Sayfa 365/1001 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Viop - XXIX

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    siyasi haberlerden sonra 3. sayfa haberlerini de izlerim..nasıl bir memlekette yaşadığımızı bilmek açısından.ta ki sokağa çıkınca kimlerle muhatabız bunu bilmek lazım.

10 tl. vermediği için şişlenenler,evini satınca tapu çıkışında gasp edilenler,taksimde sokak ortasında bıçaklanan üniversite öğrencisi vs.

toplumun gerçeği bu.

bunun için 15 yaşındaki oğlumu boxa yazdırmaya karar verdim.geçen sene lgs vardı.2 sene sınav stresti yok..gerekirse özel hoca tutacağım.meslek olarak değil.ama savunmayı azda olsa öğrensin.en azından refleksi gelişsin.

sürekli ders çalıştığından akvaryum gibi fanus bir hayatta yaşıyorlar.ama hayat-sokak bu kadar düzenli değil.
    boks mı göndereceksin ankara tam yeri. bakarsın milli bile olabilir. bende gençliğimde heveslenmiştim ama dışarda hiçişe yaramıyor. dayın eline bi güdükleme sopa alıyor evire çevire
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    evet bende dinlemiştim. ahmet mergen iyi adam iyşi borsacı ama ekrana çıkan kimse bizim kadar özgürce yazamaz, konuşamaz. konuşturmazlar. kulağını çekerler. her alanda bu böyle.. sade borsa değil. bunu mantığımı kullanarak söylüyorum değilse bildiğim bir şey yok
    Forum ortamı daha iyi, yazdığını okuyunca bazen eksikleri görüp değiştirebiliyorsun ya da silebiliyorsun. Sözünü kesme olmuyor herkesin mesajı ayrı. Chat ortamında laflar birbirine karışıyor, bilgisayar da bile. Bunun dışında değişik argümanlara cevap veriyorsun ya da yanılmışsan fikrin değişebiliyor.

Bazen de şöyle mesajlar oluyor "yazdım yazdım sildim" otokontrol her şey de var, var olmasında da fayda var. Ama içine atıp atıp da sonradan infilak etme tehlikesi de olabilir, belki konu/sorun/hadise vs çok basittir.

Bir kişinin felsefesinin iyi olması pratiğinin de iyi olacağı anlamına gelmez. Teoride zehir gibi, pratikte sallanmakta diye de şarkı var.

http://elektrikelektronikegitimi.blo...ocu-cocuk.html
    Sol Kolu Olmayan Tek Kollu Judocu Çocuk, Eksikliklerimize Rağmen Başarılı Olmak

Eksikliklerini tanı,
    Güçlü yönlerini keşfet,
    Bir konuda çok çalış,
    En iyi olmayı hedefle,
    Zorlu rakiplerden korkma...

Bir de eski bir film vardı onu tekrar izleyeyim, sanırım bu.
    WANG YU TEK KOLLU BOKSÖR.2 ! -1.parça
    https://www.dailymotion.com/video/x7t9ql3
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    boks mı göndereceksin ankara tam yeri. bakarsın milli bile olabilir. bende gençliğimde heveslenmiştim ama dışarda hiçişe yaramıyor. dayın eline bi güdükleme sopa alıyor evire çevire
    ben Ankara halinin önünde işportayla her nevi mücadeleye maruz kaldım
    bu yeni okuyan nesil hayata çok uzak gibi.

gönderirsem biraz mukavemet olsun yani.bir deneyelim bakalım.milli vs. istemez..zaten eğitimle ilgili hedefleri var..ama yan da dursun.

bir de santranç...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    brezilya parası ve güney afrika zarı dolara karşı değer kaybederken bizim tl.%2 değer kazanmış..hayırdır?

eksi rezerv olunca böyle mi oluyor.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ben Ankara halinin önünde işportayla her nevi mücadeleye maruz kaldım
    bu yeni okuyan nesil hayata çok uzak gibi.

gönderirsem biraz mukavemet olsun yani.bir deneyelim bakalım.
    ben tavsiye etmem. neden? özgüven bazen kötü sonuçlara neden olabiliyor. arkadaşını iyi seçmes, oturup kalktığı yeri bilmesi bennce yeterli. şaka yaptım ben boks yaptım söylemesi ayıp almanyadada biraz şeyittirdim gençliğimde...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

6.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Piyasada iki çeşit hüstadlar var...biri sürekli yazıp çizenler ve konuşanlar...Bunların sandığımız kadar çok kazandıklarını düşünmüyorum.......Diğeride çok az yazıp çizen yada hiç konuşup yazmayan ve tanınmayan ustadlar.....parayı esas kazanan bunlardır.....kendilerine özel geliştirdikleri sistem ve yöntemler var......onlarıda kimse ile paylaşmazlar....Çünkü bir sistem pazara düşüp yaygınlaşmaya ve kitleler tarafında kullanılmaya başladımı o artık sistem para kazandırmaz. miadı dolmuş demektir..
    Genelde grafikler kullanılıyor ve göz ile algı yapıyoruz. Acaba sese çevirme imkanı olabilir mi diye de düşünmeden edemiyorum.

Yani yatağında otur, kitap oku veya film dizi seyret o arada borsadaki işlemler gürültüler filitrelenip sana ses olarak gelsin.

Sokakdan bir asker konvoyu, düğün alayı, ambulans, itfaiye, polis aracı, zerzevatçı, overlokçu geçtiğinde ya da kavga tartışma sesi vs geldiğinde pencereye yöneliyor insan, ona benzer bir şey olabilir. BBHT kırmızı flaş yazı geçiyor ama işin suyu çıktı, borsadan ses gelmesini kast ediyorum. Eski seans salonlarında o hava belki vardı.

İzleyici sayısı bile bir gösterge sayılır. Matriks donması da benzer.

global ve bist nereye varmak istiyor..dow endeksi alir gibi yapip veriyorlar verir gibi yapip aliyorlar yon konusunu bi turlu netlestiremediler sebeb nedir acaba gunlerdir dow endeksi bi asagi bi yukari ne yapmak nereye varmak niyetindeler ben bisi anlayamadim bu isten ve hisselerde ayni sabah arti aksam cok az eksi veya cok az artida..cok iyi satacaklarmi cok guzel alacaklarmi bu konuda dusunceleriniz nedir..

8. Bir tahminim de bazıları borsayı fazlaca biliyor, ihtiyacı olduğunda gelip buradan kovasını doldurup gidiyor.

O yönteme de dönme ihtimalim olabilir.

Zaten yedirmezler vs çok deniyor.

Sayfa 365/1001 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •