Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
MU nun bu sirketi nasil konumlandirdigi onemli..sirket alim satimlariyla gercek bir venture capital sirketi olarak buyutmek mi istiyor , yoksa sadece yildiz holdingin arka bahcesi konumunda onu besleyen arada trade edip para kazanip kendini tatmin ettigi bir tahta olarak mi gormek istiyor..su ana kadar bana 2. si gibi geliyor..stratejisini acikca yatirimciya anlatip uygulamaya koymasi lazim..cunku zaten ciddi leveraged bir firma dediginiz gibi kaybedecek zamani yok..ama adamin niyeti de bozuk gibi duruyor..yatirimci olarak bizim de karar vermemiz lazim o noktada..sirkette deger var ama yonetenlerin deger yargilari cok sagliksiz..ikilemde kaliyoruz..bol sans herkese..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk
deniz bitti
bunu kümaşta gördük pentanın iptal edilen halka arz izahnamesinde bankalarla yapılan mutabakatın detayları var bankalar yıldız ve grubun 1 tl bile borçlanmasına karşı çıkmış yıldız 3 favök kadar borçlanma istemiş toplam bor 500 milyon diyelim favmk marjı 250 milyon 750 milyon-500=250 borçlanma alanı ama bankalar kabul etmemiştir. bence onu bilmiyorum
yani kucakta sadece kendi vereceği kararlarla olabilecek seviyeyi çoktan geçti işyapacağı nakit gücü olan ülkere bir kaç firma satmak onun naktini almak ve gözde,kerevitaş vs satmak united biskuvits satışa çıkarsın yarı fiyatına bile satabileceğini düşünmüyorum sadece içlerindeki iyi markaları satar ve borcu azaltır godivaya dahada dokonmaz gerçekten çok değerli birşirket