Originally Posted by
realiter
Ben bir Rıza'zedeyim ama beni Rıza yada adamı olarak lanse etmeye çalışıyorlar tobe tobe. Anlatıyorum; 2009 yılında ışıklar ambalaj ken Riza ile tanıştım, sonra ışıklar yatırım holding oldu.bir bedelli yaşadım, kağıt 1.58 kadar gitti, buradan geri geldi. 0.20 kadar düştü. 0.71 ile 0.43 de iki defa maaliyet düşürdüm, yine zarara gitti. Bende daha fazla Rıza ile uğraşmak yerine başka hisse aldım. Rıza sonra uçak yer hizmetlerini satın alıp, (usaş) isyho ile birleştirdi. sonra ışıklar enerji şirketi ile isyho birleştirdi. Ieyho oldu. Bu süre zarfında yıllarca 0.2X süründü kağıt. Bu şirkette mağdur olan bir ben değilim. Burada ıntihar eden, eşinden boşanan aile düzeni bozulan bir çok arkadaşım var. Ben kâğıda ekleme yapmadım, çünkü aldıkça Rıza elimize verdi. Şimdi 543 milyon sermayeli 379 mılyon geçmiş dönem zararları olan adı enerji ama göstermelik enerji ortaklık ve iştiraki olan. Çimento torbası, tuğla ve şimdi piyasaya coin arz etmeye ,batmaktan kurtulup sermayesini düzeltmeye çalışan bir şirket var. Bu şirket 2009 yılındaki krizde, yüklü döviz borçları yüzünden , yurt dışındaki yatırımlarını kaydeden, tüm varlıklarını japon bankalara ipotek vererek ayakta kalmaya çalışan bir şirket dır.Riza şimdi borçlanma yerine birleşerek, sermaye artırımı yaparak şirketleri yönetmeye çalışıyor. Bu bilgiler his değil yasanmisliktir. Ben bunları yaşamışım yatırımım enlasyon ve Rıza tarafından p.i.c olmuşken, ben şirkete ve Rıza'ya dair ne gibi güzel şeyler yazarım. Sirketi kötülüyormusum, kağıt topluyormuşum. Şirketi kotuluyorsam bir tane şirketin iyi yanını yazın. Rızadan kurtulana kadar kendi adıma bir lot daha alırsam ********in. Beni nasıl görüyorsanız öyle yaşayın . Biliyorumki bu düşünce yapısı size iyi şeyler yaşatmayacak ama ben bir şey yapamam. Ne diyeyim iyi yada kötü hak ettiğinizi yaşayın. Ytd
Yer İmleri