Sayfa 687/1001 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    İtidale davet ediyorum..herkesi

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    RTE ci diyenler var sorun değil, ama bir hain ile yan yana konulmak istemem. Cevap vermezsen orada iz kalır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Çok güzel özetlemişsiniz..
    Denge denge denge..
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    dünyayı niye kaos beklesin? amerika'da iç karışıklık olması demek dünyanın her yerindeki her işe müdahil olma kapasitesi düşecek demektir ki, dünyanın kalanı genel olarak oh çekecektir

bize yarar, çünkü ankara zaten bir süredir washington'a rağmen hareket ediyor, bize bi şey olmaz.. iradesini washington'a teslim etmiş olan ülkeler düşünsün, onlar bocalar şimdi kendi başlarına

bizim dışişleri'nin olayları endişeyle izlediğini belirten ve tarafları teenni'ye davet eden açıklaması yerindedir, her ikisi de düşmanımızdır o değişmez, taraf olmaya gerek yok.. bizim için iyi olan ikisinin de başarılı olamamasıdır, içerde sür-git böyle çekişirlerse vatana millete daha hayırlıdır

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    O arkadaş bende bir şey buldu ama ne bulduğunu bilmediği için bir AKP li diyor, bir RTE ci diyor olmadı FETO cu olabilir mi diyor boş atıp dolu tutmaya çalışıyor. Bugünün işi değil yıllardır öyle.
    subliminal mesaj vermeyi de sizden öğrendi bu memleket, sağ olun
    laf kalabalıklığını da iyi bilirsin ne zaman akp.li dedim sana, bi kanıtla..? lakin
    maklube yapıp yediğini yoksa nereden bilsin elin oğlu, eğlencesine mi paylaşıyordun..?

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    subliminal mesaj vermeyi de sizden öğrendi bu memleket, sağ olun
    laf kalabalıklığını da iyi bilirsin ne zaman akp.li dedim sana, bi kanıtla..? lakin
    maklube yapıp yediğini yoksa nereden bilsin elin oğlu, eğlencesine mi paylaşıyordun..?
    Bu adam faşist veya Perincekçi desen demek öyle gözüküyor derim. Cübbeli Hoca'dan çok alıntı yaptım onları es geçiyorsun.

ABD yi ben biliyorum diyorsun, senin yazılarına dikkat ediyorum halbuki.

5. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Dolar anlık 7.28 gördü gençler..7.34 de de durmadı kaldı 7.06

7. Kuşlu sitede emekli generalinden akademisyenine, politikacısından sıradan vatandaşına kadar olayı ne abartmışlar yahu. Amerika bitti diyeni mi ararsın, alma mazlumun ahını diye başlayan ohh olsuncuları mı.
    En güzelini Vedat Milor yazmış/yapmış aslında. Önce 'ABD birçok ülkeye demokrasi götürdükten sonra sıra kendisine geldi' yazmış. Sonra sığ ve klişe yorumunun binlerce beğeni almasını açıktan eleştirmiş.
    Bugün yaşananlar, Amerikan magandalarının en geç Cuma sabahında unutulacak bir gürültüsüydü bence.
    Ama Biden'ın koltuğa oturması öyle mi olacak? Asıl fırtına o zaman kopacak😂 şiir gibi oldu...

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

Trump Türkiye'den ayakkabı almış çok beğenip telefon açıp teşekkür etmiş zamanında. Jag Club diye bir marka ben de aldım indirimde.

Herif sevimli değil mi, karısı da elini tutmuyor sinir ediyor adamı.

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/...k-etti-4716966

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...f-etti-4610236

Sayfa 687/1001 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •