Sayfa 177/200 İlkİlk ... 77127167175176177178179187 ... SonSon
Arama sonucu : 1600 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: IEYHO - Işıklar Enerji Yapı Holding

1. Şikayet etmişler, ben kimseyi şikayet etmem. Bana göre şikayet acizliğin ifadesidir. Şükür bende aciz değilim.Burası sosyal bir mecra. Burası Belli bir kısma hitap etmiyor. Burada her görüş paylaşılabilir. Küfür hakaret olmadığı müddetçe ama insanı resmen zorluyorlar, bana küfür et diye. Ben burada kimsenin paralı elamanı yada yatırım danışmanı değilim. Ben burada şirket ile ilğili yaşadıklarımı ve anılatıyorum.(Beğenmiyorsan okuma engelle.)BİLİYORSAN YANLIŞIM VARSA DÜZELT, TARTIŞALIM DOĞRUYU BULALIM,BİLMİYORSAN SUS! Bazıları beni hakarete varan cümlelerle eleştiriyor iftira atıp adileşiyor. Burada herkes para kazanmak için var. sen nasıl kendi çıkarın için yazıyorsan bende kendi çıkarım için yazıyorum.
    Aslında bütün sorun bilgi eksikliği. Şahsın yada bazı şahışların kendilerine ait bir bilgi seviyesi yok. Kim ne derse ona göre kağıt alıp satıyor. zarar edincede sağa sola sataşıyor. Mesala illim yazıyor ben yazıyorum, kimse kimseye hakaret etmiyor, iftira atmıyor.Beğenirim beğenmem İllim'in bir bir bilgi seviyesi var. Bende etkilenmem ,benimde kendime göre bir bilgi birikimim var. ama saygı duyarım. bana yakışan budur.Ben Rıza olabilirim(Ki Rıza olam burada bazı iki paralık adamlarla ne işim olur) yada Rıza'nın adamı olabilirim. Bunu biliyorsan Ya kendi bilği seviyene göre hareket et,yada benim aksi yönümde haraket et. Cebine üç beş bin lot koymuş yedi köyün ağası gibi çaka satıyor, görgüsüz. Burada kimse bilmez; kaç lotum ve maliyetimin ne olduğunu.Yani EĞİTİM ŞART. bU BİR TAFSİYEDİR.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2. Realiter doğrusu herkese saldıran sensin. Bir de utanmadan diyorsun ki 'Herkes kendi çıkarı için yazıyor, ben de kendi çıkarım için yazıyorum'! Kağıdı kötüleyip en ufak olumlu bilgi paylaşımı yada görüşe anında saldırmandaki çıkarın nedir peki? Çünkü kağıt için olumlu beklentileri olanların çıkarı belli, kağıt yükselirse para kazanacak. Peki kağıdın düşmesinin sana faydası ne? Çıkarın ne yani, asıl onu açıkla da bilelim. Ki kağıt ne zaman yükselse ortadan kaybolup, ne zaman düşse sanki batacak gibi bir izlenime büründüğünü artık görmeyen kalmamıştır forumda. Şikayet kim etmiş bilmem ama, şikayet edilmeyi o kadar hakkediyorsun ki. 11 yıldır hissen olduğunu söylüyorsun ve mantıken o da yalan görünüyor. 11 yıl önce kağıt 0.5-0.7 aralarında iken 1-2 sene içince 2.7-2.8 lere gelmiş. Mantıken 5-6 kat giden kağıtta kar yapmış olman gerekir. Sonra da 1 yıl içinde eski yerine gelmiş. İlerleyen 10 yıl boyunca 0.3-0.8 aralarında gitmiş gelmiş ve pandemi sonrası da 3-4 kat yaparak şu anki fiyatında. Sen 11 yıl önce hisse almış olsan, aradan geçen onca yıl karla satabileceğin çok fırsat gelmiş zaten. Sen satmadıysan ve TL de değer kaybettiyse bu kimsenin değil senin kendi basiretsizliğin. Hisseyi kötüleyerek kendini tatmin etmeye çalışmaktan öteye gidemiyorsun. Herkes burada kimin iyi niyetle bilgi ve grafik paylaştığını görüyor zaten. Sen ise bunu yapanları da küstürme amacındasın saçma çıkışlarınla, bu insanların bilgi paylaşmayı kesmesi de hisseyi kötüleme emeline hizmet etmeni sağlıyor tabi. Eğitim tabi ki şart ama önce iyi insan olmak gerekli!

3.  Alıntı Originally Posted by BurakGulen Yazıyı Oku
    Realiter doğrusu herkese saldıran sensin. Bir de utanmadan diyorsun ki 'Herkes kendi çıkarı için yazıyor, ben de kendi çıkarım için yazıyorum'! Kağıdı kötüleyip en ufak olumlu bilgi paylaşımı yada görüşe anında saldırmandaki çıkarın nedir peki? Çünkü kağıt için olumlu beklentileri olanların çıkarı belli, kağıt yükselirse para kazanacak. Peki kağıdın düşmesinin sana faydası ne? Çıkarın ne yani, asıl onu açıkla da bilelim. Ki kağıt ne zaman yükselse ortadan kaybolup, ne zaman düşse sanki batacak gibi bir izlenime büründüğünü artık görmeyen kalmamıştır forumda. Şikayet kim etmiş bilmem ama, şikayet edilmeyi o kadar hakkediyorsun ki. 11 yıldır hissen olduğunu söylüyorsun ve mantıken o da yalan görünüyor. 11 yıl önce kağıt 0.5-0.7 aralarında iken 1-2 sene içince 2.7-2.8 lere gelmiş. Mantıken 5-6 kat giden kağıtta kar yapmış olman gerekir. Sonra da 1 yıl içinde eski yerine gelmiş. İlerleyen 10 yıl boyunca 0.3-0.8 aralarında gitmiş gelmiş ve pandemi sonrası da 3-4 kat yaparak şu anki fiyatında. Sen 11 yıl önce hisse almış olsan, aradan geçen onca yıl karla satabileceğin çok fırsat gelmiş zaten. Sen satmadıysan ve TL de değer kaybettiyse bu kimsenin değil senin kendi basiretsizliğin. Hisseyi kötüleyerek kendini tatmin etmeye çalışmaktan öteye gidemiyorsun. Herkes burada kimin iyi niyetle bilgi ve grafik paylaştığını görüyor zaten. Sen ise bunu yapanları da küstürme amacındasın saçma çıkışlarınla, bu insanların bilgi paylaşmayı kesmesi de hisseyi kötüleme emeline hizmet etmeni sağlıyor tabi. Eğitim tabi ki şart ama önce iyi insan olmak gerekli!
    Burak, Niyetlerin avukatımısın sanane benim niyetimden. Beni art niyetli ve şirketi kötülediğimi düşünüp görüyorsan , Neden her gün ieyho almıyorsun. Sen yemin ediyorum ieyho ve Rıza'ya karşı boş adamsın, Şirket ve adından başka çok az bilgiye sahipsin. Ben saldırılara alışığım ama birde ısırmanız hiç umurumda değilsiniz.
    Ben on bir yıldır hissedeyim.Beni yalancılıkla suçluyorsun ama; Bunu ispat ederim çok kolay. Bankalar geriye dönük on yıllık hesap hareketlerini gösteriyorlar.Ben ispat edersem. Yalancıyı burada diksinlermi. Yukarıdada söyledim ben kimseye doğru bilği vermek durumda değilim. Doğru bilğiye ulaşmak senin insiyatifin.Becerin varsa Doğru bilği için bir sürü plarffom var,oku öğren.Benim emelim kazanmak, gerisi seni ve senin gibileri hiç ilgilendirmez.ok

Senide senin soyisminide hiç sevmedim, oyüzden sadece adını yazdım haberin olsun

4. Bakınız beyler bayanlar. Burası kim doğru kim yanlış söylüyor açıklama yapma yeri değil. Burası ieyho forum. Forumun amacını bilmiyorsanız googleye yazın ögrenin. Birinine "Niyetin" Ne diye sormayın. Kaba tabirce söylüyorum. "Sana ne benim niyetimden, sen benim karımmısın ki niyetimi soruyorsun" derse apışıp kalırsınız. Herkes haddini bilsin lütfen.

Buraya Çok bilgili arkadaşlarla yazıyorum hiç sorun çıkmıyor. çünkü doğru yada yanlış bir fikri var. fikirlerinin arkasından gidiyor. yanlış yaparsa, kendini şuçlayıp ,doğrusunu buluyor.
    Boş teneke adam müsvetdeleri fikirler yerine araştırma yerine , kolayına kaçıp kişiler arkasından gidiyor. Buda kişileri hataya sürüklüyor. Kağıt şuan 1.17 de ben zarardayım ama 0.65 den alan karda. dolayısı ile ben zarardan, diğeri kardan bahsedecek karda olan; kağıda iyi, zararda olan ; kağıda kötü diyecek. Bundan doğal ne var. Ben , Rıza yada speği de kazanmak için hareket edecek. Bunun için birilerine yalancı demek terbiyesizlikdir. Akılıysan bir stratejin varsa, karı gibi dedi kodu etme yerine, bir hareket yap. al, sat yada Konuları kişiselleştirmeden kanunlar çerçevesinde bir şeyler yaz. Bunun doğruluğu seni ilgilendirir başkalarını değil. Burada Ayet,kanun tüzük yada anaysa maddeleri paylaşılmıyor. yanlış taraflıda yazabilirsin. yeter ki haddini aşma.

Sonuç olarak burada kimse kimsenin yatırım danışmadı değil. Haddini bilmek; Bir insanlık görevi ve bir ahlakı ve dini kuraldır ,insan olan için.
    Son düzenleme : realiter; 08-01-2021 saat: 17:25.

5.  Alıntı Originally Posted by BurakGulen Yazıyı Oku
    Realiter doğrusu herkese saldıran sensin. Bir de utanmadan diyorsun ki 'Herkes kendi çıkarı için yazıyor, ben de kendi çıkarım için yazıyorum'! Kağıdı kötüleyip en ufak olumlu bilgi paylaşımı yada görüşe anında saldırmandaki çıkarın nedir peki? Çünkü kağıt için olumlu beklentileri olanların çıkarı belli, kağıt yükselirse para kazanacak. Peki kağıdın düşmesinin sana faydası ne? Çıkarın ne yani, asıl onu açıkla da bilelim. Ki kağıt ne zaman yükselse ortadan kaybolup, ne zaman düşse sanki batacak gibi bir izlenime büründüğünü artık görmeyen kalmamıştır forumda. Şikayet kim etmiş bilmem ama, şikayet edilmeyi o kadar hakkediyorsun ki. 11 yıldır hissen olduğunu söylüyorsun ve mantıken o da yalan görünüyor. 11 yıl önce kağıt 0.5-0.7 aralarında iken 1-2 sene içince 2.7-2.8 lere gelmiş. Mantıken 5-6 kat giden kağıtta kar yapmış olman gerekir. Sonra da 1 yıl içinde eski yerine gelmiş. İlerleyen 10 yıl boyunca 0.3-0.8 aralarında gitmiş gelmiş ve pandemi sonrası da 3-4 kat yaparak şu anki fiyatında. Sen 11 yıl önce hisse almış olsan, aradan geçen onca yıl karla satabileceğin çok fırsat gelmiş zaten. Sen satmadıysan ve TL de değer kaybettiyse bu kimsenin değil senin kendi basiretsizliğin. Hisseyi kötüleyerek kendini tatmin etmeye çalışmaktan öteye gidemiyorsun. Herkes burada kimin iyi niyetle bilgi ve grafik paylaştığını görüyor zaten. Sen ise bunu yapanları da küstürme amacındasın saçma çıkışlarınla, bu insanların bilgi paylaşmayı kesmesi de hisseyi kötüleme emeline hizmet etmeni sağlıyor tabi. Eğitim tabi ki şart ama önce iyi insan olmak gerekli!
    BurakGulen kardeş,Allah razı olsun..Sağolun,varolun,ömürlü olun..Aklın yolu birdir derler nede güzel cümleler kurdunuz adeta sesimiz oldunuz..Haya,edep,hoşgörü sahibi,aklı başında insanlar ne anlatmak istediğinizi gayet güzel anlıyorda tahtası eksikler at gözlüğü kullandıkları için anlayacaklarını sanmıyorum çünkü kendi doğru kabul ettiklerinden başka güzellikleri görmek istemezler dahada çok saldırgan olurlar..Eğitim elbet çok önemli ilim irfan sahibi olmak kadar güzel şey varmıdır ancak bizlerde ailemizde toplumumuzda olmazsa olmazlarımız yani güzel vasıflarım yoksa eğitim yavan kalır hamura dönüşmez adeta karakterimiz kişiliğimizde yabancı ve asılı kalır..Yazdıklarınıza istinaden sizlerle hasbihal etmek istedim..Hoşçakalın güzel insan...

6.  Alıntı Originally Posted by kartalgaga Yazıyı Oku
    BurakGulen kardeş,Allah razı olsun..Sağolun,varolun,ömürlü olun..Aklın yolu birdir derler nede güzel cümleler kurdunuz adeta sesimiz oldunuz..Haya,edep,hoşgörü sahibi,aklı başında insanlar ne anlatmak istediğinizi gayet güzel anlıyorda tahtası eksikler at gözlüğü kullandıkları için anlayacaklarını sanmıyorum çünkü kendi doğru kabul ettiklerinden başka güzellikleri görmek istemezler dahada çok saldırgan olur..Eğitim elbet çok önemli ilim irfan sahibi olmak kadar güzel şey varmıdır ancak bizlerde ailemizde toplumumuzda olmazsa olmazlarımız yani güzel vasıflarım yoksa eğitim yavan kalır hamura dönüşmez adeta karakterimiz kişiliğimizde yabancı ve asılı kalır..Yazdıklarınıza istinaden sizlerle hasbihal etmek istedim..Hoşçakalın güzel insan...
    Eywallah, benim için gayet normal. Eee atın gözlüğüne baktında Ayağınada baksaydın....Bu atalar konuşmuşlar ama hiç boş konuşmamışlar. topal atın, kör alıcısı olur diye boşuna dememişlerdir. diye düşünmekteyim

7. bu realiter vara öok iyi adam takip et parayı bul.

8.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    bu realiter vara öok iyi adam takip et parayı bul.
    Dostum pinokyooooo senin beni takip etmene gerek yok ki... Senin aldığın lotlardan hariç, 1.05 e kadar düşecek kademelerden almak için artı 1.5 milyarın var. Burun küçültme ameliyatı için fazlası lazımsa sana tiyo veririm. Her gün Düşen çıkan bütün kademelerden ieyho al. Yeterli sabırı gösterirsen ameliyat parasını kesin kazanırsın .ytd

Sayfa 177/200 İlkİlk ... 77127167175176177178179187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •