Geçen hafta cuma günü bir arkadaş 19 lu 20 li oranlar yazmıştı fakat benim duyabildiğim en yüksek rakam 19.40 çıktı.Sizlerin duyabildiği en yüksek oran nedir?
Not:Sizin almış olmanız gerekmez
Geçen hafta cuma günü bir arkadaş 19 lu 20 li oranlar yazmıştı fakat benim duyabildiğim en yüksek rakam 19.40 çıktı.Sizlerin duyabildiği en yüksek oran nedir?
Not:Sizin almış olmanız gerekmez
Ppz 0.0472 getirmiş .nkolay kadar nerdeyse kafamı karıştırdı yine 4 günlük yatacak bugun .
benim tespit ve dileklerim dolar yatırımcısı olaraktır. altın, mevduat, ev, hisse, viop yatırımcısıda kendi yatırımlarına göre muhasebesi yapsın
5.90 lar ile ocak ayında başladığımız doları 7.30 lar ile bugün itibariyle kapatmaktayız
resmi enflasyonun çok üstünde gerçek enflasyonun civarında bir getirisi var
dolayısıyla dolar yatırımcısı resmi olarak kazanmış gayrıresmi olarak başabaş bir yılı kapatmıştır.
reel anlamda bir kaybının olmaması dolar yatırımcısının karı olmuştur.
hani 8.40 larda kapamış olsak bizim için kazançlı ülke için zararlı bir durum oluşacaktı.
ne şiş yanmış ne kabap yanmış bir durum oluştu
mb sının anlamsız inatları (mb yönetenlerinin dirayetsizliği bir başkasının inadı demek daha doğru olur)
doları 8.40 lara çıkardı
yılsonu itibariyle günü kurtarmış olsakta
önümüzdeki yılki rekor iç ve dış borç ödemeleri
mb rezervlerindeki eksi durum
dış ticeret açığındaki yükseliş
covid nedeni ile istenen artışın olmayacağı turizm gelirleri önümüzdeki yıl TL nin handikapları
ha birde buna siyasetçilerimizin ilginç politikaları ve tuhaf çıkışları eklenip dünyayıda bir sürü manyağın bir arada yönettiğinide göz önüne alınınca ekonomik anlamda çok zor bir 2021 ülkeyi ve bizleri bekliyor.
tek umudumuz aşının başarısı ama bu sağlık yönetimi ve kel başa şimşir tarak misali bilim kurulumuzla bundada birşeylerin ters gitme ihtimali çok yüksek
her türlü olumsuzluk ve karamsarlıklarla girdiğimiz 2021 yılının dünyaya ülkeme forum ahalisine sağlık, mutluluk, iç huzur, zenginlik, sevgi ve her ne diliyorlarsa onu getirmesi diliğiyle hepinize mutlu bir yıl diliyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
bir halt olacağı yok.
Merhaba arkidişler,
Dün Vakıflar Bankası'ndan aldığım aylık TL vadeli mevduat oranını, yoğunluğumdan ötürü sizlere yazamamıştım. Bu sebepten ötürü oranım taze değildir.
Durum: Temdit
Bakiye: 500 bin TL üzeri
Oran: %18,5
Hepinize selamlar
Vakıfbank
32 gün
oran %18.50
Bakiye 860.000
Dün aldım.
ünlü menkul 19% günlük
Yer İmleri