Sayfa 416/996 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bence bi sure duzelcek
    Emniyet parasutunu cekip yukselirsin ya o an
    Onun gibi
    Ama internet sosyal medyasi abd den dogru yayilan
    Cok guclu
    Adama oyle bi sunar ki
    Patatesi
    Patatese inanma zorunda kalirsin
    Yani tekrar kandircaklar
    Ve gene
    Dipleme
    Nasi karsi koyujan be abi
    Yuzyillik enstituler var orda
    Tek isleri
    Aksiyon icin teori uretme
    Nasi dunyayi parnaklariz?
    Bir sürelik düzelme denilen şey yalancı bahardır. Ardından gelen şiddetli kış ile daha beter olur ortalık.
    Gerçek anlamda bir düzelme olamaz mı? Elbette olur ama bu iktidar zihniyeti ile zinhar olmaz. Nasıl olabileceğini 1923-1938 arasında gördük.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : JAS; 04-01-2021 saat: 01:07.

2. Yuzyillik enstituler var orda
    Tek isleri
    Aksiyon icin teori uretme
    Nasi dunyayi parnaklariz?

Akademik altyapıdan beslenen, düşünce kuruluşları, beyin fırtınası organizasyonları, sürekli kararları destekleyecek, veri toplaması ve analizi yapıyorlar.

Şu kadını mesela takip ederim, ortadoğu konularında ne düşünüyorlar, nasıl görüyorlar diye;

Jennifer Cafarella
    https://twitter.com/jennycafarella

Biden gelene kadar bu aralar rölantiye aldı.

Şuranın bir çalışanı;

https://twitter.com/thestudyofwar

Metin Gürcan, Amberin Zaman, Kerim Has falan etkileşirler bunlar. 15 Temmuz'da Büyükada toplantısındaki ortadoğu uzmanı profesörler vardı, onlarla da, -da onlar sindi bu aralar ses soluk çıkmaz oldu.

Yani, adamlar imparatorluk yönetmek için gerekli olan kurum, kuruluş, altyapıyı kurmuşlar. Bütün istihbarat örgütleri hepsi bu akademik kuruluşlardan takviye alıyor, yoksa nereden bilsin Tahrir-ür Şam'ın içindeki hizipleri de istismar etsinler. Adamların bürokrat ve askerleri profesör, kitap/talimname/konsept yazıyorlar, kurula gidiyor, olmamış deyip çöpe atıyorlar. Bilimden ilimden analizden güç almayan her şey topaldır.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Buradaki herkes Mason 'muş galiba o kadar net bilgiler veriyorlar ki . Nasıl insiye ediyorsunuz ben de gireyim locaya, evde canım sıkılıyor.
    Bilgi mi? Hangi bilgi? Yazılanların aslı astarı yok.
    Bilgi demişken,
    Kimi çıkar, haarp teknolojisi ile ABD'den düğmeye basılıp Türkiye'de deprem oluşturulduğuna inanır ama adamın ne elektromanyetik dalgalar ne de jeoloji-kaya mekaniği-levha tektoniği ile ilgili bir bilgisi yoktur. Okuduğu bir iki hayal ürünü yazı ile herşeyi bildiğini sanır.
    Kimi çıkar, CERN'de yapılan deneylerin koca bir kara delik oluşturacağını, dünyanın ve güneş sisteminin oluşan kara delik tarafından yok edileceğini yazar ama adam modern fizik, kuantum fiziği ve plazma fiziğinden bihaberdir, hiçbir bilimsel değeri olmayan dergilerde çıkan uyduruk yazılara inanır.
    Kimi çıkar, mason toplantılarından bahseder ama bu toplantılarda verilen seminerlerin, konuşulan felsefi konuların derinliğinden habersizdir.
    Hangi bilgiden bahsediyoruz?

4. https://www.mason.org.tr buradan girin sorun

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

5. Benim gibi fakir fukara garip gurebayı almıyorlar .

6 haneli Bünyamin bağışı .

4-5 haneli Bünyamin onu tam hatırlamıyorum özel yüzük yaptırma şartı vardı

7 sene evvel dolar 1.8 iken aklımdan geçmişti de oradan hatırlıyorum

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bilgi mi? Hangi bilgi?

Yani yazılara baktım direk içindeymiş gibi anlatıyordu millet

Bizim milletin çoğu Masonluk'u Harun Yahya 'dan öğrenmiştir ,namı diyar kediciklere fısıldayan adam, Adnan Hoca.

Komplo teorilerine bayılırız, bize gerçek lazım değil teorisini da çok severiz.

Eh haliyle insan bilmediğinden korkar doğaldır ama ben her gizli topluluğun kötü olduğuna inanmıyorum. İsim verip tartışma çıkarmayacağım.

7.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bilgi mi? Hangi bilgi? Yazılanların aslı astarı yok.
    Bilgi demişken,
    Kimi çıkar, haarp teknolojisi ile ABD'den düğmeye basılıp Türkiye'de deprem oluşturulduğuna inanır ama adamın ne elektromanyetik dalgalar ne de jeoloji-kaya mekaniği-levha tektoniği ile ilgili bir bilgisi yoktur. Okuduğu bir iki hayal ürünü yazı ile herşeyi bildiğini sanır.
    Kimi çıkar, CERN'de yapılan deneylerin koca bir kara delik oluşturacağını, dünyanın ve güneş sisteminin oluşan kara delik tarafından yok edileceğini yazar ama adam modern fizik, kuantum fiziği ve plazma fiziğinden bihaberdir, hiçbir bilimsel değeri olmayan dergilerde çıkan uyduruk yazılara inanır.
    Kimi çıkar, mason toplantılarından bahseder ama bu toplantılarda verilen seminerlerin, konuşulan felsefi konuların derinliğinden habersizdir.

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yani yazılara baktım direk içindeymiş gibi anlatıyordu millet

Bizim milletin çoğu Masonluk'u Harun Yahya 'dan öğrenmiştir ,namı diyar kediciklere fısıldayan adam, Adnan Hoca.

Komplo teorilerine bayılırız, bize gerçek lazım değil teorisini da çok severiz.

Eh haliyle insan bilmediğinden korkar doğaldır ama ben her gizli topluluğun kötü olduğuna inanmıyorum. İsim verip tartışma çıkarmayacağım.
    Butun bunlara inanip, Cem YILMAZ masonmus diye iftira atmak, kisilik haklarina saldirida bulunmak suctur.

Sayfa 416/996 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •