Sayfa 428/996 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

MEB : Mesleki eğitim ve geliştirme kursları, motorlu taşıt sürücüleri kursları, hizmet içi eğitim merkezleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile mesleki eğitim merkezleri de yüz yüze eğitime başlayabilecek.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Siz sakın içmeyin, bari künah yazmasın.

6 Yıl ne yahu, ben de 6 gün durmaz.
    Alamancı bir arkadaş getirdi tombul şişe klasik

Zorda kalırsak diye kaldırmıştım

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Abi ben kendi adıma, 2 gün önce verildi desen dahi iç yahut içme diyemem.

Reha Abi cevabı vermişti aslında ama ev yapımı olunca ne der bilemem .
    Teşekkür ederim Sayın dimitris.

4. Likör bu şekilde Yapıyorum

1 bardak saf alkol.

1.5 bardak su

1 bardak vişne

1 bardak toz şeker

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    6 senelik bir bira kalmıştı içinde geçen sene içtim tadını korumuştu hatta kalitesi ve tadı bir hayli artmıştı .

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Biraların üzerinde son kullanma tarihleri yazıyor. Sanırım 1-2 yıl civarı. Bu tarihleri geçince içmek sakıncalı değil mi?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Çadır karışacak o zaman..altın 1965 i geçerse külliyen al verecek, hala ortada. Ama -mış gibi yapar en azından..
    Ons 1500 den 2xxx lere gelirken elimde %40 altın ve gümüş fonu vardı, boşalttım. Bir süredir izliyorum ama ons indikatörleri hiç güven vermiyor. Çarşamba gününden sonra tekrar geri çekilir mi diye düşünüyorum. Borsalar realizasyona başladığında elimde emtia olsun istemiyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : JAS; 05-01-2021 saat: 01:15.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Biraların üzerinde son kullanma tarihleri yazıyor. Sanırım 1-2 yıl civarı. Bu tarihleri geçince içmek sakıncalı değil mi?
    Hiç bir doğal gıda, özel olarak o iş için hazırlanmadıysa - 20 derecede dahi, en fazla 2 yıl dayanır.

Birada doğal gıdadır, pastörize edilse dahi raf ömrü bir yıl civarıdır.

Sadece şarap istisnadır, o da çok özel koşullarda saklanmak şartı ile.

Rakı, rom, viski v.b. içkiler ise önce minimum % 70 dereceye alkole yükseltilip sonra % 40-50 derecelere indirilir, bu ortamda ise hiç bir canlı yaşayamaz virüs ve bakteriler dahil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Ons 1500 den 2xxx lere gelirken elimde %40 altın ve gümüş fonu vardı, boşalttım. Bir süredir izliyorum ama ons indikatörleri hiç güven vermiyor. Çarşamba gününden sonra tekrar geri çekilir mi diye düşünüyorum. Borsalar realizasyona başladığında elinde emtia olsun istemiyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bana da öyle geliyor, DXY nin son bir tık daha düşüş payı var gibi. Ona oynuyor, ona tuzak kuruyor gibi. Altın neresinden bakarsanız bakın tepe yapmış olmalı. Ha erenler müteakiben çok düşmesin diye yapıyı bir running flata kavuşturmak için 2300 lere doğru takviye edebilirler mi, olabilir, bi ihtimal küçük de olsa. Ama bir hayli ermiş olmaları gerekir tabi.

Sayfa 428/996 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •