Sayfa 364/1001 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Tanıdığım yeteneksizlik abidesi bir kişi bilgisayar kitabı yazmış, 2 satır işe yarar bir kod yazabilir mi sanmam.

Demek kitap yazmak ayrı bir yetenek. O yüzden ben de beste yapabileceğimi düşündüm.

Zaten hocanın dediğini yap yaptığını yapma da derler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Altın yumurtlayan tavuk anca kendine yetiyordur.
    valla ariston abi şaka bir yana bu işin okulu yok. herkes kendi gayretiyle kendi özverisiyle zaman içinde maddi manevi bedeller ödeyerek bir yerlere geliiyor. şimdi siz böyle birine cefasını siz çelkmişsiniz verinde sefasını ben süreyim denirmi? ben demem. çünkü yaşadım. ama piyasadaki usta bolluğu borsayı ayağa düşürüyor böyle oluyor
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    siyasi haberlerden sonra 3. sayfa haberlerini de izlerim..nasıl bir memlekette yaşadığımızı bilmek açısından.ta ki sokağa çıkınca kimlerle muhatabız bunu bilmek lazım.

10 tl. vermediği için şişlenenler,evini satınca tapu çıkışında gasp edilenler,taksimde sokak ortasında bıçaklanan üniversite öğrencisi vs.

toplumun gerçeği bu.

bunun için 15 yaşındaki oğlumu boxa yazdırmaya karar verdim.geçen sene lgs vardı.2 sene sınav stresti yok..gerekirse özel hoca tutacağım.meslek olarak değil.ama savunmayı azda olsa öğrensin.en azından refleksi gelişsin.

sürekli ders çalıştığından akvaryum gibi fanus bir hayatta yaşıyorlar.ama hayat-sokak bu kadar düzenli değil.

4. Her işin erenleri oluyor. Borsanın da erenleri vardır.

Ahmet Mergen de bazen borsanın erenleri karar verecek vs diyor arada. Sosyal medyadan vs hemen tepkiler gelince, bu erenler başka erenler karıştırmayın diyor. Türkçe'de bir yerleri incitmeden nokta atışı laf söylemek zaten zor.

5. Bir konuda üstad olunca ister istemez güzel olunuyor.

Adamın/kadının kilosu belki 150-180 kg ama bir konuda üstad, kişi güzel görünüyor, bana ilginç geldi.

Çok güzel kadınlar var, videosunu izleyince birden fikrin değişiyor, keşke hiç laf etmese diyorsun, o da var......

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Her işin erenleri oluyor. Borsanın da erenleri vardır.

Ahmet Mergen de bazen borsanın erenleri karar verecek vs diyor arada. Sosyal medyadan vs hemen tepkiler gelince, bu erenler başka erenler karıştırmayın diyor. Türkçe'de bir yerleri incitmeden nokta atışı laf söylemek zaten zor.
    evet bende dinlemiştim. ahmet mergen iyi adam iyşi borsacı ama ekrana çıkan kimse bizim kadar özgürce yazamaz, konuşamaz. konuşturmazlar. kulağını çekerler. her alanda bu böyle.. sade borsa değil. bunu mantığımı kullanarak söylüyorum değilse bildiğim bir şey yok
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    vay vicdansızlar niye yazmıyorlarsa. sanki yazsalar ölürler bunlar böyle işte halbuki ne kadar iyi insanlar var kimseden birşeyi esirgemiyorlar hemde yolda bulmuş gibi dağıtıyorlar. gerçi bi moktan anladıkları yokya olsun gönülleri geniş
    Piyasada iki çeşit hüstadlar var...biri sürekli yazıp çizenler ve konuşanlar...Bunların sandığımız kadar çok kazandıklarını düşünmüyorum.......Diğeride çok az yazıp çizen yada hiç konuşup yazmayan ve tanınmayan ustadlar.....parayı esas kazanan bunlardır.....kendilerine özel geliştirdikleri sistem ve yöntemler var......onlarıda kimse ile paylaşmazlar....Çünkü bir sistem pazara düşüp yaygınlaşmaya ve kitleler tarafında kullanılmaya başladımı o artık sistem para kazandırmaz. miadı dolmuş demektir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    TL, rakiplerine fark atmış..

Sayfa 364/1001 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız