Sayfa 692/1001 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Viop - XXIX

  1. #5529
    Çok dalgalı bir gün olacak gibi,sert hareketler olabilir, dikkatli hareket etmekte yarar var
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

  2.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    AB TÜRK SICAK HADDELENMİŞ ÇELİĞİNE %7,6'YA KADAR TARİFE KOYDU-BN/BLOOMBERG HT

    Bulut dikkat...
    Bende isdemir devam ereğlileri verdim az önce
    14.62 maliyet az zaten spot malı sıkıntı yok , zaten kaç gündür bunu bildikleri için para çıkışları var.
    Çok darlandık veririz malı , oynaklık fazla bu aralar aşk yok kar al bırak oyun düzenimiz bu.

  3. Abdi İbrahim olarak bizde mi ürettirmek istiyorlar? Başka birkaç tane daha aşı üretebilecek firma var. Onlarda mı üretecekler? O konuyu bilmiyorum ama biz bu konuda ilgiliyiz. Burada yapacak hem kapasitemiz, hem de gücümüz var.

    ''Sinovac isterse hemen o aşıyı da üretebiliriz”

    Bizle görüşmediler, başka bir ilaç firmasıyla görüştüler.

    O yüzden bir temasımız olmadı fakat isterlerse hemen onu da üretebilecek durumdayız. Normal bir aşı olması sebebiyle, onu her firma çok rahatlıkla üretilebilir.

    Biz 20 milyon dozu hemen üretebilecek durumdayız, fakat Türkiye’nin ihtiyacı 20 milyon dozdan daha fazla.

    https://www.bloomberght.com/biontech...ma-yok-2272088

  4. "Yeni yatırımlar yaparak aşıyı üretecek durumdayız"

    Aşının üretimine bizim altyapımız uygun olmasa bile, onların teknolojisiyle birlikte o altyapı kurulur. Biz üretebileceğimize inanıyoruz. Teknik konularda şu anda kadar görüşmelerimiz neticesinde bu açıklanmadı ama hem normal aşıyı üretebilecek durumdayız, hem de o aşıya gerekirse yatırımlar yaparak üretebiliriz.

    “Anlaşma lisans, ortaklık ya da sadece üretim üzerine de olabilirâ€

    Uğur Bey bir açıklama yaptı. Açıklamasında, “Benim doğduğum ülke Türkiye, büyüdüğüm ülke de Almanya. Her iki ülkeye de çok şey borçluyum.†dedi. Dolayısıyla hem Türkiye hem de Almanya kendisinde kaldı. Türkiye’deki firmalar da bu aşıyı üretebilmek için talipler. Bunlardan bir tanesi de biziz. Üretebilecek güçte olduğumuzu düşünüyoruz. Bu anlaşma, lisans, ortaklık ya da sadece üretim üzerine de olabilir. BioNTech’in kararına bağlı. Fakat ne olursa olsun bu aşı Türkiye’de üretilmeli.

    Abdi İbrahim olarak bizde mi ürettirmek istiyorlar? Başka birkaç tane daha aşı üretebilecek firma var. Onlarda mı üretecekler? O konuyu bilmiyorum ama biz bu konuda ilgiliyiz. Burada yapacak hem kapasitemiz, hem de gücümüz var.

    ''Sinovac isterse hemen o aşıyı da üretebilirizâ€

    Bizle görüşmediler, başka bir ilaç firmasıyla görüştüler.

    O yüzden bir temasımız olmadı fakat isterlerse hemen onu da üretebilecek durumdayız. Normal bir aşı olması sebebiyle, onu her firma çok rahatlıkla üretilebilir.

    Biz 20 milyon dozu hemen üretebilecek durumdayız, fakat Türkiye’nin ihtiyacı 20 milyon dozdan daha fazla.

    https://www.bloomberght.com/biontech...ma-yok-2272088

  5. Şahit abi benim tahta tavana gidiyor, asdas napıyon sen orda
    Hamdım Piştim Yandım

  6. #5534
    hadi bakalım görünen köy (direnç) de geçtiniz. meydan sizin. yazın ama boyunuzu posunuzu görelim. sen o aynadakine aşık olduğun sürece aşkın hayalden öteye geçmez.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

  7. #5535
     Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Bayım hoş geldin
    Ho$ bulduk bayım..

  8. Arkadaşlar,
    Uzaklarda bir tencere kaynattılar,kapağını da kapattılar...
    İçinde neler pişiyor bilmiyoruz...
    Neyse...
    Sonra ara ara tencerede nelerin olduğunu söylerler...
    DU BAKALIN NELER OLCEK...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Sayfa 692/1001 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •