Sayfa 487/1001 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Pay vadelilerde kasanin sahibi istanbul borsasisimi yoksa spottaki tahtanin sahiplerimi ??..
    Karar zarar kime yaziliyor acaba ?
    fiziki teslimat var, yani sen short yaptın 100 lot garan, ben long yaptım 100 lot, ikimiz de tuttuk pozisyonları, bu akşam itibariyle sen 10.000 lot garan fiziki teslim etmek zorundasın, ben de 10.000 lot garan için 93.700 TL yatırıyorum, 10.000 lot garan hisse hesabıma geçiyor

İyiki bugün altına dönmüşüm.
    Güzel gün oldu.
    Devamlı kaybedilse zaten yapılamaz bu işler.
    Artık orası burası , çıkacak düşecek yorumu yapmayacağım.
    Belli olmuyor bu işler
    Herkese iyi yıllar

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    fiziki teslimat var, yani sen short yaptın 100 lot garan, ben long yaptım 100 lot, ikimiz de tuttuk pozisyonları, bu akşam itibariyle sen 10.000 lot garan fiziki teslim etmek zorundasın, ben de 10.000 lot garan için 93.700 TL yatırıyorum, 10.000 lot garan hisse hesabıma geçiyor
    Abi, Ben pay vadelilerde kasanin karar zarar durumunu sormustum...pay Vadelilerde de tahtayi kontrol eden birileri var neticede.
    Bir pay vadelide vade sonu kar zararin hangi tarafa yazildigini merak etmistim.

XU30 vadeli ve diger vadeli endexlerde oldugu gibi kasanin sahibi Bistin kendismi yoksa spotta tahtayi kontrol eden patronlarmi ? ?

4.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    İyiki bugün altına dönmüşüm.
    Güzel gün oldu.
    Devamlı kaybedilse zaten yapılamaz bu işler.
    Artık orası burası , çıkacak düşecek yorumu yapmayacağım.
    Belli olmuyor bu işler
    Herkese iyi yıllar
    Yeni yılda tuttuğum altın olsun dedin heralde koç abey
    İyi yıllar
    Tuttuğun altın
    Tutup bıraktığın gümüş
    Tutamadığın da bronz olsun
    İnşallah tabi

5. Ne yazsam boş. İftiraya da başladılar... Çete bunlar... Çok net... Long olan arkadaşlar dikkat etsin...

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Yeni yılda tuttuğum altın olsun dedin heralde koç abey
    İyi yıllar
    Tuttuğun altın
    Tutup bıraktığın gümüş
    Tutamadığın da bronz olsun
    İnşallah tabi
    Teşekkürler moruk
    Herkes için işallah

Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Ne yazsam boş. İftiraya da başladılar... Çete bunlar... Çok net... Long olan arkadaşlar dikkat etsin...
    niye akıllıca durduğun yerde durmadın. ne gerek vardı bunlara. sen valla hiç anlamıyormuşun borsadan. garan a yön verebilecek bir insanın burda ne işi olur. hadi kıytırık bir hisse desen olabilir. oda GARAN neye aklın eriyorsa onu yaz boş ver başkasını işine bak..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8. 20 Ekim’de ekranıma kayıt etmiştim. Bu rakama kadar senetleri bırakmak yok. Fakat bu sefer çoğunluğu aldatan şeyin göstergeler olduğunu görmek ilginç oldu. Uyumsuzluklar dolu 10-20 bin yükselen endeks rakamaları. Ne zaman ki uyumsuzluklar biter bu değer normal görünmeye başlar final yaklaşmış olur.

Sayfa 487/1001 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •