıyoruz.

Bilgi konuşur para dinler deniyor.

Ben hiç bir enstrümanı çalamayan, notadan, müzikten vs anlamayan biri olarak beste yapmaya karar verdim.

Fakat bendeki en büyük sakatlık o işin yapılabilir olduğunu gördüğüm anda hevesimin bitmesi.

Belki bal arısıydım ama eşek arısına dönmüş olabilirim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. dolar bazlı zirve yapacak diyen yok... daha doğrusu var, stockgeneration diyor ama ben o kadar iddialı değilim...
    20 senenin ortalaması 3 cent... oraya gider diyorum 1.5 sene içinde... 2021'e yetişmez gibi, sonraki yaza görürürüz en geç... ötesini bilemem, seçim meçim işlerine bakar gerisi...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    grafiklere altın bazında bakan var, eur ile bakan var, tüfe bazlı bakan var...var da var...ama en sonunda dönüp dolaşıp TL grafiğe gelirsin...

bu da grafik...gr altın bazında endeks...yani yerin dibine girmiş kelepir ötesi görünüyor...zirvesi hemen hemen 41 şu anki fiyat 3,21...

bu grafiğe bakarsak yani gözümüz kapalı bütün malı mülkü biste basalım...

grafiği ekliyorum ama görünmüyor...neyse rakamları yazdım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bürodan çıkarken elinde hava atmazsan bişey olmaz bi sürü giren çıkan var. biri istanbul tophanede hava atacağım derken kurşunu yedi paralarda gitti.. valla bak bende o zaman tophane limanda ruslarla çalılşuıyordum
    tv. de görüyorum; adam tapudan çıkınca parasını alıp gidiyorlar.çete misali organize adamlar.100.000 den fazla para mesela 400-500.000 tl. kanımca risktir..memlekette her nevi çete var.

8. Bu SPK'nın adam topladı sonradan yüksekten boca etti, hile yaptı olaylarına açıklama getirmesi lazım.

Hangi şartlarda hile yapılmış oluyor, hangi şartlarda adam çok şanslı olmuş oluyor.

Benim bir arkadaşıma sen neden aldın neden sattın demişler. Adam da ucuzdu aldım yükselince sattım demiş, beni aradı bu nedir dedi, çok kazananları sorguluyor olabilirler demiştim.

Çok kumarhane filmi var, kazananları sorguya çekiyorlar bazen kemik sesi de gelebiliyor, o yüzden hiç kumar merakım olmadı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 362/1001 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •