Originally Posted by sindoma53 Kadirzm , şahit buralardamısınız buradayım hocam güzel şeyler oluyor inşaallah daha da güzel olacak
Originally Posted by keremalkm GUBRF tabana oturmadı..az bi LONG...70.35.. Cesurmuşsunuz bayaa.
Originally Posted by şahit 165 binden sonra gör sen hızı. o kadar dedim acele et pala diye. Canlı yayın yapıyorum daha ne yapayım topiğe
Abowwww noolmuş öyle bi 10 dakika yemek yiyeyim diye ekran başından kalkmıştım.
neyse bu gün o kadar çabaladım heç itibar puanı gelmedi oysaki hayati çok ihtiyacım vardı semt pazarına çıkayım neler ucuz bakıp alayım sağlıcakla dostlar
Originally Posted by sindoma53 Canlı yayın yapıyorum daha ne yapayım topiğe Yaşa.............
Originally Posted by kadirz_m buradayım hocam güzel şeyler oluyor inşaallah daha da güzel olacak Önce çekiç ne yaptık ince yarık açtık , sonra 10.26 balyoz güzel günlerde harcayın.
Originally Posted by Last Trader bir el atda 148400 bist100 ü parçaltıver ....eski topraksın oraya takılacaz biraz görünen Last traderim, Gel gel.. Kaşar dağaldı...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Forum Rules
Yer İmleri