Originally Posted by
BurakGulen
Realiter doğrusu herkese saldıran sensin. Bir de utanmadan diyorsun ki 'Herkes kendi çıkarı için yazıyor, ben de kendi çıkarım için yazıyorum'! Kağıdı kötüleyip en ufak olumlu bilgi paylaşımı yada görüşe anında saldırmandaki çıkarın nedir peki? Çünkü kağıt için olumlu beklentileri olanların çıkarı belli, kağıt yükselirse para kazanacak. Peki kağıdın düşmesinin sana faydası ne? Çıkarın ne yani, asıl onu açıkla da bilelim. Ki kağıt ne zaman yükselse ortadan kaybolup, ne zaman düşse sanki batacak gibi bir izlenime büründüğünü artık görmeyen kalmamıştır forumda. Şikayet kim etmiş bilmem ama, şikayet edilmeyi o kadar hakkediyorsun ki. 11 yıldır hissen olduğunu söylüyorsun ve mantıken o da yalan görünüyor. 11 yıl önce kağıt 0.5-0.7 aralarında iken 1-2 sene içince 2.7-2.8 lere gelmiş. Mantıken 5-6 kat giden kağıtta kar yapmış olman gerekir. Sonra da 1 yıl içinde eski yerine gelmiş. İlerleyen 10 yıl boyunca 0.3-0.8 aralarında gitmiş gelmiş ve pandemi sonrası da 3-4 kat yaparak şu anki fiyatında. Sen 11 yıl önce hisse almış olsan, aradan geçen onca yıl karla satabileceğin çok fırsat gelmiş zaten. Sen satmadıysan ve TL de değer kaybettiyse bu kimsenin değil senin kendi basiretsizliğin. Hisseyi kötüleyerek kendini tatmin etmeye çalışmaktan öteye gidemiyorsun. Herkes burada kimin iyi niyetle bilgi ve grafik paylaştığını görüyor zaten. Sen ise bunu yapanları da küstürme amacındasın saçma çıkışlarınla, bu insanların bilgi paylaşmayı kesmesi de hisseyi kötüleme emeline hizmet etmeni sağlıyor tabi. Eğitim tabi ki şart ama önce iyi insan olmak gerekli!
Yer İmleri