Sayfa 766/1001 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: Viop - XXIX

CiciBebe Guest
    Taziye çadırı ağlama duvarı nerede tam

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    7-10 agustos..o zaman kimlerle mucade ettim..bu hafta hisseleri sattım(1500 den).en az 3 ay hisseyle işim olmaz.

gider mi gider...yolu açık olsun..

kanımca gelecek hafta, orta vadeli short açarım.

oyuna gelen farketmesin.. Her hafta aynı terane diyebilir ki alıntıladığına değil aynen üstüne taze taze yazdığına )..

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    7-10 agustos..o zaman kimlerle mucade ettim..bu hafta hisseleri sattım(1500 den).en az 3 ay hisseyle işim olmaz.

gider mi gider...yolu açık olsun..

kanımca gelecek hafta, orta vadeli short açarım.

orta vadeli short jas gibi hep bundan bahsediyorum viopa da spot gözlerle bakmak daha anlamlı oluyor bazen..
    başarılar..illa ki sağlıklı yükseliş için bu yıl bir düzeltme gelmeli...
    ama işte bu nasıl olur yıl içi çaktırmadan yataya sararak yavaşça mı olur çaat diye mi olur kimse bilemez orta vdae riskinde en kötüsü budur..!!
    tavsiyem para erimese VARANT düşüş yönlü opsiyonel işlem ya da ama o da çok zor..!!
    her yönlü düzletme de short yönlü hareketten ziyade long yönlü hareketin daha çok kazandıracağını düşünüyorum..hani biz diyoruz ya 1230 900 falan bu olmasa bile çok yükselen endekste belki de 1400 lü seviyelerden yoluna devam edecekte olabilir..ama herkesin görüşü düzeltme gelmesi tarafnda
    başarılar kolay gelsin

Alıntı Originally Posted by CiciBebe Yazıyı Oku
    Taziye çadırı ağlama duvarı nerede tam
    169X'dan aşağıda.. Kendini hızlı sayanlar için..

Yoksa daha aşağıları..

5. Sn meslektasim oyunagelenadam olaya tarafsız gozle bakmaya çalışıyorum ne consensus beyi ne sizi tanıyorum, spotta kasımdan beri mal taşıyorum henüz stop olmayı bırak panik yaptıracak bir duraksama bile olmadı bence portfoy yüzde 40 artıda şükür ... Ancak adamı kafaya takmışsiniz gibi bir izlenim ediniyorum , bence bu kadar takacak bişey yok.. Azıcık aklı olan ne sizin yazdığınız sayesinde para kazanır ne de cons ensus un yazdığı yüzünden para kaybeder.. Bırakın herkes istediği yerden alsın satsın..

CiciBebe Guest
     Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    169X'dan aşağıda.. Kendini hızlı sayanlar için..

Yoksa daha aşağıları..
    Kağıtlar tarihi dipte kendi düşen ağlamaz

7.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    oyuna gelen farketmesin.. Her hafta aynı terane diyebilir ki alıntıladığına değil aynen üstüne taze taze yazdığına )..
    sen takılma böyle dinamklere pozunu yaz geç bayım anlamayacağınız işlemler bunlar..sen saniyelik işlemerine devam et..!!

8.  Alıntı Originally Posted by Carrah Yazıyı Oku
    Sn meslektasim oyunagelenadam olaya tarafsız gozle bakmaya çalışıyorum ne consensus beyi ne sizi tanıyorum, spotta kasımdan beri mal taşıyorum henüz stop olmayı bırak panik yaptıracak bir duraksama bile olmadı bence portfoy yüzde 40 artıda şükür ... Ancak adamı kafaya takmışsiniz gibi bir izlenim ediniyorum , bence bu kadar takacak bişey yok.. Azıcık aklı olan ne sizin yazdığınız sayesinde para kazanır ne de cons ensus un yazdığı yüzünden para kaybeder.. Bırakın herkes istediği yerden alsın satsın..
    artık takılmıyorum da şu mükemmel edaları ve çok bilinmiş sayılması ciddi anlamda bende irrite edici bir izlenim bıraktı..güdümlüyüm ama değer de veriyorum bazı şeylerden emin kılıyo beni birisi bu mihenk taşı diğeri de koç...
    sizi de tebrik ederim..!!
    bu arada..!!spot candır gerisi heyecan..!!

Sayfa 766/1001 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •