Sayfa 626/1001 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,001 - 5,008 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Emlak hoşuma gitmedi bugün. O hacimle çok aşağı saldı.
    8 günlük ortalamasını özlemiş havası sezdim. Yarın takibimde..

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben tam zamanında ekibi uyardım, trene kaçak yolcu bindi heralde onları dökmek için çalışabilü dediydim, pastaya bakalım dökülen olmuş mu diye ona göre yarın bakarız icabına
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Siz kavga ededurun PALA akşam seansında bile 1.000 puan geçirdi şortçulara...
    Georgıa eyaletini fiyatlıyor ne yapsın , mutasyonu bu yüzden kulak arkası yapıyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Pala,kırıkkale piyade tüfeği gibi graf çizip 1.66300 dayamış...

biz de short olduk buyrun sonra kızılıyor bize..
    stop oldum an itibariyle affetmem ...short anlamsız...1663 üstünde 1654 altında kalmaya devam etse ok ama yok babacım olmuyor işte pala işi biliyor..!!!
    STOP STOP STOP 2020 DE zararlı işlemim yokken ilk zararlı işlem buraya nasip oldu
    o değil de spotta bazı malı kaptırdık..1654 altına inmedikçe kalmadıkça short olmam TÖVBEEEEE

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Georgıa eyaletini fiyatlıyor ne yapsın , mutasyonu bu yüzden kulak arkası yapıyorlar.
    Havacılıkta çok etkilenmedi...
    AAL 3% artı şu an...
    İngiltere 60.000 üstü...
    Enteresan şu an durum ama eller tetikte olmak lazım...

5. o değilde acayip kredili işlem yapan var short bacağında ...domino etkisi olabilir bu..
    batarlarsa borsanın tadı kalmaz..bir de hiç vadeli pasta bakan var mı..ky full shortta .
    ky gene ky

6. hani 747 üstüne yerleşecekti kardeşim..!!!
    teknik çöp diyenlere gelsin bende diyorum ki hala ve ısrarla 747 altında dolar çöp 734 altında ihlaller ve anlık tepkiler önemli..aynı oyunu çizip duruyorlar

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

biz de short olduk buyrun sonra kızılıyor bize..
    stop oldum an itibariyle affetmem ...short anlamsız...1663 üstünde 1654 altında kalmaya devam etse ok ama yok babacım olmuyor işte pala işi biliyor..!!!
    STOP STOP STOP 2020 DE zararlı işlemim yokken ilk zararlı işlem buraya nasip oldu
    o değil de spotta bazı malı kaptırdık..1654 altına inmedikçe kalmadıkça short olmam TÖVBEEEEE
    Siz kaçak yolcu olarak trene bindiğinizden oldu...
    Siz trenden inin biz yolumuza devam ederiz...
    Normal yoldan trene binmek için biletleri,,,
    Bozkurttan alabilirsiniz...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

bide şu var, bu piyasada ustasından çırağına kim olursa olsun kendi anladığı kadarını anlatıyor. anlayamadığı olunca fetocu bu bana göre ha fasa fiso, ha fetocu aynı...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 626/1001 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •