Sayfa 178/932 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by nazelyon Yazıyı Oku
    3 liradayken kimse yüzüne bakmıyordu bu kağıdın.. şimdi..
    Genel konjonktür o zaman öyleydi. Her şeyi dönemi ile kıyaslamak lazım. Artık bugüne göre yaşamalıyız.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Genel konjonktür o zaman öyleydi. Her şeyi dönemi ile kıyaslamak lazım. Artık bugüne göre yaşamalıyız.
    güzel bir yazı, her şey zamanında güzeldir in değişik versiyonu
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

3. Bir hisse 3 lira iken pahalı, 30 lira iken ucuz olabilir. Genel durumla hisse durumuna göre karar verilebilir.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

4.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Dostlar bu grafiklerin ne dediğinin bir açıklaması yapılabilir mi. Mümkünse...

Bunun uzun vadesi seni ilgilendiren kısım sn. izci, yani bu şirket 40-50-60 rakamlarını temel olarak hak eder mi.
    Tolga sistem listesine girdi ise hisse kısa vade benim gözümden mor kanal takip edilebilir.
    Üst kanal 37.40 civarı, kanal alt bandı 31.70 civarı. Yeni pivot değerleri belli olmadığı için yazamıyorum,fibo değerleri takip edilebilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Bunun uzun vadesi seni ilgilendiren kısım sn. izci, yani bu şirket 40-50-60 rakamlarını temel olarak hak eder mi.
    Tolga sistem listesine girdi ise hisse kısa vade benim gözümden mor kanal takip edilebilir.
    Üst kanal 37.40 civarı, kanal alt bandı 31.70 civarı. Yeni pivot değerleri belli olmadığı için yazamıyorum,fibo değerleri takip edilebilir.
    Mevcut Bilançoya göre hak etmiyor abi.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Ama Çılgın bir Bilançonun önceden duyumunu alırlar, fiyatı 45-50 aralığına hızla getirirler, ardından da Bilanço gelir, bir görürüz ki, gerçekten şapkadan Tavşan çıkmıştır...Sonrasında 50 liradan küçük yatırımcının kucağına verip, Böylece yeni yelkenlere, yeni maceralara açılmış olurlar...THE END...

7. [IMG]Mevcut Bilançoya göre hak etmiyor abi.[/IMG]

İşte bu, bende onun için pahalı diye yazdım. Sermaye kaç, kar ne kadar. Bu fiyatı haketmiyor zaten.
    Ama dediğin gibi bilanço beklentisi, yıldız pazara girecek falan hareket çektirebilirler tabiki.

8. Ben Bakkal hesabı yaptığım için sermayesi kadar senelik kar yapan şirkete 10 tl. değer biçiyorum.

Sayfa 178/932 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •