YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by ConSenSus SenSor Ho$ bulduk bayımız, yapcazz bi$eler artık.. haydi rastgele...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Originally Posted by viopva valla gozler arar oldu vurduk kırdık bazen senı taklıt ettık bıze vurdular dedık yaparasa consensur yapar ididk amma hosgelmısın Sağolun varolun, ho$ bulduk, eyvallah evelallah..
Originally Posted by karar_anı haydi rastgele... $ansımız bol olsun inşallah..
Originally Posted by viopva vatana oncelıkle sana hayırlı olsun kısmetse 1680 de benı bekler. Teşekkürler viopva abi, herkese bol şans. SenSor bayım hoşgeldin, serefine gızartalım mı bistciği
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Teşekkürler viopva abi, herkese bol şans. SenSor bayım hoşgeldin, serefine gızartalım mı bistciği Ho$ bulduk *Bozkurt bayımız, mahvedek gitsin Bistiği..
Hoşgeldiniz Originally Posted by ConSenSus SenSor 167X'lerden doya doya vurduk, aktif vurduk yazdık vurduk, üstüne bi daha bi daha vurduk, yetmez ama ortimiz de civarımız hesabı olsun madem dedik tekrar tekrar vurduk.. Günah bizden gitti.. Etiket style oldu.. Yakışırrr..
Originally Posted by ConSenSus SenSor $ansımız bol olsun inşallah.. sensor bayım kavurma varda, ayı kavurması mı,dana haşlaması mı? valla ben hepsini yerim..
consensor bayım tatıl nasııı gectı.ıstersen bı daha tatıl yapma okuzler ıyıce besılı oldular hanı hep beraber nasıplensek derım.hanı derımkı butlardan bı dene bana bıde encok ıhtıyacı olan bozkurta ayır gerısıde sana kalabılır.
Forum Rules
Yer İmleri