Originally Posted by
Culpable
bir onceki mesajinda kalin sekilde yaptim . 1360i gecmemesi lazimdi diye yazan birisi ilk shortlarini gecemiyecegine inandigi yerden acmazmi
Inandirici olmasi icin biraz hesap kitap yapin mesaji komple olarak inandirici hale getirin . %4 luk artista margin yiyen bir insan diyorki 1800 olsa bile pozisyon kapatmam

Hadi hepsini gectik Stop kullanmayan trader dolarlarini bozdurarak degil gazoz icip kapaklari ile pozisyon acan trader dir
Hesap makinasi alip hesaplama yapmisa benziyorsun Guzel !!! 
olasi Kazanc/Zarar a dikkat ediyormusun actigin pozisyonda ?
pandemi baslangici dususunde elini tasin altina koyanlar guzel kar yazdi . bak benim elimdede bir sey yok bende nakitte idim gumusler sonrasi . Nakitte olan insan icin hersey daha zordur . elinde mal varsa izsuren koyar beklersin . ama nakitte isen ve yukselise inanmiyorsan ordan doner burdan doner short aca aca sermayeyi kediye yuklersin.
Evet bir yerde donucek ama bu donus pandemi esnasinda cesaret edip mal almayip nakitte bekleyenlerin Mal almaya basladigi zamanlarda donucek 

Originally Posted by
sartorius
buradaki arkadaşlar trader ile yatırımcıyı karıştırıyor,viopta bile orta vadeci olunabilir,tek şart viop sermayenin % 40 ı ile işlem aç,2 şart viop sermayenin 3 katı yeşil yeşil doların hazır asker olarak beklesin,bu şartları uygulayan ve sabreden spottan fazla para kazanıyor bunu yapamayan,korkan algıya yenik düşen vioptan uzaklaşsın birazda faydamız olsun birbirimize diye yazdım
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri