Taziye çadırı ağlama duvarı nerede tam
Taziye çadırı ağlama duvarı nerede tam
orta vadeli short jas gibi hep bundan bahsediyorum viopa da spot gözlerle bakmak daha anlamlı oluyor bazen..
başarılar..illa ki sağlıklı yükseliş için bu yıl bir düzeltme gelmeli...
ama işte bu nasıl olur yıl içi çaktırmadan yataya sararak yavaşça mı olur çaat diye mi olur kimse bilemez orta vdae riskinde en kötüsü budur..!!
tavsiyem para erimese VARANT düşüş yönlü opsiyonel işlem ya da ama o da çok zor..!!
her yönlü düzletme de short yönlü hareketten ziyade long yönlü hareketin daha çok kazandıracağını düşünüyorum..hani biz diyoruz ya 1230 900 falan bu olmasa bile çok yükselen endekste belki de 1400 lü seviyelerden yoluna devam edecekte olabilir..ama herkesin görüşü düzeltme gelmesi tarafnda
başarılar kolay gelsin
Sn meslektasim oyunagelenadam olaya tarafsız gozle bakmaya çalışıyorum ne consensus beyi ne sizi tanıyorum, spotta kasımdan beri mal taşıyorum henüz stop olmayı bırak panik yaptıracak bir duraksama bile olmadı bence portfoy yüzde 40 artıda şükür ... Ancak adamı kafaya takmışsiniz gibi bir izlenim ediniyorum , bence bu kadar takacak bişey yok.. Azıcık aklı olan ne sizin yazdığınız sayesinde para kazanır ne de cons ensus un yazdığı yüzünden para kaybeder.. Bırakın herkes istediği yerden alsın satsın..
artık takılmıyorum da şu mükemmel edaları ve çok bilinmiş sayılması ciddi anlamda bende irrite edici bir izlenim bıraktı..güdümlüyüm ama değer de veriyorum bazı şeylerden emin kılıyo beni birisi bu mihenk taşı diğeri de koç...
sizi de tebrik ederim..!!
bu arada..!!spot candır gerisi heyecan..!!
Yer İmleri